Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 8.3.2010 10:40:36
Enika
Моето мотот...карма....се што правиме ни се врака...секоја негативна енергија пиштена од нас ке не удри кад тад.Живото врака , а јас се држам до ова правило.Затоа мили мои...бидете позитивни, дури и со непријателите...на вас животот ке ви врати со добвро, а на негативците...се знае.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 27.4.2010 10:20:18
Rossana
Mojot potpis znaci deka ne mora nekoj da e sovrsen za da go sakas, deka sekoj zasluzuva da bide pocituvan i sakan bez ogled na se. A za potpisot na mami: Nemam kirilicna podrska na kompjuterot, jas sakam da pisuvam kirilica
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 12.5.2010 13:47:24
Viktori
Мојот потпис... уфф.. кога си го читам прво ме асоцира на Симба , ама кога ќе го прочитам уште еднаш, да, мислам дека ме асоцира многу на мене. Се плашам за многу работи што не зависат од мене, ама ако нешто зависи од мене, одлука ли, решение ли, безразлика колку тешко и страшно да изгледа, посилна сум.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 16.12.2013 14:10:33
LoveableMe RR
Потписот кажува дека тргнав по трнливиов пат и се мачам за , цело писание за што сум правела досега, со цел да најдам чаре и некоја од членките да ми даде совет со слично искуство. Се надевам во подобра иднина да имам уште нешто во потписот.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 17.12.2013 12:50:22
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Девојки, закав да ве замолам, секако доколку сакате, да си ставите во својот потпис (кој ќе се појавува секогаш кога пишувате на форумот) за тоа колку време се обидувате да забремените, кои постапки сте ги поминале, инсеминација, ИВФ, терапија некоја дали примате и сл. Тоа ќе ни помогне подобро меѓусебно да се запознаеме и да си размениме искуства доколку имаме слични, за постапката за забременување. Инструкции како се прави тоа ќе ви пишам во делот Што кажува вашиот потпис за вас. Јас веќе го направив тоа, фала ви, позз
Отворете Моја Рингераја - горе лево, изберете Форуми горе, па потоа под тоа пишува Поставувања. Кликнете на Поставувања, ќе ви излезе Потпис, ставете во Потписот историјат (инсеминации, обиди, колку години, и сл како што пишувам погоре), а во Тикер може да ставите линк со тоа колку сте заедно со партнерот, оние кои имаа деца веќе можат да стават колку им се децата/детето и сл. На крај одете најдолу и кликнете Зачувај промени. Вратете се на форумите. Позз
< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 17.12.2013 12:52:31 >
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 27.12.2013 15:23:47
Bethany
Мојот потпис кажува дека не треба да се биде ограничен во гледањето на работите, и дека работите не треба да ги гледаме само од нашата перспектива, бидејќи неретко на нашето мислење влијаат многу други (не)реални фактори како чувстата, минати искуства итн...
Ако и самите сме позитивни, така и ќе гледаме на работите и обратно. На една иста работа може да се гледа од повеќе аглови, битно од кој агол ние ќе изабереме да ги посматраме нештата.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 27.12.2013 16:14:59
Defne90 RR
Mojot potpis kazuva deka jas sum taa sto sama si ja gradi svojata idnina ne se potpiram na nisto i nisto ne ostavam na slucajnosta.Mojata idnina zavisi samo od samata mene.Se razbira ona sto e vo moj domen no i ona sto direktno zavisi od mene.Taka znam deka sto i da se sluci dali dobro ili loso odgovornosta si e moja.
RE: Што кажува вашиот потпис за вас? 29.11.2014 14:13:44
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: scared
Според мојот потпис некој ќе помисли дека не се замарам за ништо , ама не е така, баш напротив се замарам за се и сешто
scared се мисли на потписот кој се појавува во твој пост а е разделен со права линија.
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
Отворете Моја Рингераја - горе лево, изберете Форуми горе, па потоа под тоа пишува Поставувања. Кликнете на Поставувања, ќе ви излезе Потпис, ставете во Потписот историјат (инсеминации, обиди, колку години, и сл како што пишувам погоре), а во Тикер може да ставите линк со тоа колку сте заедно со партнерот, оние кои имаа деца веќе можат да стават колку им се децата/детето и сл. На крај одете најдолу и кликнете Зачувај промени. Вратете се на форумите. Позз
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни