|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Предновогодишна дружба на рингерајки
12.12.2010 17:52:39   
Maca25
Супер беше!! Малце тесничко во игротеката, ама нема врска! Ја искрено се изнатрчав по Нина така да немав многу време да се видам и запознаам со многу членови, ама ајде на следната средба. Тортата изгледаше супер, а и вкусна била - барем така Нина ми кажа.
За јованја, АнаМоли и Јуле едно гооолемо браво за организацијатаuser posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 326
12.12.2010 18:52:27   
slavicav
E bash mi e krivo shto ne dojdovme so Matea,ne bev sigurna a i nekako ne se organiziravme, no za sledniot pat sigurno doagameuser posted image Golemo bravo user posted image user posted image user posted image za organizacijata gledam deka bilo mnogu ubavouser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 327
12.12.2010 18:56:49   
Viktori
Јас си поминав супер!
Ко што вика Маца малку тесничко ама нема врска! Се видовме, се изнаправивме муабет, со кој не се видов сега, нареден пат секако ќе има!
Мајки, дечиња, подароци и дедо мраз, прекрасна атмосфера.
Ја видов Надица, што ми беше посебно драго и БетПет и Гари.
Фалеа многу, а мене најмногу ми фалеа Тања, нашата администраторка и Агнес!!!

Во пицеријата на кафе со Оливиа, Беатрис, Натушка, Јулие, бетпет и Гари, Надица и дедо Мраз, Јованка, Маца и не ми иде у глава уште кој беше, супер си поминавме!!!

Нареден пат гласам за караван!

Жени, сите МНОГУ ве сакам! user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 12.12.2010 18:59:08 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 328
12.12.2010 19:03:22   
Палешка РР
Браво Рингерајки, многу ми е мило што убаво сте поминале, а исто толку и жал што не бевме и ние прилепчанките со вас. Се надевам на караван, па да направиме една уште поголема дружба.
user posted image  за организаторите!

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 329
12.12.2010 19:21:22   
jovanka
Sto kazaa za nas:
Cryo Save Bimek Odlicna zabava! Ni bese zadovolstvo sto bevme del od zabavata so tolku mnogu decinja i mamicki :)
Ova e izvadok od facebook

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 330
12.12.2010 19:26:50   
agnes77
многу многу убави сликиuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
жал ми е што не бев со вас

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 331
12.12.2010 19:40:16   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Јас си поминав супер!
Ко што вика Маца малку тесничко ама нема врска! Се видовме, се изнаправивме муабет, со кој не се видов сега, нареден пат секако ќе има!
Мајки, дечиња, подароци и дедо мраз, прекрасна атмосфера.
Ја видов Надица, што ми беше посебно драго и БетПет и Гари.
Фалеа многу, а мене најмногу ми фалеа Тања, нашата администраторка и Агнес!!!

Во пицеријата на кафе со Оливиа, Беатрис, Натушка, Јулие, бетпет и Гари, Надица и дедо Мраз, Јованка, Маца и не ми иде у глава уште кој беше, супер си поминавме!!!

Нареден пат гласам за караван!

Жени, сите МНОГУ ве сакам! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 332
12.12.2010 19:51:17   
AnnaMolly RR
Уште да дојдеа Тања, агнес, Палешка, Мартинс мам, Пепелашка, Битолчанка, Богданчанка.... и сите други членки низ Македонија, забавата ќе беше мноооооогу поцелосна!
Следниот пат, караван user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 333
12.12.2010 19:55:39   
Палешка РР
Кога Агнес ќе дојде на посвојување сите идиме во Скопје user posted image user posted image user posted image

А инаку ве чекаме да ни дојдете user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 334
12.12.2010 19:57:55   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Кога Агнес ќе дојде на посвојување сите идиме во Скопје user posted image user posted image user posted image

ха ха ха да! Со труби и тоа по град ќе вртиме за Агнедс user posted image user posted image user posted image

Инаку јас сум ептен за караван! По саат време во секој град од кај што имаме рр-ка. Не е баш за со мали деца, ама моите се големи user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 335
12.12.2010 20:05:32   
Палешка РР
Се си велам дека тоа ќе се претвори во 5 дневна екскурзија user posted image
Кај ве пуштаме само со еден саат, не неее user posted image

Непосредна врска до пораките: 336
12.12.2010 20:09:47   
Maca25
јас би одела без дете, дефинитивно!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 337
12.12.2010 20:11:29   
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

А инаку ве чекаме да ни дојдете user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 338
12.12.2010 20:15:23   
agnes77
ха ха ха да! Со труби и тоа по град ќе вртиме за Агнедс user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   ... ок прва дружба во нова година треба да бидам со васuser posted image user posted image user posted image  ... ве молам некој да се договори со МТСПuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 339
12.12.2010 20:16:50   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca25

