Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 17:07:45
liljak
jupiiiiiiiii bremena sum bev na ginikolog i mi rekoja deka sum bremena.go napraviv testo za bremenost i doma denes sabajle za da se uveram so sopstveni oci i vidov dve crti.presrekna sum.no sakam da ve prasam mi zemaja krv za bhcg i tamu pisi 147,96 dali mi e se vo red? denes go zedov rezultato i neznam so znaci ova.ve sakam site i na site vi drzam sreka.
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 17:57:50
jana81
liljak so sreka imaj lesna breemnost, babydoll sega ti si na red da ne izraduvas vo najskoro vreme olivia i zmej i vas vi posakuvam da imate uspesen transfer i da ne izraduvate so dve crti neka se mnozat sto poveke
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 18:13:46
siki1
jas sum seuste vo iscekuvanje na odobrenieto od min za zdrastvo no neznam do koga rokot od vaucerot si tece i neznam do koga taka se nadevam deka nema da go izgubam i vaucerot poradi min za zdr.no eve skoro sest meseci proveruvam folekulometrija da vidam koga imam koga ne zatoa sto so rezervite sum slaba i zato se proveruvam sekoj mesec vo vreme ne ovulacija deneska imaf eden folekul bes nikakva terapija so precnik 14 no endometriumot mi bese 3 .katastrofa i neznam kako ke bide dodeka jas trgnam konecno na ivf.celata sum zbrkana i neznam kaj poprvo da se obrakam.ako endometriumot e dobar togas ovulacija nemam i toa e toa .poz do site sto gi ocekuvaat
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 18:57:09
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: liljak
jupiiiiiiiii bremena sum bev na ginikolog i mi rekoja deka sum bremena.go napraviv testo za bremenost i doma denes sabajle za da se uveram so sopstveni oci i vidov dve crti.presrekna sum.no sakam da ve prasam mi zemaja krv za bhcg i tamu pisi 147,96 dali mi e se vo red? denes go zedov rezultato i neznam so znaci ova.ve sakam site i na site vi drzam sreka.
Со среќа нека ти е Лилјак! хцг е хормон на бременост, значи кај тебе е присутен и трудна си.
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 19:48:04
Olivia
Ljiljak cestito bremenost , bHCG ti e odlicen uzivaj si sega vo bremenosta
Babydoll mila fala sto mislis na mene, jas srcka zadutre ke odam na merenje na endrometriumot pa ocekuvam transfer posle 1vi mart ako se se odviva vo red, sekoj den se poveke sum razdrazliva i emotivna samo bez veze goltam knedli, estrofemov me izlude ama ke izdrzam do kraj ne mi e prv pat ama se nadevam posleden ako bide bide ako ne da sme nie zivi i zdravi zivotot ke ni dade uste mnogu sansi. Jana se nadevam ke ti se pridruzime site vo klubot naskoro ...
RE: Вештачко оплодување - II дел 22.2.2011 23:07:29
Olivia
ИЗВОРНА ПОРАКА: Olivia
Babydoll mila fala sto mislis na mene, jas srcka zadutre ke odam na merenje na endrometriumot pa ocekuvam transfer posle 1vi mart ako se se odviva vo red, sekoj den se poveke sum razdrazliva i emotivna samo bez veze goltam knedli, estrofemov me izlude ama ke izdrzam do kraj ne mi e prv pat ama se nadevam posleden ako bide bide ako ne da sme nie zivi i zdravi zivotot ke ni dade uste mnogu sansi.
Ti mareto kako si, sto odluci koga ke se spremas za embrio transfer?
RE: Вештачко оплодување - II дел 23.2.2011 1:03:44
aleksandra90
Cestitki i od mene do Liljak.. Imaj ubava i lesna bremenost, se najubavo ti posakuvam tebe kako i na site sto cekaat da vidat dve crti na testot :)) kako i na site veke idni majki
RE: Вештачко оплодување - II дел 23.2.2011 18:00:46
cece81
Ve molam za pomos RR -ki , jas veke denes 11 den odkoga pocnav da gi pijam mikroginonot i uste krvaram po maklku vcera se javiv kaj dr. mi rece 2 dena po dve da zemam , se plasam do cetrnaesetiot den da ne mi zapre krvarenjeto ufff. ve molam pisetemi ako nekoja od vas se nasla vo vakva situacija . Ako do 14 den mi prestane krvarenjeto treba da odam da zemam sema za hormoni dali togas dr. pravi pregled na eho ve molam pisetemi da znam .
Pozdrav do site ke mi bide od golema pomos ako mi odgovorite na mojot post!
RE: Вештачко оплодување - II дел 23.2.2011 18:35:48
cleo
Cestitki Liljak so sreka neka ti e bremenosta. Mnogu mi e milo vaka koga nekoja ke uspee da si go ostvari sonot. Osobeno toa se odnesuva na ivf so zamrznati embrioni, nesto vo sto jas mnogu se somnevav na moeto prvo ivf, zatoa i ne zamrznav. Ama sega mnogu mi e promeneto mislenjeto posle site ovie pozitivni iskustva. Samo bi sakala da znam koj e toj doktor Nikolov koj sto te vodi? Iskreno prv pat slusam za nego. Pozdrav mila i uzivaj