Mala Jovana -> RE: Хистероскопија (22.6.2012 14:24:06)
|
Ringerajki,bidejki ,pominav niz iskustvoto so histeroskopija,vo glavno ne bese nistop strasno,ne krvarev mnogu ,nekolku dena,a bolku ne ! E sega me interesira,zosto,kako stoo poleka prekinuvase toj krvav iscedok,poleka pocnuvam da dobivam bel iscedok,so neprijaten miris,kako infekcija,nemam cesanje i pecenje,no neprijatno mirisa,bas kako sto e opisano kaj vaginalni bakteriski infekcii,od kade sega ova? Mozebi od tabletite sto mi gi dade doktorot,ciklo proginova,estrofem,pa uste i aspirin 100 i folna kiselina,naednas gi zemam? Ili pak se plasam da ne mi se rasirila nekoja infekcija pri intervencijata ? Nesto mi se mati umot so toa sto baraa cisti cervikalni brisevi? A jas gi imav posleden pat pred 5 meseci,bea negativni,zatoa sega ne vadev novi,pred zafatot,se prasuvam kakva e povrzanosta megju histeroskopija i cisti brisevi? Ve molam nekoj da mi kaze ako znae,ili ima bilo sto slusnato vo vrska so ova.Ili pak slobodno neka prasa nekoj sto saka detali za histeroskopija ,od moe licno iskustvo
|
|
|
|