|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување
3.11.2010 10:27:48   
arh_diz
Sigurno si bremena malata mo cestitki imaj ubava i lesna bremenost

Биди тоа што си

(Одговор на членот malata mo)
Непосредна врска до пораките: 1901
3.11.2010 13:36:43   
wannna baby
ИЗВОРНА ПОРАКА: Eli2010
Draga Eli2010 Velis se inamacivte so inseminacii, sakam da Ve prasam kolku insemninacii pravevte pred ivf, zatoa sto jas eve ja napracviv 4-ta pa sega cekam da vidam dali ke bide nesto. Ako ne bidne niso i ovoj pat, seriozno razmisluvam za ivf, no ke vidam moze ke pocekam, zatoa sto se e vo red i kaj mene i soprugot,i ne primam nikakvi lekarstva, osven sekako klomifen pred inseminacija i pregnil inekcija. Pa ke vidam ama sepak me interesira sekoja informacija. Blagodaram i so sreka
Milicka bozin,,nie se iznamacivme so inseminacii,no za sreka prvo invitro vo Bitpla i za cudo uspeauser posted image Sega sum nekade 12 nedeli bremena so bliznacinjauser posted image Ako bide iponatamu se vo red,nema da treba pak da go pominuvam neizvesniot pat do golemata sreka.Mozebi e polesno,edno detence imas dae zdravo i zivouser posted image ,no ako sakas drugo pak nesto kako da ti nedostiga i zivotot ti e poremeten neli?Veruvam deka boli dusata koga deteto te moli da mu rodis bratce ili sestrice,a ti ne si vo sostojba toa da go storis iako sakas.
Ti posakuvam mnogu sreka i sto pobrzo veke vo 2011 dase raduvate so prosireno semejstvouser posted image

(Одговор на членот Eli2010)
Непосредна врска до пораките: 1902
3.11.2010 13:53:48   
dezdemona
cestitki do malata mo sega odmaraj i cekaj user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1903
3.11.2010 14:09:30   
maripoza
user posted image user posted image со лесно нека ти е user posted image и сите други да си дочекатеuser posted image во скоро времеuser posted image

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

(Одговор на членот dezdemona)
Непосредна врска до пораките: 1904
3.11.2010 16:11:52   
babydoll
cestitki malata mo i imaj lesna bremenost pa sega po red i site da si docekame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 1905
3.11.2010 16:22:05   
pinokio2010
Malata mo, mnogu me izraduva! Cestitki mila i na tebe i na soprugot, ti posakuvm lesna bremenost i najubavi user posted image  vo zivotot, ispolneti so sreka i bez nikakvi grizi.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 1906
3.11.2010 16:41:17   
taci1
malata mo se so e nad 5 pokazuva bremenost, pa neka ti e so sreka, sega imas golema pricina da se raduvas,uzivaj vo bremenostta i se najubavo.

(Одговор на членот pinokio2010)
Непосредна врска до пораките: 1907
3.11.2010 16:56:52   
wannna baby
Cesttitki Malalta Mo se najnaj dobro, tvojata bremenost e dava nadez za sekoj koj ceka user posted image vklucuvajki me i mene.

(Одговор на членот taci1)
Непосредна врска до пораките: 1908
3.11.2010 17:26:36   
vodickata
ve molam kazete mi dali ima nekoj iskustvo kaj dr Kuzeska vo sistina za ivf ??? jas pravev vtora laparaskopija na cisti na dvata jajnika ke primam 3 meseci zoladex pa odma odime na ivf ve molam koj ima slicno iskustvo neka mi pise i sto me ceka od terapijata niz uste sto sve ke treba da pominamuser posted image pozdravcinja do site ringerajki

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1909
3.11.2010 17:32:22   
vodickata
iii milioni nasmevki za malata mo

(Одговор на членот vodickata)
Непосредна врска до пораките: 1910
3.11.2010 19:22:29   
cleo
ИЗВОРНА ПОРАКА: vodickata

ve molam kazete mi dali ima nekoj iskustvo kaj dr Kuzeska vo sistina za ivf ??? jas pravev vtora laparaskopija na cisti na dvata jajnika ke primam 3 meseci zoladex pa odma odime na ivf ve molam koj ima slicno iskustvo neka mi pise i sto me ceka od terapijata niz uste sto sve ke treba da pominamuser posted image pozdravcinja do site ringerajki

Mila, dali tie cisti se od policisticni jajnici ili stanuva zbor za drug vid cisti koi si gi otstranila so laparaskopija?

Непосредна врска до пораките: 1911
3.11.2010 19:39:35   
vodickata
ovarialni cisti - endometrioza posle tri meseci od prvata laparaskopija mi se pojavija povtorno i veke sum preumorena od se i od intervencii i od operacii i sakam samo edno bebuvce i posle i celi jajnici ako treba neka mi gi vadat :(

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1912
3.11.2010 20:18:06   
Natasa981
Честитки Малата Мо! Навистина се радувам за тебе,посебно зашто читав колку беше трнлив патот до твојата срека..!Како и да е, се најубаво ти посакувам, да уживаш во бременоста..па пушти ми срекичка и на мене!
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1913
3.11.2010 21:08:26   
taci1
vodickata jas pravev laparoskopija vo sv.lazar vo sk me  pravese dr tase trpceski i jas imav endometrioza i nekoja cista na leviot jajnik vo naodot mi pisese deka leviot jajnik mi e fiksiran so znaci neupotrebliv.ne primav nikakva terapija posle operacija.vo mart pravev laparoskopija a vo avgust veke bevme na ivf i toa za sreka jajnite kletki mi bea izvadeni bas od leviot jajnik i me izraduva so i toj jajnik mi funkcionira ( dr tase ima blagosloveni race od nisto pravi nesto ) sekoja mu cest ti posakuvam mnogu sreka user posted image

