Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 22.6.2010 22:39:43
megicka
Zdravo na site clenovi na ringeraja! jas sum nova vo forumov ne se snaogjam bas lesno,ama imam golema pomos od Maca25! se nadevam deka ke se druzime cesto!
RE: Добредојде за новите членови ! 22.6.2010 22:43:33
Maca25
Добредојде мила моја мегичка! Мегичка е најубавата и најсаканата тете на Нина Се надевам дека освен по дома, и тука ќе си се дружиме и ќе разменуваме мислења. Ако треба помош, тука сме за тебе
RE: Добредојде за новите членови ! 23.6.2010 0:29:09
veda
lele fala vi na site za dobredoJdeTo ama jas tesko se snajduvam tuka Stvarno e smesno ama tesko nekako mi odi. Kako muva se mavtam vamu tamu i neznanm kaj da fatam i so da pisam , pa koj ste prisutni, pa temata koja mi se dopaga e od poodamna i ....... ehej I se nerviram pa stvarno si velam dali e mozno da sum tolku prosta a? Aj ke probvam ama inaetcija sum ke me bidi i mene POZDRAV DO SITE BAS STE SUPER I INTERESNI STE MNOOOOGU !!