|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Муабетчилница:-)
26.5.2010 18:28:05   
Maca25
Јас бев денес на семинар и баш пред да излезам нина се разбуди и кога виде дека имам кондури на нозе и светна дека ќе одам некаде без неа и почна да плаче, едвај ја смирив за да излезам. Останав некаде до 1, а предавањата беа до 5, ама срце не ми даваше да останам кога знам дека детето дома ми кенка или плаче по мене.
Кога дојдов, таа ми се фрли во прегратки и ме баци user posted image . срце мамино. Ја спремив и правец во Козле на контрола, и ни кажаа дека бронхитот земал поголем замав и дека ќе треба да пие антибиотик. Пробавме само со инхалации, ама ништо. И земаа крв и ви се верува глас не пушти. Храбра е мојата нина. Крвната слика покажа дека е анемична. user posted image Утре на матичен од сабајле, па јас да се вратам на семинарот, а за време на пауза одам на факулет да полагам. Држете ми среќа!!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 1251
26.5.2010 18:50:06   
Bogdancanka
храбра е твојата принцезаuser posted image а за утре ти стискаме палци!user posted image user posted image user posted image user posted image со среќа Маца

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1252
26.5.2010 19:41:49   
amelbebe
so sreka mila

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1253
26.5.2010 20:41:43   
nadica
ајде маце скрши го мразот со полагањево да има прашања само што ги знаеш

а за нина user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и побрзо оздравување мило дете со најслатки очиња

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 1254
26.5.2010 21:00:23   
Тања РР
Kaко сте мили? Има ли некој што не гледа Шехерезад?

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1255
26.5.2010 21:09:46   
Палешка РР
user posted image Реклами се сега, па да ѕирнам нешто..

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1256
26.5.2010 21:11:34   
nadica
ах мила тешко некој да не гледа шехерезад последна епизода е па и тие што не гледале денес гледааат user posted image user posted image user posted image
јас еве за време на реклами да видам што се случува на рр user posted image user posted image user posted image леле зависна сумј од вас

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 1257
26.5.2010 21:13:53   
Bogdancanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања

Kaко сте мили? Има ли некој што не гледа Шехерезад?

еве ме мене јас не гледам шекерезадuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1258
26.5.2010 21:28:08   
Тања РР
Баш се чудам што ќе правиме утре во тоа време. После Шехерезад.....празнинаuser posted image user posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1259
26.5.2010 21:36:19   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: nadica

ах мила тешко некој да не гледа шехерезад последна епизода е па и тие што не гледале денес гледааат user posted image user posted image user posted image
јас еве за време на реклами да видам што се случува на рр user posted image user posted image user posted image леле зависна сумј од вас

Ah stom e posledna episoda dobro e.. od utre ke ima zurki na rr ova vreme user posted image user posted image user posted image

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1260
26.5.2010 21:50:15   
melody
Eve i jas ne gledam Seherezaduser posted image

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1261
26.5.2010 21:51:42   
Julie1
Eh Melodi, kaj si ti. Ne sum te videla odamna vo muabetcilnica. Pozdravce do Antalia

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 1262
26.5.2010 22:08:25   
melody
E fala za pozdravot ke prenesamuser posted image Vcera cel den izlezena se pribravme duri vecer i imav vreme samo da ja uspijam kerka mi i da sedneme so maz mi  da gledame evrovizija.I sto mi se sluci Gjoko Tanevski pocnuva i kerka mi se razbudi i ne go gledav nastapot samo pesnata ja slusnav i najdobra bese od site tamu i najdobro ispea covekot samo steta sto doaga od mala drzavauser posted image pa ne mozese kutriot da vleze vo finale, ama toa e.

