Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ne mi e sram no sepak mi e neprijatno megutoa primorana sum da pobaram dokolku nekoj moze da mi dade garderoba za sin mi toj e na vozrast vo tretata godina a jas sama mislam za mn raboti pa otkako ja vidov ovaa strana iskreno se nadevam deka tie troskovi ke mi se namalat i ke mu pruzam nekoe zadovolstvo fala odnapred duri i dokolku samo procitate
Жени, да се покажеме на дело! Ајде сите прокопајте по плакарите, сите имаме алиштенца што не ги користиме, а ќе помогнат на некој друг. Да и помогнеме на нашата форумџика. Пријавете се кој има за донирање и подоцна ќе организираме собиранка за прибирање на алиштенцата, ќе пиеме кафе и ќе се дружиме.
АнаМоли ми даде сега уште една идеја. Кога ќе влезете во маркет да си купите намирници за дома, купете +1. (млеко, зејтин, детергент, купки или шампон, што и да е) Исто така ако не сите се во можност да донирате алишта или не се во можност да купите и подарите ново, во тој случај играчка што и да е, да израдуваме едно 3 годишно сонценце!!!
Сепак да не заборавиме, тука сме за да помогнеме!
< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 2.2.2012 9:36:33 >
Не е срамно, баш напротив, Рингераја е тука за да помогне кога може и на начин на кој што може! Многу ми е мило што веднаш се реагира самоиницијативно! ВЕ САКАМ ЖЕНИ!!!
Јас се пријавувам!!! иако имам девојче и тешко дека нешто од нејзината гардероба би била погодна за момче,ама ќе се најде нешто. Ако ништо друго можеме да прашаме и пријатели и роднини да донираат па да и помогнеме на нашата Рингерајка!!!
Еве јас да ви кажам и нешто околу собирот. Некаде во средина на февруари се планира еден друг собир (детали за ова подоцна), па мислам дека до тогаш ќе може секој од нас да собере што има за донирање и во една дружба да го направиме тоа.
Мислам дека две недели се сосема доволно да се организираме и да собереме облека, играчки, храна и се друго што може да одвоите, па конкретната дата сигурно ќе биде некаде за време на викенд за сите да може да дојдеме.
Se prijavuvam i jas,nie sme bash na vozrast koga malite nashi raboti ke bidat taman za 3godishno mashko dete,ke soberam garderoba a sakav da prasham dali ke bide korisno da soberam i kondurcinja,sandalki,cizmicki koi se nekolku meseci noseni i na nas mali?!
Tuka sum i jas ! Ve molam informirajte me kade i koga da se donese.Pogolemiot del od oblekata od sinceto(7 godini) mi e dadena na drugi decinja,no sigurno imam novi letni raboti za taa vozrast.Pozz i se gledame
sakav da prasham dali ke bide korisno da soberam i kondurcinja,sandalki,cizmicki koi se nekolku meseci noseni i na nas mali?!
Normalno deka moze...AnnaMolly...stavi me vo spisok...jas kje donesam igracki zasto Andrej use sega ima eden kup...i neshto kozmetika i hrana....pozdravce i obaevzno se gledame