Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Ceca 5 .Ako ti se jajnicite oslabeni togas treba donor jajni kletki Ako se jajnicite vodilkite kako sto vikas zapuseni toa ti se jajovodite i za niv treba IVF i tamu e najuspesen Znaci ne e isto da se zaboleni jajovodite i jajnicite Vo Plodnost mi rekoja IVF e 1200 evra Vo Sistina e 1850 evra Eve ti link od plodnost plodnost.com.mk prasaj si mnogu se poevtini a i pouspesni Ako si osigurenik so sini kartoni ako slucajno se prijavuvas vo trud kaj nas imas pravo i so sini kartoni mislam ke te primat
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.1.2014 14:25:57 >
Zorana i jas bev kaj dr.Tase mislam deka bese vo fevruari mesec i bev prezadovolna kako ne primi i mi se vide mnogu otvoren i prijaten...sakav za invitro preku fondot i me zapisa i mi rece ke dobijam odgovor za dva meseci mi rece deka ke mi se javat...pominaa dva meseci nemase odgovor pa se javiv jas i epten se razocarav kako mi se isponasa telefonski....slikata za nego epten mi se promeni od edna strana go zapoznav prijaten i komunikativen a od druga strana koga se javiv bese epten nezaiteresiran i nekako mi se vide bez veza...ali nema veza nesakam da go napajgam...
bas mi e milo za tebe mila daj boze da bide se kako sto treba i sto pobrzo da te imame na spisokot na rr so sreka
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.1.2014 14:27:00 >
cenata 1200 evra kaj tase kako e to so lekarstva ili sto ne moze da bide neli isto sekoj ima razlicna terapija tamu gi davaat ili da si kupis treba jas ce treba na privatno neznam sto da pravam ili da se otkazam
ZDRAVO ANONIMNA.NAPRAVISIGO ODMA MILERION HORMONOT NEMOJ DA CEKAS VREMETO E PARI.ZA DA ZNAES DO KAJSI I STO SI A SO EDEN JANIK SITE STO GI ZNAM SI RODIJA.JAS SO DVA /NISTO.NO KE SE NADEVAME NA PODOBROPOZ SIKI
Zdravo na site. Eve update od mene. Minatata nedela imav pinkcija i mi izvadija 16 jace kletki od koi 13 bea zreli za oploduvanje i imam 12 embrioni. Dva vratija nazad vo mene , petok odam na blood test pa da vidime. :)))) Najdolgite 2 nedeli vo mojot zivot. Pozdrav Sending baby dust !!!
Bogdancanka!Jas koga bev kaj dr navistina bese super i se vooduseviv Vo megu vreme znam mu se javija dva para i mu rece dojdete Rece ke primi uste 8 i nema mesto .toa sto po tel ti se "isponasal" najverojatno e toa sto fondot gi igraat sega ovaj mesec primi deset za naredniot ne se znae pa ne primaj pa se vo pritisok Znam mi rece iznenadno ni velat pred prvi sega primete 15 pred 3 dena mu rekle ne primajte poveke Toa im stvara na site sto imat so fondot nervoza Fondot ima za cel da gi promasuvat mesecite za da ne im se trosi Moj sovet javi mu se sga mozi ima mesto iskoristi si so fondot ke te primi
Среќно мила ајде чекаме да се издрадуваш ти и сите нас на рр
Незнам Зорана како што реков кога бевме ми беше многу позитивен отворен докторот и имав баш добро мислење за него,али кога се јавив да прашам се разочарав од неговото понашање
Инаку да ви кажам денес се јавив во фондот да прашам што и како ќе биде за инвитрото преку нив и ми одговорија да си го прочитаме ипатството што им е објавено,правилникот сеуште не е поминат во службен весник али се очекувало најдоцна до 1-ви август да помине,покасно не, матичните гинеколози веќе биле информирани за ова...
Suze preku fond e 6000 den ako sakas so anestezija uste 6000 den inekciite tie ti gi davaat Ti pisuvam za privatno 1200eu e postapkata bez terapija(unekciite sama gi kupuvas- fondot tie pari ti gi vraka)Vo sekoj slucaj ni se isplaka preku fond A i na privatno da e mnogu poeftino e od dr mesta kako na pr vo gent (3500 samo za postapkata baska za inekciite baska hotel avion = na 7000eu mi idi da placam i vikam)Imam 2 pati preku fond ako gospod dade neznam sto ke napravam Sega sum psihicki na minus nula .
