MademoiselleNina -> RE: Хистероскопија (7.5.2016 22:48:19)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina Neznam samo dali da odam do new born klinik cisto edna konsultacija da napravam imam dve drugarki mnogu se zadovolni od tamu inaku za odnosi mi kaza posle edna ili dve uredni menstruacii i mnogu me raduva toa sto sega sum mnogu poslaba stomakot mi se namali bolki imam po malku seuste no ok odmaram si doma na boleduvanje sum Понекогаш се случува на снимки да се гледа нешто а лекарите да „не го видат„ , сакам да кажам дека не ја гледал само еден лекар твојата снимка, туку у тие во фонд што одобруваат ваучери и во Плодност, и во систина, сигурно и матичниот ти ја видел, но не секогаш ја толкуваат исто. Мене со забите ми се случуваше ова, едни викаа вака, едно така, а сите иста снимка гледаа, не знам кај колку забари бев, и на клиника кај 3 различни, и на 2 приватни, за на крај еден хирурга да види и да каже што е проблемот. И после се среди. Така што не се секирај веќе, пробемот ти е решен, уште само да се опуштиш. За односи е различно, на некој му викаат веднаш после престанок на крварење, на некој да почека,зависи од ситуација. Ја не се сеќавам кога почнавме... мислам дека после 2 недели... не знам. Пиев циклопрогинова, и имав огромна сексуална желба[sm=smiley36.gif] Ако можеш секенирај го оптпусното писмо и прати му го на Лазаревски по маил, и прашај и тоа штоа сакаш да знаеш. За косултации оди во New born, да видиш каков впечаток ќе ти остават, нема штета од муабет.
|
|
|
|