Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 17.7.2010 12:09:07
ananikol
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly
ме убедуваа дека е нормално повеќе да се поправи зашто сме само на адаптирано млеко.
Moeto iskustvo ne kazuva taka...prvoto since bese isklucivo na adaptirano mleko a vtoroto since e isklucivo na majcino mleko pa sporedeno na vozrasta i tezinata isto napreduvaat.
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 22.7.2010 8:14:50
Snowhite RR
Михаил пред два дена го меревме и е 7200, не споредувам со претходно дали е малку или многу, важно дека е здрав и здраво изгледа, јади доволно и другото не ми е важно, не се замарам со 100-200 гр плус или минус
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 26.9.2010 2:40:31
Vigora
Nie se rodivme 3170, na 3 meseci 6290, a sega na 3 i pol sigurno sme blisku do 7000 gr. Buskovci sme, ama toa e... A se mi se cini deka ne jade premogu de teto, ama...
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 4.10.2010 12:09:45
stojanoskad
gi doev(vtoroto se uste),mojte dva sina i odlicno napreduva vo tezina. Prviot se rodi 4200 a vo prviot mesec se popravi 1500,vtoriot se rodi 3450 a se popravi 1700. Mislam deka za edno dete, a potoa i za edna majka nema nisto poubavo od doenjeto
RE: Колкава е тежината на Вашето бебе? 4.10.2010 12:35:01
arh_diz
Kaj nas denes bese pedijatarot na dva meseca sme se popravile 1400 i 5 sm e porasnat. Pocna da ne kara i rece na dieta da go dzam da ne se poprava tolku