Byljana sega samo napred i ovie 14 dena strogo miruvanje,stanuvanje samo do wc i nazad vo krevet i rezultatot sam ke se pokaze za 9 meseci .So sreka i se najdobro za VAS.
cenata 1200 evra kaj tase kako e to so lekarstva ili sto ne moze da bide neli isto sekoj ima razlicna terapija tamu gi davaat ili da si kupis treba jas ce treba na privatno neznam sto da pravam ili da se otkazam
Suze da seto toa e skapo i terapijata i samata postapka ali ne se bitni parite koga se raboti za znam deka site sto posakuvame bi dale se samo da gi vidime ili a zasto na privatno nemozes da odis preku fondot?
Bogdancanka se javiv i jas vo fondot i taka mi rekoa kako i tebe sto ti rekle deka od 1 avgust mozeme da aplicirame sekoj vo svojot grad i deka preku maticnite ginekolozi se ke se odviva,tie dobile obuka i bile zapoznaeni so celata postapka.Sega ni ostanuva samo da cekame da dojde 1 avgust i so Gospod napred da pocneme so pregledite i vestackoto.Pozdrav do site.
да да Кика сега ни останува да чекаме 1-ви август за тоа време можеме да почнеме да ги спремаме документите,и да ги направиме сите прегледи,па кога ќе дојде време само да ги поднесеме и да почекаме да ни одобрат...јас ги имам сите спремено за кога бев во Систина и Ремедика само треба да го прашам матичниот дали ми важат или ќе треба се одново
Bogdancanka ne treba da ti se analizite postari od 6 meseci zatoa ako ti se postari pravi gi sto pobrzo za da apliciras vo avgust.Jas mislam deka podobro ke bide vaka so dobivanje dozvoli se dodeka ne se uhoda Togas nema nikoj da kaze deka nema mesto sekoj ke ne primi Vaka fondot gi limitirase pa ne odbivaaSe plasam toa so komisiite da ne odi dolgo .Ke se razgleduvaat istoriite pa nekoj od niv ke odi na odmor drug prisuten na seminar ke ima driblanje ama i toa ke go izdrzimeAko ne javi se vo Sistina ili Remedika treba da imat mesto za avgust
zorana te citam se sto si pominala i mn mi e zal, no se nadevam se ke se sredi i ke imas naskoro bebence. koja e pricinata kaj vas sto morase da pravis olku in vitra i kolku god imas? Mozno li e samo od stimulacii da ti se slucilo ova so jajnicive? Bas se zamisliv sega. A suzeto ti mislam deka si mn hrabra sto pominuvas niz ova po vtor pat. jas mislam barem edno detence da si rodam nema sansi pak da pominuvam niz ovie hormoni i cuda. Koj znae kolku se stetni za organizmot. Moze ne sakas deteto da go ostavis samo, no sepak gledaj si go i svoeto zdravje. Mislam ova e moe mislenje, no ima mn sto ne mislat taka.
i jas prvo go mislev istoto i ne mislev da pokusvam za vtoro nikako ama sega otkako pocna da razbira povece i gleda drugi decina kako si imaat bratce sestrice i non stop mi vika nie koga ce imame bebe a jas vtoriov pat samo ednas probav so lekarstva so inseminacija inace predhodno godinive pominati ne pokusavav nisto so inekcii i tn samo ednas i neznam dali da pokusam so ivf
Sakam da ve prasam dali ovie ispituvanjava sto treba da se napravat za vestackovo moze da se napravat bilo kade ili treba vo bolnicata kade sto ke se pravi in vitroto(Sistina),posebno za hormonskiot status dane treba posle pak da go pravam vo Sistina .Za mikrobioloskite ispituvanja vo Sistina pisuva deka ne treba da se postari od 3 meseci a od fondot kazuvaat deka ne treba da se postari od 6 meseci.Stom od fondot taka velat sigurno e taka.