Bogdancanka -> RE: Хистероскопија (21.2.2012 17:28:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: LUBA Zdravo jas denes zvonev vo Gak za histerolaparoskopija i mi kazaa koga ke dobijam prviot den da i se javam,a do sega ne sum bila kaj nieden dr vo gak i ne znam kako e neli prvo treba nekoj dr da mi gi razgleda dokumentite pa posle da mi zakazat operacija i ne znam se pijat li nekoj apcinja i od koj den na ciklusot ili togas ke mi kazat i uste nesto sakam da ve prasam od koj doktor ste zadovolni vo gak za histerolaparoskopija.pozz quote]ИЗВОРНА ПОРАКА: angell Zdravo Luba, eve go moeto iskustvo: minatata godina tocno ova vreme pravev histerolaparoskopija vo sistina , me operiraa slobodan lazarevski i dr. pancevski, se pomina vo najdobar red, da nemav katetar za tri dena ke bev doma, vaka ostanav sedum dena no bolki posle tretiot den nemav :-) vo septemvri ostanav bremena so ivf od prv pat, posle tri neuspesni inseminacii, znaci sega sum petti mesec bremena :-) se sto te interesira po detalno slobodno prasaj:-)) pozdrav ИЗВОРНА ПОРАКА: LUBA Zdravo jas denes zvonev vo Gak za histerolaparoskopija i mi kazaa koga ke dobijam prviot den da i se javam,a do sega ne sum bila kaj nieden dr vo gak i ne znam kako e neli prvo treba nekoj dr da mi gi razgleda dokumentite pa posle da mi zakazat operacija i ne znam se pijat li nekoj apcinja i od koj den na ciklusot ili togas ke mi kazat i uste nesto sakam da ve prasam od koj doktor ste zadovolni vo gak za histerolaparoskopija.pozz Zdravo angell me intersira kolku te kostase histerolaparaskopijata vo sistina zosto najverojatno i jas ke pravam privatno posto vo gak uste ne rabotat aparatite a i da gi napravat ima lista na zeni sto cekaat i odeka da dojdam jas pak nema da se pravat ne mi preostanuva dr zosto taka samo gubenje na vreme ke bide,a i koja e razlikata od gak i privatno na ovaa operacija ne znam sigurno ima zosto golema razlika vo cena bilo,ti imase li rezovi pod popok,prasuvam mnogu zosto ic ne mi e jasno ne sum zapoznaena so ova.Pozz i blagodaram za odgovorot
|
|
|
|