Непосредна врска до пораките: 1914
3.11.2010 21:48:29   
Bubihop
dragi moi, pozdrav do site, veke podolgo vreme gi citam postovite na ovaa tema...mene i soprugot ne ceka prvoto invitro...se obiduvamda bidam kolku sto mozam popozituvna i sto pomalku da mislam na toa... noemvri kaj dr tase vo bitola, ednostavno mu veruvam takvo bese moeto cuvstvo kga go vidov prv pat i ne me napusta, se drugo e bozja volja i sreka. mislam deka koga veke sme trgnale po ovoj pat treba da go izodime do kraj. Vi posakuvam sreka na site i sekakouser posted image ....stiskajte mi palci....

Непосредна врска до пораките: 1915
3.11.2010 22:02:17   
lukas
ti posakuvam se najubavo da zavrsi i vo nabrzo vreme da se guskas so tvoeto malecko...ili malecki...pozz i se najubavo...

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Bubihop)
Непосредна врска до пораките: 1916
3.11.2010 22:20:48   
siki1
cestitki za malata mo sekako deka si bremena duso samo napret ke uspees cestitki za tebe i za site sto ste blisku do celtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vo skoj slucaj dobar izbor bubihop samo napret i sete ke uspeeme pozuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1917
3.11.2010 22:25:36   
siki1
dali nekoj ceka soglasnost od fondot za zdrastvo???????? jas eve ke treba da nadopolnam vo fzo uste ovoj dokument za donorstvo na spermatozoidi no neznam sto ke odnesam vo fzo,dali toj dokumen soglasnosta sto ke bide od min za zdras.ili kako koj ke mi kaze ako nekoj ja pravel ovaa rabota.no mislam imalo nekoj problem so komisijata pa ke cekame mnogu.no sto mozeme tuka ke cekam do kraj nemam poveke pari ke cekam do kraj poz do siteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 1918
3.11.2010 22:56:26   
vodickata
fala ti mnogu taci se nadevam deka se ke bide vo red. na poslednata laparaskopija prisustvuvala dr kuzeska od in vitro i doktorot sto me operirase me upati kaj nea za ivf i sega sum zbuneta i ne znam sto da pravam dali da odam kaj nea ili da si baram drug doktor neli gi ima poveke poznati za ivf i kaj sto e pogolem procentot na uspesnost ako ima nekoj sto ja poznava ovaa doktorka ve moooolam da mi pisete user posted image

Непосредна врска до пораките: 1919
3.11.2010 23:19:55   
Bogdancanka
znaci malata mo ni e novata rruser posted image cestitki milauser posted image user posted image user posted image user posted image

inaku jas denes bev vo Sistina mi rekoa deka se e vo red dobiv fostinom za denes i za utre pa vo petok povtorno treba da odam na pregled se nadevam se blizi denot na punkcijata i deka naskoro ke imam transfer i ke docekam pozitivni rezultati                    

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1920
3.11.2010 23:33:48   
suzeto

ИЗВОРНА ПОРАКА: taci1

vodickata jas pravev laparoskopija vo sv.lazar vo sk me  pravese dr tase trpceski i jas imav endometrioza i nekoja cista na leviot jajnik vo naodot mi pisese deka leviot jajnik mi e fiksiran so znaci neupotrebliv.ne primav nikakva terapija posle operacija.vo mart pravev laparoskopija a vo avgust veke bevme na ivf i toa za sreka jajnite kletki mi bea izvadeni bas od leviot jajnik i me izraduva so i toj jajnik mi funkcionira ( dr tase ima blagosloveni race od nisto pravi nesto ) sekoja mu cest ti posakuvam mnogu sreka user posted image

kolku te kosta operacijata...i mene mi go predlozi dr.tase istoto da me operira vo sv.lazar...i kako toa ne ti dade nikakva terapija......dali e uspesno ivf

Непосредна врска до пораките: 1921
3.11.2010 23:42:01   
taci1
suzeto operacijata me kostase 76500 denara zatoa sto preleazav edna vecer tamu a terapija nemav nikakva super se osekav ne e nisto strasno i ivf mi e uspesno  sega sum vo 14 nedela. pa so sreka pozdrav

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1922
3.11.2010 23:51:05   
veckasr
mene laparoskopijata i histeroskopijata minatata godina vo gak so sino kartonce me kostaa okolu 2500 den dr jadranka mi gi pravese

Непосредна врска до пораките: 1923
3.11.2010 23:54:02   
suzeto
kako se ponasaa tamu drugite so tebe bideki te operirase drug dr.a ne od nivnata klinika i kolku bese dr.tase tuka ili samo dodeka zavrsi operacijata

Непосредна врска до пораките: 1924
3.11.2010 23:57:55   
suzeto
mene dr.tase me ima praveno laparaskopija vo 2003god.vo bitola i me kostase 9500den.no fondot mi gi vrati parite,gledam vo skopje e 2500 neznam zosto togas bese tolku skapo,slucajno mi kaza edna dr.da si pobaram da mi gi vratat parite od fondot,ako ne mi kazese nemav pojma za da gi baram nazad parite
taci1
imaj lesna bremenost

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 1925
Страница:   <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  75 76 [77] 78 79   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?