Annet
|
Јас, која викав и сакав да оди,сега го сменив мислењето з градинката.Кога ќе осетел човек на своја кожа ,болело.... Да .јас не работам,ќе си ја чувам.Башка до другиот понеделник несмее да оди,а после- среда е 1 мај.па до 7ми не се работи....Не можам да ја носам пак,знаејќи дека сите деца во јаслите се болни,и да ја трауматизираме неможам да си дозволам. Зошто велат дека 1 година се гради имунитет?? А ако оди од 3 нема толку да разболува.Па кога ќе размислам има смисла.нормално,сите нови деца никогаш не мешани со други деца,ќе бидат болни.....Па нека оди од 3 години,ако нема толку да е болна.... отом потом,ние пробавме,ама не бива,не е зорд.Сега иде лето,има деца за дружба.така да има социјализација хаха ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet Женски,ние денес завршивме на лекар,ни дадоа сируп Аугментин,Моето дете ништо не јадеше ни пиеше 2 дена,јас мислев ќе биде подобро,ама не биваше.Ноќеска и повраќаше,и качи Температура 39..За нас градинка нема.Сега дома ќе си поседиме,а за понатаму ќе видиме.Многу ми е криво.Ама сите дечиња во групата се болни,сите до едно.Има некој вирус,незнам што е еве и јас и мм сме малку зарипнати... Фала ви многу за добронамерните совети,како и секогаш,тука сме да си помагаме,затоа и бараме помош.Секој со своето искуство и мислење,јас пробав секако ,ама не биваше
(Одговор на членот Annet)
|