|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
13.3.2011 9:49:57   
Snowhite RR
Еве јас се паркирав веќеuser posted image
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 376
13.3.2011 10:15:08   
nadica
user posted image

еве и јас се паркирав ставај кафето и пушти ги децата во игротеката
user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 377
13.3.2011 10:30:44   
amelbebe
dobro utro,ima mesto i za mojot velosiped da go parkiram,ama prvo vo igroteka vlagam da go ostavam sverov moj,pa ke vlezam na kafe,samo odaleku gledam mnogu guzva ima ,aj mavnete so raka za da ve lociram kaj steuser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 378
13.3.2011 10:31:36   
Snowhite RR
Ајде кафето е послужено, се наполни кафичевоuser posted image user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 379
13.3.2011 10:32:53   
Snowhite RR
Еве амелбебе и за тебе порачав кафе, носи теткаваuser posted image

Непосредна врска до пораките: 380
13.3.2011 10:33:34   
amelbebe
ve pronajdov kaj ste ,eve me sega vo drustvo so vasuser posted image

Непосредна врска до пораките: 381
13.3.2011 10:34:58   
Snowhite RR
А и децава убаво се забавуваат и кловн има во игротекаваuser posted image

Непосредна врска до пораките: 382
13.3.2011 10:36:30   
amelbebe
auuuuuuuuu,kolku se azhurni ,brzi  tetkava  veke go nosi kafeto fala snowiteuser posted image fala za naracanovo kafe eve me sednuvam user posted image user posted image

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 383
13.3.2011 10:43:30   
Martins mom
Кога ќе завршиме со кафето, јас предлагам нешто вакво:

user posted image

user posted image

Па доста беше луѓето само храна да гледа на странициве, нека не видат малце како се грижиме за изгледот и здравјетоuser posted image user posted image
НЕ, ние тука не јадеме нон-стопuser posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 384
13.3.2011 10:47:59   
amelbebe
Martins mom ,ke me drzi li podlogava ako se kacam?user posted image user posted image user posted image  VITKI SE OVIE KACENIVEuser posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 385
13.3.2011 10:49:09   
Snowhite RR
Јас ќе си ја земам топката за вежбање и така дома немам многу време да вежбам

user posted image

Непосредна врска до пораките: 386
13.3.2011 10:53:08   
Martins mom
Амелбебе не се секирај, крепи подлогава, ако не ти е сигурна - мајка земја со сигурност не држиuser posted image user posted image
Сноуајт и јас ја имам истата, ама ми служи за декорација во спалнатаuser posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 387
13.3.2011 10:53:34   
amelbebe
jas sum denes na joging,ke trcam po sin mi vo zoouser posted image  nedela ni e den za zoo

Непосредна врска до пораките: 388
13.3.2011 10:54:38   
Martins mom
колку убаво...едвај чекам Мартин уште малце да порасне и да одиме заедно во зоолошкаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 389
13.3.2011 11:30:00   
Snowhite RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

Амелбебе не се секирај, крепи подлогава, ако не ти е сигурна - мајка земја со сигурност не држиuser posted image user posted image
Сноуајт и јас ја имам истата, ама ми служи за декорација во спалнатаuser posted image user posted image user posted image

Мојата е пинки само и сега за сега ја земам одвреме навреме повежбувам, дека ми е нова, уште ми е ќеф, не знам до кога, макар што и сега не е толку често тоа, или немам време или ако земам да вежбам Михаил одма ми иди и не ме остава

Непосредна врска до пораките: 390
13.3.2011 11:36:54   
Pepelaska *
Добро утро женски и јас сакам кафе да пијам со вас, од сабајле ме изнервира мм , еден ден дома во месецот и мора да ме налути, толку се налутив што од договорот да шетаме тројцата му реков ќе си шетам сама со user posted image  како и секогашuser posted image , си замина долу в гаража, го баталувам , user posted image инаку јас да ви се пофалам три пати неделно вежбам аеробик а и не вечерам па трудничките панталони сега ми се огромни user posted image ама старите уште не ме собираат скроз user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 391
13.3.2011 12:19:00   
Natuska85
Еве Пепелашка јас ќе ставам кафенце вака малку покасно,колешкиве уште рано завршиле со кафетоuser posted image user posted image user posted image user posted image , а и за мене нешто благце пошто не пијам кафеuser posted image

user posted image

Јас денес дома ќе преседам по се изгледа вчера се изнашетавме,ама синока мм вонредно на работа беше до 6 сабајле и еве го сега спие,јас планирам филмчиња да си гледам и плакарите со алиштата да си ги средам user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 392
13.3.2011 12:37:32   
arh_diz
Nie se vrativme od setanje denes tuka soncevo.

Биди тоа што си

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 393
13.3.2011 12:56:25   
Snowhite RR
Сега се слушнав со другарка ми и гинекологот и потврдил дека е 3 недели бремена и баш пред некое време некој тука на форумот пиша, дека тој ден треба да имаш односи ако сакаш детето да се роди на 11.11.2011, а другарка ми баш тој ден примаше инекција за распрскување на фолекулитеи требаше да имаат односи, па сабајлето пиевме кафе заедно и таа го имала тоа прочитано и баш се смеевме, и сега гинекологот и рекол дека терминот и е 11.11.2011user posted image Па ќе видиме сегаuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 394
13.3.2011 14:58:11   
Natuska85
Сноувајт честитки за другарка ти,лесна бременост да има.Да баш јас бев нашла по нет за тоа ако сакаш да се породиш на 11.11.2011 кога да имаш односиuser posted image user posted image user posted image user posted image .

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 395
13.3.2011 15:00:10   
maki1
Sto ubava data,neka i e so sreka i lesnauser posted image .

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 396
13.3.2011 16:43:11   
Pepelaska *
Честитки за другарка ти Сноувајт , навистина интересна дата

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 397
13.3.2011 16:50:59   
Martins mom
Колку убаво си се шетнавме денес со Мартин...милинаuser posted image user posted image Ако му е на мм, штом си сака нека си оди на работа и во неделаuser posted image
Не се нервирај Пепелашке, мама и user posted image си е најдобрата комбинација за шетањеuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 398
13.3.2011 18:22:49   
Tanjat7880
Nie sega se pribravme od shetanje po Luna parkot.Prekrasen den,sitedoshle vo park ama edno bash golemo neprijatno iznenaduvanje ne preceka vo Luna park-cenite ne gi poskapele nego gi DUPLIRALE!Eshto e mnogu mnogu e!user posted image

Непосредна врска до пораките: 399
13.3.2011 22:49:16   
ole2004
Vecerva nema nikoj na ringerijada,kade ste devojki.Izgleda deneska site ste setale,pa ste umorni.Nie vcera bevme vo park,denes na Matka,a i tri veceri sme so gosti.Samo da ve dzirnam i odam da spijam.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?