Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ке уживам, недела ми е ден за излежавање.Во недела ништо не правам само во спална лежам пијам кафе, јадам во кревет и си гледаме серии со мм. Недела е нашиот ден и максимално сме си посветени еден на друг тој ден. Е сега ми се најави сестра ми со индијанците нејзини па еве со нив ќе го делам остатокот од денот
Јас на работа како и секоја друга недела Ми се смачи веќе, само заради таа недела ја мразам работава. И преѓе идам така разочарана на работа, дека недела па уште и втора смена, па и утре пак и кога дојдов колешкава ми кажува дека утре сме слободни, така и рекол директорот, е баш ме израдува и сега ми е полесно, мислам дека побрзо ќе ми помине денов
со внуците имаме натпревар во цртање и правење оригами ги напнав малку отповеќе бидејќи изгледа имам поголеми очекување од нивните способности и ме откачија сега .Ми рекоа дека сум сакала многу да контролирам ќе се убијам хаххаххах Еве сега на компјутер со мм си легнаа на спална а јас ко куче нема место за мене Ќе морам сега некоја нова игра да им смислам
Денес мислев дека од работа ке можам да се одморам кај мајка ми, кога сега ми се јави таа да ми каже гости дека ќе ни дошле! Тууууууууу баш сега ли најдоа а сакав на раат да си полежам и една серија да изгледам
Денес после работа, ќе тркнам до Рамстор да си докупам уште некој од тањирите на Бормиоли, па ќе одам дома да правам ручек, после ќе мијам садови, па ќе се бањаме и ќе си играме со М. А ноќта хмммм, не кажувам што ќе правиме
Nie posle rabota odime kaj majka mi na rucek. Pa mislam i da me isfarba dodeka sum tamu. Duri planiram i malku da dremnam kaj moite , ako voopsto e vozmozno...posle ke si odime doma, banjanje, i utre sum pak na rabota
Прво малку ќе се состаночам, па после со пријатели на кафе, па подоцна ќе ми дојде другарка со две принцези и едвај чекам да ги изгушкам особено тој помалиот штрумф. Денеска исполнет ден а планирав викендов семинарската да ја напишам ама шипци изгледа
ние конечно ќе одиме кај моите на гости со Ива,ептен се радувам,одамна не сум останала да спијам таму,а ми се на 3 минути од тука нема ни 200 м.ихихиих се спремив како да ќе одам на одмор хахахах е така па и ако е топло временцево уф уф мераци ќе се изнашетам на раат е така ајде имајте убав виќенд мили пријателки
Денес од работа правец дома, да дремнам ако можам ако не здравје. Ќе ручаме, ќе пеглам па ќе си играм со М. После ќе се бањаме со црвено јајце и ќе нанаме
Denes sme na rodenden kaj vnukot vo igroteka od 5 saat.kako li ke stasam,pravo doma pa posle tamo...pa moze do kaj moite na kafe,i domce...imam eden kup za ucenje za drugata nedela neznam koga i kako ke postignam
Deneska ke uzivam vo ostatokov od denot,ke odmaram.Znaci posabajlecki go isprativ mm na pat,svariv spageti zacistiv malku i sega na RR se druzam so vas.Ke gledam serii i vecer so V ke se gusneme i na spenje
Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!
Што ќе се прави денес? Јас од работа одам да си го земам М од градинка и после кај моите, на мадре и е роденден денес После ќе ве частам во барот....рано е од сега со јадење да почнеме
Denes na repertoar: cuvanje dete, konsultacija na fax, kupuvanje poklon za drugarka,idenje kaj moite,pazaruvanje za doma, doagjanje doma minimalna chistka spremanje cezar salata,uspivanje dete,gledanje filmche i komiranje.
Nie denes posle rabota odime do Peko da mu kupime patiki na V , vekje ni gi trgnaa na strana. Posle idam vo Stilissimo da si ja kupam maickata sto ja bendisav za idenje na 10 godini od matura. Se toa brzinski i trk doma da se poguskame so V. Da rucame doma i odime posle na prosetka so V. Pred spienje imam planirano 30 strani od prestojniot ispit i na kraj ako ne se onesvestam moze kje adne nekoj sex Krajno vreme kje da e zasto otkako mm smeni rabota , uci i denje i nokje
Планирам да им отидам на моите на ручек. Треба да се јавам и да проверам што ќе прават и правец таму. Вечер ми се излегува некаде, ако најдам друштво ќе излезам.