Mihaela 2010 -> RE: Болести кои ни ги носи градинката (1.12.2011 9:45:51)
|
Zdravo na site majki..eve posle podolg period povtorno da vi pisam.Neli trgnavme vo gradinka, povekje bolni otkolku zdravi,a pred gradinka bevme zdravi kako dren,i na kraj zavrsivme vo bolnica vo Kozle so bronho pneumonija.bese uzasno strasno,lezevme 7 dena so infuzii ,inhalacii,nema vena kade sto ne e bocnata dusice malo edvaj izdrza,pa prodolzivme doma so jaki antibiotici,za na kraj da sfatam deka se i e od gradinkata,a tolku bev ZA taa gradinka i za socijalizacija.Koga ke si go vratam filmot voopsto ne bese cuvano moeto dete tamo,doma koga ke ja zemea bese so poln pampers mocki, ednas se iskakala ne ja presoblekle pa cel den bese so crveno gaze,i mrsuli do usta,koga ja davale na zenava sto ja zema ne im ni teknalo da i gi izbrisat..Glupava jas ne mi ni padna na pamet prethodno da se rasprasam vo cii race ja davam malata..otposle doznav kakvi bile tie ucitelki,voopsto ne zainteresirani za decata,po cel den pravat pauzi nadvor so kafence i cigarce,im se derele na decata.... Skapo me cinea tie 20 tina dena vo gradinka,zosto znam deka od tamo e bolna,i resiv deka ke si sedi doma,zdravje do 3 godini.ke stisnam zabi ,no ke odvojuvam pari za zena da mi ja cuva. Nesakam da bidam pogresno sfatena,i jas sakav da se druzi so decinja,ama se e do vospitackite,sleden pat doobro ke se rasprasam kade ke ja ostavam..Pozdrav
|
|
|
|