Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 8:08:16
Acina
vo momentot sum na rabota i cekam nekoja od vas da stane i kaze nesto ubavo zosto dosta veke od sabajle sama si pram muabet
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 13:29:54
Martins mom
Сеа баш правам скара
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
(Одговор на членот Acina )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 13:41:06
AnnaMolly RR
Се пакувам додека спие Филип, утре ќе одиме на поседок кај моите неколку дена, да се наспие мм и да се одмори од плачки :)
_____________________________ Live and let live
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 7.8.2010 14:01:46
Natasa981
јас само што стигнав од работа..па да фатам крпа низ станов,ама некако не ми се чисти, штознам ..
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:15:34
penelopa
Си пијам какао, и со бебето го слушаме Моцарт
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:16:50
mama26
jas kafe si pijam i deteto go zaspav.i cigarce vo usta
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:20:00
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom Сеа баш правам скара kaj mene gazdava kaj sto sum pravese skara pa mi dade kolku rucek da nepravam.ah vakvi gazdi ne se naogaat lesno.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 17.8.2010 15:21:24
vezilka RR
Имам отворено еден текст за превод за да го ажурирам сајтот од рабоа (веќе втор ден..ама ужасно не ми се работи) и ко божем преведувам
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 18.8.2010 12:41:07
Тања РР
Со џиновска порција сладолед решив да и се посветам на Рајче . Доста ми е од медицински статии, разноразни искуства, експерти и се по список.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.9.2010 18:28:35
ananikol
Momentalno se molzam,
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.9.2010 19:34:44
amelbebe
skajpuvam so sinot i snaata i pijam kafe i si curam cigarce,podobro mi odi muabetot so kafe i cigara
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:24:39
Палешка РР
Јадам леб, ајвар и сиренце и уживам во тишината
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:29:19
Martins mom
Кој ти го правеше ајварот Палешка? Ај на здравје појадок...значи заедно јадеме пред Пц..Срамота Само јас бисквити со млекце папам
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:32:52
Палешка РР
Мама и дада го правеа Посебно ми е убав затоа што дада замешала прсти Доста јас нејзе и правам ајвар 15 години
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:36:18
beki RR
Удривме утрово на јадење Јас јадам варен ѓеврек.Денес Крстовден, па постам.за многу години празникот.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:47:23
lukas
za mnogu godini da e,jas si pijam kafence sega stanavme so :))
_____________________________ Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 9:51:33
amelbebe
pijam kafe i ve citm
(Одговор на членот lukas )
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 11:32:27
Bogdancanka
se kockam igram poker
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 11:55:37
nadica
се обидувам да решам по некоја задача
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:17:19
riba79
si citkam po malku i se relaksiram so kafence.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:19:50
Maca25
стојам пред компјутерот и пробувам да читнам нешто додека нина ме влече за нога
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 27.9.2010 14:21:58
jovanka
Si davam nekoja minutka odmor so rr .
_____________________________ Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 21.1.2011 23:10:05
nadica
се забавувам на рр наместо да учам или да го испеглам купот алишта
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 22.1.2011 10:45:11
anebebe
pijam kafe citam na ringeraja pa na fb , se pravam samo ne ucam .....lele....
RE: Што правите во моментот кога сте на форумов 22.1.2011 10:51:37
Martins mom
моментално јадам
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?