Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 22.7.2010 16:34:31
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite
Еве повелете ве честам по едно стрижење, слушајте го исклучиво со слушалки, во спротивно нема ефект и внимавајте левата слушалка на левото уво, десната на десното. Кога го слушате, слушајте го во опуштена атмосфера, со затворени очи, нека не ви смета никој. Ајде да видам што ќе кажете, мене ми беше ептен јако, се наежив целата и си ја барав косата после тоа
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 22.7.2010 17:36:25
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz
Samo sto odluciv da se prijavam za sisanje mama26 zatvorila
arh diz so zakazuvanje sme nie.eve brineta zakaza pa i predloziv sisanje i sega cekame slika kako ja isisale.ama ja nema nekako da prati slika??????????kojznae sto e rabotava so kosata na brineta i dali ja pogodile.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 22.7.2010 22:15:46
Палешка РР
Snowhite, јас ова прв пат го слушав на мобилен и од памет се извадив, се вртев околу мене мислев де ваму де таму е берберот. Леле колку откачена работа, ама мора да се слуша на слушалки
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 23.7.2010 21:09:16
Julie1
Јас сум за шишање за утре ако може пред Виктори, ако Виктори ја исправа, мене виткана може? Значи јас сум од 16 до 17. Виктори ќе се сретнеме и во фризерница утре, ако сакаш ке те причекам 1 час заедно да одиме... знаеш каде да не кажувам сега и јас
< Поракaта ја уредил Julie -- 23.7.2010 21:23:34 >
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 25.7.2010 1:49:49
Тања РР
Виктори, мама ја нема ама јас чирачката работа си ја сватив сериозно и изработив дипломска на темата „Виктори- премин во црвенокоса“. Резултатите ги приложувам во моментот и се надевам дека мама ќе ми даде диплома
xxx
П.С. ти ставив и одговарачко карминче П.П.С. Сори што не побарав авторски права на фотката.
< Поракaта ја уредил Тања -- 27.9.2010 23:37:05 >