|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
8.3.2011 11:06:25   
skorpijana
SREKEN 8 MI MART

user posted image

zivej go sekoj dena kako posleden

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 276
8.3.2011 11:11:24   
Maca25
Добро утро! Јас си уживкам по дома, нина ме разбуди уште во 6.30 па крш сум, дури заборавив да им однесам по една ружа на учителките во градинка. Заборавив кој ден/дата/година е user posted image user posted image user posted image Стана детево мое вриштејки дека и се мочка и тргна сама во купатило да се бања. Почна и да се соблекува за бањање. Додека и кажам дека треба уште да спиеме....дојде 8 саат и време за во градинка. Јас изгледа ќе си прилегнам малку. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 277
8.3.2011 11:13:06   
arh_diz
Ajde RR da ve pocastam drugarka mi se porodi since da i e zivo i zdravo.Dolgo vreme go cekase i da im napomnam na site nema otkazuvanje ,site ke si rodite user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 278
8.3.2011 11:15:30   
Maca25
арх_диз честитки до другарка ти! нека и е живо и здраво бебулето!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 279
8.3.2011 11:22:08   
Julie1
Среќен празник пријателки.

Честитки арх_диз за другаркати. Да е живо и здраво бебчето.

Како сте денес? Јас почнав да кивам како да доаѓа пролет веќе и алергијата од полен да ми се активирала...

Арх диз доаѓате веќе следна недела со Марко?

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 280
8.3.2011 12:01:39   
Beatris
Честитки арх_диз. Нека е жив и здрав бебушот user posted image  

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 281
8.3.2011 12:11:56   
arh_diz
Vo Sreda 16.03 doagame edvaj cekam da ve vidam site

Биди тоа што си

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 282
8.3.2011 12:19:20   
Maca25
arh_diz кажи во среда каде да те чекаме user posted image user posted image
одма организираме некоја дружба, само вие дојдете.

Непосредна врска до пораките: 283
8.3.2011 12:21:00   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz

Сакате ли да организираме една дружба или викендот 19, 20 или 26, 27 во која ќе повикаме и преставници од црвен крст и ќе ги подариме работите кои не ни се потребни да бидат донира за загрозени семејства и дечиња од домовите? Одамна не сме направиле хуманитарна средба. Ако сте за да договараме локација и место и да ги договорам црвен крст да дојдат да ги соберат донирати работи.

Непосредна врска до пораките: 284
8.3.2011 12:21:31   
Beatris

user posted image user posted image user posted image  Значи одма да организираме дружба викендов кога сите ќе бидат слободни user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 285
8.3.2011 12:34:09   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie

Сакате ли да организираме една дружба или викендот 19, 20 или 26, 27 во која ќе повикаме и преставници од црвен крст и ќе ги подариме работите кои не ни се потребни да бидат донира за загрозени семејства и дечиња од домовите? Одамна не сме направиле хуманитарна средба. Ако сте за да договараме локација и место и да ги договорам црвен крст да дојдат да ги соберат донирати работи.

Може Јуле само да не е викендот 19,20 младенци ќе правиме тогашuser posted image .Сега при селењето видов дека имам еден куп алишта што така ми се мотаат,и баш би сакала некому да ги поклонам.А и украсчиња такви ситници,спакував во една кутија и ги чувам.Супер ти е идејата,а и со ард_диз ќе си се видиме конечноuser posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 286
8.3.2011 12:50:56   
Julie1
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Може Јуле само да не е викендот 19,20 младенци ќе правиме тогашuser posted image .Сега при селењето видов дека имам еден куп алишта што така ми се мотаат,и баш би сакала некому да ги поклонам.А и украсчиња такви ситници,спакував во една кутија и ги чувам.Супер ти е идејата,а и со ард_диз ќе си се видиме конечноuser posted image user posted image user posted image

Да започнам тогаш список за 26.03 (сабота) во 12 часот?

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 287
8.3.2011 13:12:23   
penelopa

Блазе си виuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image сакам и јас!

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 288
8.3.2011 13:17:15   
arh_diz
Penelopa vie koga planirate vo MAkedonija
Mene mi odgovara slobodna sum user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 289
8.3.2011 13:20:23   
penelopa
Дури во Јуни...уште не знам точно зависи од сопругот т.е од неговата работа.
И јас сум слободна ама не ми се оди самаuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 290
8.3.2011 13:23:23   
arh_diz
Nie planirame cel Juni vo Makedonija taka da moze ke se vidime
Na mene veke tuka ne mu se sedi godina ipol ne sum bila.

Биди тоа што си

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 291
8.3.2011 13:28:15   
penelopa
user posted image user posted image user posted image супер супер тоа задолжително. Јас скоро 2 години не сум била не ме влече многу....сега одиме колку роднините да го видатuser posted image

Непосредна врска до пораките: 292
8.3.2011 13:37:31   
Beatris

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Да започнам тогаш список за 26.03 (сабота) во 12 часот?

Почнувај го списокот Јуле user posted image user posted image user posted image  

Непосредна врска до пораките: 293
8.3.2011 13:56:01   
Pepelaska *
Сакам и јас, супер ми звучи идејава ќе пробам да дојдам се надевам откога планираме да дојдеме Скопје па ај нека биде тогаш , кога ќе биде сигурно ќе се запишам , а донациите се само детски работи?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 294
8.3.2011 13:58:09   
Џесика
Пепелашка, еве ти список, пријави се тука

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 295
8.3.2011 14:00:14   
Pepelaska *
Кога ќе се осигурам  дали ќе дојдам  да не стојам за џабе таму user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 296
8.3.2011 14:34:38   
Olivia
Imam custvo deka proletva mnogu ke se druzime so site RR-ki,
arh_diz da e zivo i zdravo bebceto na drugarka tiuser posted image
Pepelaska redno e i ti da ni dojdes tukauser posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 297
8.3.2011 17:17:50   
Martins mom
Пепелашка до Битола не може да дојде, не па во Скuser posted image user posted image user posted image user posted image Се зезам...ај ако е убаво времето, може и ние со Мартин да дојдеме. Има време до тогаш...

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 298
8.3.2011 17:33:36   
Pepelaska *
Ааа само нека се стопли, ќе ви дојдам таму user posted image уште од вечер почнувам со убедување

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 299
8.3.2011 17:35:20   
Olivia
I dvete da ve vidam nacrtani ove , se razbravmeuser posted image user posted image user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Имиња
Максо

Најпопуларните имиња за 2016

Максимилијан (17%)

Лукијан (9%)

Симон (12%)

Калин (16%)

Филип (34%)

Кристијан (12%)

Број на сите гласови: 179

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!