Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Денес ќе одиме на прошетка со една пријателка од словенечката рр, па до ДМ да земам слики а попладне имам закажано на доктор- белки ќе ми даде нешто корисно за егземава ако не
"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
После работа планирам фризер конечно да посетам, и вечерва со другарка ми ќе ја славиме нејзината магистерска одбрана. Ресторанче, па кафиќите и клубовите ноќни не ни бегаат вечерва
Јас не знам, дајте идеја што да се прави денес... вчера убаво си се изнашетавме низ плоштад, а денес??? Ајде некој предлог, оти ако останам дома ќе се фатам за домаќинлук а не сакам баш...
Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
Си уживаме домче тројцата,правиме ручек со мм и палачинки,денес прави 6 месеци,па да си се ублажиме ние .До вечер планираме да се симнеме до кај комшиите под нас,нема смисла цела недела не викаат.
isto sto i sekoj den doma sama mm i svekor mi na rabota ,mene me faka nekoja vozbuda so netrpenie cekam samo na nea. mislam koga ke se porodam. gi spremiv site mozni raboti iscistiv generalno edno pet pati ovoj mesec ,a sum 37ma nedela.