Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 10:21:29
Martins mom
ете денес прва идам во салонот и никој нема...ни фризерка ни чираци, ни кафекуварот не идам за фризура (секако две влакна имам на главата ), поминав само на кафе, оти гледам сношти весело било отварањето
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 11:00:36
Martins mom
Инаку мама26 е единствената фризерка што не ми е одвратна. Отсекогаш поимот фризерка сум го поистоветувала со глупачка (без навреда мама, ќе објаснам и зошто). Одењето на фризер нели треба да е задоволство, уживање, а мене ми беше нерва и покачен притисок секогаш. Сменив 100 фризерки и сите кај што сум била, кога ќе седнев го даваа истиот коментар "Леле колку ретка коса имаш...зошто вака?" Како можеше сите, без исклучок да го направат прво тој муабет Па добро, јас знам дека имам слабо, тенко влакно (не ретка коса), ама треба ли она да ми каже? Јас си плаќам да ми направи фризура, а не да ми дрнка над глава. И сега си одам кај една в комшии тука и ја предупредив дека ќе идам постојано кај неа под услов да се пази што зборува и тој еден саат да ми биде задоволство, а не да се расправам со фризерката и да ја учам на култура.Мене не ме навредува тој коментар, зошто јас се гледам во огледало и сум свесна за тоа...едноставно ме иритираа таа нивна дрскост
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 12:32:09
Viktori
јас секогаш ја фенирав косата со голема четка и онака ми беше ко печурка и отидов кај една тука во лептокарија да ме исфенира за свадба и ми вика: ваква не ми се свиѓа, ај да пробаме со потенка четка, по залепена да е. И и викам ај пробај чим си запнала. (а одвнатре ) И ми ја направи се. И викам; е фала ама мене не ми се свиѓа. Ај ко што ти кажав првиот пат. И платив и веќе не влегов кај неа. Ама се шишав после на три со машинка! Сеа пуштам коса. Ама не ми иде. Не можам јас тоа фризури да праам, да се фенирам. Сафра ме фаќа.
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 19.7.2010 15:01:50
mama26
мене мартинс мом ми рекле леле што густа коса имаш?и како чадор ми е.све у реп ја носам.огромна е.како викторѕ влакното ми е.али викторѕ тебе како можеа со мала четка да те фенираат.и со голема да е после со преса се поминува ако е како чадор.или пак немора преса се става нешто што ке ја смири косата.којзнае ова како кај постара фризерка да си била. инаку од секој професија има по некој што не си ја врши работата како што треба или го бива за едно за друго не.заоа фризерници има по западот кај што една мие само,друга шиша само,трета само фенира.и така.а тука ние све мора.епа сега нешто ке ти е слабост нешто не.мене ми е шишањето.го обожавам.све знам ама ова ми е у крв.така и секој доктор не секогаш иста рецепта ,и било која друга професија.затоа ние си бираме.еве кај што почнав да учам занаетов кај неа неидам.катастрофа е во шишање.идам кај другата или кај колешката бивша.и мое мислење е дека ако косата е убаво ишишана тогаш секаква фризура и фенирање ке ти стои.и да не должам понатака да не ви отечат јајниците
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 11:14:19
niki
Што е ова слабо фризерницава со работа само на отварање и после ништо, ни муштерии, ни мајсторица, ни чираци а толку вложување хм! изгледа ни треба и маркетинг тим
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 12:04:12
brineta88
Ајде и јас да закажам за фризура додека нема гужва Мама утре одам на фризер па дај предложи некоја модерна фризура што не бара многу местење ПС: имам права коса (што не се витка ни под разно)
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 12:36:46
Viktori
јас после долго мислење се исфарбав црна! не ми експериментира, а и имам многу коси сменето. Црна е најлесна за фарбање, нема утка, корен не треба да мислам дали ми е пораснат или не и така. Уште да ме исфенира некој, оти мене ме мрзи и супер ќе биде
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 13:49:26
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: brineta88
Ајде и јас да закажам за фризура додека нема гужва Мама утре одам на фризер па дај предложи некоја модерна фризура што не бара многу местење ПС: имам права коса (што не се витка ни под разно)
бринета88 дај слика да те видам сега како си па и да ти предложам нешто
RE: Фризерски пакет- совети + кафе и муабети!! 20.7.2010 13:50:12
brineta88
еве
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...