Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
еее, па Сончоглед, следиот пат кај мене на палачинки. Ајде у ствари да направиме РР паланчикијада!
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka ја (пошто не ме бива за се`, хи, хи) не знам како се отвара нова тема ти Амелбебе отвори на пр. РР Паланчикијада и ќе договориме се~. Може пак да има хуманитарен белег. Или да ја направиме во игротека за 31 Октомври (денот на вештерките, хи,хи,) па да ги маскираме децата - Паланчикијада и маскембал...
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.
ИЗВОРНА ПОРАКА: amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: Anushka
ааааајдееееее!!! еве, мм да оди негде на пат и доаѓајте. Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe sama se pisav da ne se macis
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
Ајде женчиња собирајте се за палачинки, мене уште од сега ми течат лиги.
ИЗВОРНА ПОРАКА: baby mama
Не мора да се мачите да правите, еве јас ке Ви донесам. Под мојот стан има палачинкара и нон стоп мириса на палачинчиња.Доволна ми е миризбата исто како да сум јадела. Наутро станувам со мирис на палачинки,навечер легнувам пак со палачинките . Инаку прават нон стоп и носат по продавници не е онаква класична палачинкара за гости .
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe 4. Бринета88 5. Палешка ?! 6. Бејби мама 7. Идна мамица 8. Надица !? 9. Ананикол (доаѓај ние да не ти дојдеме, со се палачинкитеееееееее) башка, празник ни е тој ден, сигурно ќе ти дадат day off
Eeee da ste takvi da dojdite da me podraspakovate pa uste i palacinki da mi donesete pa ko vas ke nema nikoj....a jas ke ve sakam najveke na svet Neznam koga ama koga ke mi se potrefi momentot navistina ke ve druzam.
Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe 4. Бринета88 5. Палешка ?! 6. Бејби мама 7. Идна мамица 8. Надица !? 9. Ананикол (доаѓај ние да не ти дојдеме, со се палачинкитеееееееее) башка, празник ни е тој ден, сигурно ќе ти дадат day off 10. Виктори
Ајде список: 1. Анамоли 2. Анушка 3.amelbebe 4. Бринета88 5. Палешка ?! 6. Бејби мама 7. Идна мамица 8. Надица !? 9. Ананикол (доаѓај ние да не ти дојдеме, со се палачинкитеееееееее) башка, празник ни е тој ден, сигурно ќе ти дадат day off 10. Виктори 11.Jovanka+decata
< Поракaта ја уредил jovanka -- 11.10.2010 13:30:06 >
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 14:00:46
AnnaMolly RR
Мене ми одговара времето. А локација најдовме? Ако немате предлог, може јас да најдам некое место. На пример во еден кафе бар во Бисер. Доколку ви одговара, ќе договорам. Секој ќе направи дома палачинки и ќе ги донесе со себе. Па може и да направиме мини натпревар за највкусни палачинки
RE: Палачинкијада на Halloween 10.10.2010 15:07:42
Julie1
Ех што пропуштам јас сум за... на список ставајте ме... Може да организираме натпревар во правење фигури од тикви , предлагам игротека повторно. Ако сакате сега за промена може да одиме во игротеката Мечос кои почнуваат соработка исто со Рингераја...
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.