Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Планирам да им отидам на моите на ручек. Треба да се јавам и да проверам што ќе прават и правец таму. Вечер ми се излегува некаде, ако најдам друштво ќе излезам.
Блазе си на вас! Мене толку ми недостигаат моите денес посебно, тоа чудо едно. Не сум обично носталгична , научив да сум разделена од нив ама како ми треба мајка ми денес да и е само изнаплачем, ете така...
Инаку, што ќе правам.... ќе чувам дете, ќе излезам да видам дали ми стигна душекот што порачавме и наравно кај сите е се за два дена и тоа се одоговлече, па ќе највероватно одам на фитнес, не бев одамна, многу ми треба да се издувам малку...
Вечер ми се излегува некаде, ако најдам друштво ќе излезам.
Ako vo agenda ti se uklopuva Cao..eve ja prijavuvam vecer izlaz tamu. Do 16h na posao...idam posle da se ulepsham malku..Da se pogushkam so A..i da se spremam vecer za iskacnaka
< Поракaта ја уредил Andriance RR -- 17.5.2013 10:23:47 >
Денеска уште рано спремив дете и отидовме да ја регистрираме колата. Мене и на мм годишнината не потсетува дека ни дошјо време за регистрација. После една мала шетња направивме, сега нана. Кога ќе стане ќе ручаме и одам да го прошетам. А за вечер и мене ми се шетка негде на џин тоник, баш сеа ги прашувам другарките што им е планот за вечер.
denes kako i sekoj den ista pesna.... budenje vo 9h,potoa spremiv dorucek za mm ikerkata,bebusko si pie mlekce a za mama duplo kafe ,potoa sledese cas po "mojata okolina" so kerkata ucevme za test,isprakanje na skolo,setkanje so bebusko i taka natamu,sleduvase rucek,pa sega vtora tura na spienje da napravi bebusko,btw mama ke ispie kafence vo tisina so 2-3 cigarcinja,stanuva od spienje odime dadicka da si ja zemime od uciliste,malku prosetka,banjane,vecera i site na spienjeeeee vo 23h ihihihihihiihhih vojnicki rezim se drzam do casovnikot mnooogu
Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together
Ahhh, PAK ke se raspravam so majstori! Nesto sto trebase da go zavrsat vo sredata, zamisli, se uste ne e gotovo! Cela nedela sekakvi luge mi se setaat niz kuka. Denes im zaklucuvam vrati i kapii, i ne gi pustam dur ne zavrsat se i si gi soberat partalite!!!
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Јас вчера до 1 саат чистев се ,божем денес да сум послободна, а колку имам за пеглање ....Има ли одмор кога си мајка Од сабајле доручеци па миење садови па сега мисли за ручек за нас и за деца лудница... Никогаш нема да се одморам