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 1263
26.5.2010 22:46:20   
agnes77
samo da kažem
pozdrav na siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1264
26.5.2010 22:58:54   
Палешка РР
Поздрав и за тебе Агнес user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот agnes77)
Непосредна врска до пораките: 1265
26.5.2010 23:35:54   
Bitolcanka
Здраво Палешке, melody и сите останати. Како сте? Еве ме и мене, цел ден сум на компјутер - окапев како што вели брат ми user posted image user posted image user posted image Овој пат оправдано - работев, не на нет... Главата ме заболе. Ја гледав последната епизода од 1001 ноќ - популарно - Шехерезад user posted image , на моменти си user posted image ме растажи, но не ми се допадна баш како заврши. Од утре поголема дружба на РР во вечерните часови user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1266
26.5.2010 23:43:04   
melody
Zdravo Bitolcanka.Nemoj da se rastazuvas od takvi serii zivotot nesto drugo pokazuva ne e bas kako vo seriite i filmovite.Jas pak veke se oslobodiv od toj porok gledanje seriiuser posted image i nemam vreme,a i da sakam ama bas nisto ne gi razbiram i gledam sliki samo toa koga odam kaj svekorot i svekrvata na gostiuser posted image Taka se sekavam svekrva mi gleda edna serija i sednala na stolce pred televizor i svekor mi zemal isto stolce i sednal do nea i ja prasuva e sega ovoj koj e ,a ovaa koja e i normalno sekrvata odgovara i imas na kraj od svekor mi ajdeeeee sestra brat tetka cicko...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1267
26.5.2010 23:52:41   
ananikol
Samo da Ve pozdravam na kratko pa se nadevam deka utre ke imame poveke slobodno vreme da se druzime poveke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1268
26.5.2010 23:59:00   
Viktori
кога ќе имаш време тогаш. Ние тука сме, никаде не идеме user posted image user posted image

Леле какво е user posted image .... чоколатце мало user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 1269
27.5.2010 0:05:55   
Bitolcanka
И јас не сум по сериите melody и ТВ. ТВ одамна ми е заменет со нет user posted image И Шехерезад не ја гледав воопшто, а тука сите ја гледаа - хит беше (не си бил in ако не си ја гледал user posted image ). Една снаа на дечко ми на фб имаше ставено слика каде што е во турска облека, и коментирав, па во еден коментар за Шехерезад (бидејќи јас не ја гледав) пишала: Треба да ја гледаш, многу ќе научиш. И одговорив: Верувам дека има што да се научи, но човек многу повеќе може да научи од сопствениот живот, па не ми врати ништо потоа. Мајка ми гледаше во собата кај компјутерот редовно, се загледав и почнав да ја гледам одвреме навреме. Кога ќе одевме на гости кај идната золва - Шехерезад - јас и дечко ми како од марс паднати дремевме тој час user posted image user posted image user posted image Го гледав завршетокот и тоа не редовно - кога ќе ми текнеше... "Маката" ме натера user posted image user posted image user posted image

Голем поздрав и бакнежи до тебе ananikol и твоето сонценце user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Тука сме ние, не бегаме. Кога ќе имаш време и желба - на располагање ти сме user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

Непосредна врска до пораките: 1270
27.5.2010 0:12:23   
dragana_vane
Dobro vecer, dobri ste? Jas uste sum tuka, cekam cekam, no koj ceka ke doceka, edvaj cekam da si go vidam user posted image za nekolku dena.

Непосредна врска до пораките: 1271
27.5.2010 0:18:25   
Bitolcanka
Добри сме пријателке, здрави, живи, весели. Ти како си? Како се чувствуваш? Ај уште малку, па ќе уживаш со твоето бебче user posted image а ние ќе се частиме и наздравуваме за вас user posted image

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 1272
27.5.2010 0:22:18   
dragana_vane
Dobra sum, se cuvstvuvam kako balon, ke puknam veke, ama ajde ke izdrzam uste nekoj den, edvaj cekam da se olesnam, ke bidete izvesteni mnogu brgu...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1273
27.5.2010 0:30:10   
Bitolcanka
Можам да претпоставам како ти е срцка, и мене еден ден тоа ќе ме чека user posted image user posted image Ти праќам позитивна енергија да издржиш уште малку user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Кога ќе се олесниш и ќе го видиш анѓелчето ќе заборавиш на се'. Помисли на тој момент и поубаво ќе ти е user posted image user posted image Со тебе сме мила, заедно броиме user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот dragana_vane)
Непосредна врска до пораките: 1274
27.5.2010 8:15:46   
jovanka
Vcera ne ve druzev trcajki po Matej nogata ja svitkav no eve fala bogu denes kade kade podobro na mama nesmee da i fali nesto user posted image dvete sonca mi se najgolema motivacija za bilo sto za mig da zaboravam na bolka,za mig da napravam nesto sto znam deka ke gi razveseli.Zatoa sme super mamickiuser posted image .

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

Непосредна врска до пораките: 1275
Страница:   <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  49 50 [51] 52 53   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

градинка
детенце

Која возраст е најдобра за одење во градинка?

од една година (18%)

од третата година (73%)

Нема потреба од градинка (9%)

Број на сите гласови: 11

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!