|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Печена, џиновска палачинка

Автор:
Julie1

Julie Ви препорачува!



Подготовка

Состојките се матат со миксер. Во плехот се става маргарина (околу 50 гр.) колку да се покрие тавата. Плехот се става во рерна да зоврие маргаринот. Потоа се става тестото и се пече на 200 степени околу 15 тина минути.

Време на подготовка од: 15
Време на подготовка до: 30
Број на лица: 4
Kомплицираност: 3

Состав

6-7 лажици брашно, 1 јајце, малку пециво, малку сол, 250 гр. млеко, 250 гр. вода.



Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?