Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 7.9.2011 2:03:41
Baka
Здраво на сите! Ве читам од првите симптоми на мојата бременост (пред година и пол) и добив желба и јас да лафнам тука! Браво за советите што ги давате, многу пати сте ми помогнале и утешиле! Поздрав
RE: Добредојде за новите членови ! 26.9.2011 15:19:16
zumbulce
Zdravo i od mene. Jas sum clen od minatat godina, ama slabo sum aktivna vo diskusiite . Povekje citam, otkolku sto komentiram. I po priroda sum takva. Bi sakala samo da ve pozdravam i da vi kazam deka mnogu mi imate pomognato vo najrazlicni problemi. Majka sum na 20-mesecno devojce. Inaku, Marija_L i jas go osetiv zemjotresot .
RE: Добредојде за новите членови ! 4.10.2011 9:10:55
AnnaMolly RR
Добре дојде, Estrella! Се надевам дека ќе најдеш интересни информации на овој форум што ќе ти користат кога ќе посакаш да станеш мама! Повели ТУКА претстави ни се за подобро да се запознаеме!
RE: Добредојде за новите членови ! 9.1.2012 13:52:27
liberta
здраво на сите!!!!! ве читам мнооооооооогу долго, минатата година се зачленив а оваа година решив да ви пишам. мајка сум на две синчиња( 5 и помалото 3 год.) браво за рингераја!!!!!! секој може да најде по нешто корисно и интересно!!!!