јас би одела без дете, дефинитивно!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Бобо и Јана се чергари ко мене.
Немам гајле за разакување навака натака. Мм ќе го логирам да ни зголемува бројка на активни корисници user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 340
12.12.2010 20:45:51   
nadica
еве ме и мене да пишам user posted image
прекрасна дружба ми беше мило што се запознав со мнозинството, за организацијата секоја чест а за наредна дружба само поголем простор и тука некаде во внатрешноста user posted image
подоцна ќе поставам и јас слики

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 341
12.12.2010 20:50:31   
Natuska85
Еве ме и мене конечно да се приберам дома.Супер си поминавме,неможем да му изнараскажам на мм сеuser posted image user posted image user posted image .Цело време вака така беше,го осеќам дека чат-пат не ме ни слушаuser posted image user posted image user posted image .Сите рр се прекрасни.Убаво беше и во игротеката доле со дечињата и со дедо мраз и горе во Мечос на лаф муабетuser posted image .Си добивме и ние user posted image поклончиња за нашите user posted image , а во лотаријата си добив вип картичка со попуст 20 % на услугите од фото студио сити.user posted image .Огромно браво за организаторите.user posted image user posted image user posted image .Ве сакам сите user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 342
12.12.2010 20:53:54   
Џесика
Супер, супер, многу позитивна енергија, пискање, смеење, плачење од Дедо Мраз user posted image   секоја средба викам дека следната ќе одам без детето, ама навистина за нареден пат предлагам една поинаква средба... па јас пропатив раат кафе да испијам...user posted image   Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 343
12.12.2010 20:55:53   
Џесика
А да, и сакав да кажам: мењам ваучер од стоматолошка ординација за тањирчето од HIPP.... многу ми се бендиса 

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 344
12.12.2010 20:59:06   
Beatris
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Супер, супер, многу позитивна енергија, пискање, смеење, плачење од Дедо Мраз user posted image   секоја средба викам дека следната ќе одам без детето, ама навистина за нареден пат предлагам една поинаква средба... па јас пропатив раат кафе да испијам...user posted image   Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето user posted image

Ќе се видиме поубаво следниот пат. Инаку, да, јас и Натушка бевме ко Тоше во ќоше user posted image user posted image user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 345
12.12.2010 20:59:55   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

Видов во еден агол две трудници, изгледа беа Беатрис и Натушка, ама ете за жал со детево не стигнав да се запознам со нив и со уште многу други... следен пат планирајте ме без детето user posted image

Да ние бевмеuser posted image user posted image ,а баш преска си мислев дали Џесика беше....Ајде нареден пат сигурно ќе се запознаеме подоброuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 346
12.12.2010 21:00:09   
Viktori
да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***

Непосредна врска до пораките: 347
12.12.2010 21:00:17   
jovanka
Dzesika kako menuvanje jas ti sovetuvam od utre koj den sakas javi se vo Niko-Dent i pojdi na inicijalna terapija(pregled,cistenje na zaben kamen so ultrazvuk i poliranje).Jas ke ti dadm tanjirceuser posted image lani so mlecnite kasicki mi se padnaa tri tanjircinja

Непосредна врска до пораките: 348
12.12.2010 21:02:54   
jovanka
ИЗВОРНА ПОРАКА: jovanka

Prijateli na rr koi ni ovozmozija da ja imame nezaboravnata prednovogodisna druzba:

1.CRYO SAVE - vodecka evropska banka za maticni kletki

2. TOPER - izdavacka kuka koi ni ovozmozija nasite najmili da gi dobijat na podarok najnovite slikovnici i enciklopedii

3.GURGA - IZDAVACKA KUKA koja se pogrizi nasite majki da dobijat podarok kniga

4. d''SOLUTION - zastapnik na detski brendovi Procos- rodendenska programa koja ne sodrzi nitrostanin,Brendot Infantino - baby program i Maistro detski igracki avtomobilcinja i ucilisen pribor CRAYOLA

5. Stomatoloska ordinacija NIKO-DENT 2455-777 20% popust za site uslugi

6. kozmetika TEMOV 3113-151

7. frizersko studio GLAMUR 3113-811

8. frizerski salon BE YOU 2455-057

9. TEA COLORS - zastapnik za detski igracki

10. HIPP

11.SENSE - studio za masaza i kozmetika 5210-887

12.KANELA - slatko zadovolstvo slatkarnica koja gi izrabotuva najubavite rodendenski torti

13.ZELEN CVET - krema koja e na 100% prirodna baza krema za celoto semejstvo2460-849

14.CITY FOTO - 2454 628 vip karticki so 20% popust za site uslugi

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 349
12.12.2010 21:04:30   
Beatris

да не сакаш да го смениш за ваучер за масажа? мм сака да го лапне user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Инаку јас останав без лотарија и една тетка ми го даде, да не плачам. Фалаааааааа :***

Абе што не ни ја покажа таа фина тетка да направев и јас тажна фаца, и јас немав среќа на лотаријата user posted image

Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Мојот живот има смисла поради....
kikicka

Животот е еден!

Фамилијата и моите деца (62%)

Убавините кој ни ги пружи живото (18%)

Вербата во Бога (13%)

Кој рекол дека има смисла?? (7%)

Број на сите гласови: 104

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!