|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
20.3.2011 14:49:23   
arh_diz
Mnogu vi se vredni mazite user posted image
Maz mi e sosema druga struka ama i toj dobro zaglavuva na rabota

Биди тоа што си

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 501
20.3.2011 15:06:45   
mamamoni
јас дека ранобудна денеска си сработив порано и наручек кај моите сме сега, претходно на кафе кај другарка ми, закажаа свадба па припреми сега ептен е весело user posted image user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 502
20.3.2011 15:07:48   
Maca25
Конечно ја заспав Нина, рчав и да седнам малце да видам што има на РР. Мм веќе 2 недели е нон стоп дома, па тешко дека можам да седнам на комп од него. Само сабајлечки од кај 8.30 до 10. user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 503
20.3.2011 15:33:26   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom

А ти Пепелашка што правиш дома, мт изгледа на работа е пак и во неделаuser posted image
И мојот редовно е и во недела. Кажи што работи мт ако не е тајна, може колеги ќе испаднат со мојотuser posted image user posted image

Можно е да редовно е и недела затоа сеуште не знам дали ќе одиме Ск на дружбата, а инаку е механичар во една грчка фирма со седиште во Бт па можно е да се колеги а мт што работи, е што не бевме во ист град па да се дружевме повеќе

user posted image user posted image Тука негде се по струка, мојот плочки мести, ама не за грчка фирмаuser posted image

што не кажа порано бе мартинс мам да го најмевме за плочките , а инаку не да го фалам мм ама има уште еден испит на факс( електро ) и не сака да заврши,дојдоа пред две години дома го викнаа за професор во гимназија се отвараше смер електро мислеле има диплома ама тој немаше и сеуште се ккараме за ова, user posted image за дипломава ќе успеам барем некогаш да го натерам да положи,ако не нека си седи во јагленот

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 20.3.2011 15:36:03 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 504
20.3.2011 15:45:19   
amelbebe
epten vredni mazi imame,i vo nedela sme si sami.,inaku ne mi e ubav denov jas iako sum sama si go razubavuvam denot so Amel vo zoo ama denov e brrrrrrrrrr nikakovuser posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 505
20.3.2011 15:46:26   
Maca25
Амелбебе каде си ти? што те нема? доаѓаш ли на собирот следната сабота? 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 506
20.3.2011 15:50:44   
amelbebe
non stop sum i jas na rr,neznam seuste dali ke dojdam,imam nekoi planovi ama zdravje samo,ako dojdam ke potvrdam den predtoa

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 507
20.3.2011 16:41:17   
Палешка РР
Генерацијооооооооооuser posted image  не ме оставај сама на собирот, ќе стрчам user posted image
Се надевам дека ќе дојдеш, јас сум со намера да идам, па да се видам со тебе и со сите user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот amelbebe)
Непосредна врска до пораките: 508
20.3.2011 17:03:03   
Џесика
Офффф, ајде добар ден и од мене, денес некако тапа, до 4 сабајле не можев да заспијам, низ дома активно, евтина струја, 3 саати купатило чистев, се отрув... и сега свекрва ми влезе да се бања user posted image user posted image user posted image вика „сеа ќе ти го испрљам...“  аааа, реков, ја гледаш жолтана крпа? Одма да се ракуваш со неа“ user posted image  
Инаку ептен се радувам што ќе се сретнам и со Мартинс Мам и Палешка, не знаев дали ќе успеам да дојдам, ама сега МОРА да дојдам user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 509
20.3.2011 18:09:24   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Генерацијооооооооооuser posted image  не ме оставај сама на собирот, ќе стрчам user posted image
Се надевам дека ќе дојдеш, јас сум со намера да идам, па да се видам со тебе и со сите user posted image

не се секирај Палешка! Ти дојди само, ако треба ладна ќе правам user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 510
20.3.2011 21:41:44   
mila mama
Dobrovecer zenski kako ste mi? Jas deneska generalka pravev i raceve mi padnaa user posted image Sega bebuska zaspa, ma ova ni e dremka, kaj i da e ke stane i do tri casot ke se setame user posted image user posted image user posted image   Kazete nekoj trac vo meguvreme nesto da se raspolozime malku user posted image  

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 511
20.3.2011 21:47:20   
arh_diz
Vie mila mama ste ja smenile denta za nok .

Биди тоа што си

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 512
20.3.2011 21:50:12   
mila mama
Ќути Арх_Диз...user posted image Туку ти каде си? Се приземји ли на мк територија? user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 513
20.3.2011 21:51:31   
arh_diz
I nie bevme taka ama poleka se naviknavme.Vo Skopje sum kaj moite se iznaspav denovive user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 514
20.3.2011 21:53:33   
Viktori
Arh_diz, prakaj brojce po PP ako imas makedonsko! :) Da jademe skara ili sladoled nekoj den user posted image

Непосредна врска до пораките: 515
20.3.2011 22:36:16   
Natuska85
Еј и јас сум за сладолед некој ден оваа недела во Клаус на пример,а Виктори?user posted image user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 516
20.3.2011 22:46:05   
nadica
еве ме и мене само што ја заспав надица, да ве поздравам и одам да се спремам ( да пеглам, да чистам, да се туширам,...)
ииииииии да ви се пофалам имам и нова фризура user posted image  ја скратив косата и сите викаат дека сум подмладена дека убаво ми стои само мм не ме бендисува вика дека сум како тетка од 50-тина год user posted image  или сите ме лажат или мм се лути бидејќи не му кажав колку ќе ја скратам косата user posted image user posted image user posted image  деновиве ќе поставам слика па и вие ќе ми кажете

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 517
20.3.2011 22:48:52   
Viktori

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85

Еј и јас сум за сладолед некој ден оваа недела во Клаус на пример,а Виктори?user posted image user posted image user posted image user posted image

Biva kako ne! Jas kafe i sladoled ne odbivam nikogas user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 518
20.3.2011 22:51:21   
nadica
и јас сакам и кафе и сладолед ммммммммммммммм

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 519
20.3.2011 22:52:24   
Viktori
Повелеле кога сакаш, кога си слободна и имаш превоз доаѓај! :) Таман и фризурата во живо ќе ти ја оцениме user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 520
20.3.2011 23:32:52   
Tanjat7880
Dobro vecer i od mene
Arh_diz pa dobro ni dojde!

Непосредна врска до пораките: 521
21.3.2011 0:23:29   
Pepelaska *
user posted image

Ај да не варам од сабајле еве едно полноќно знам дека Виктори ќе ми прави друштво за кафе user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 522
21.3.2011 0:49:59   
maki1
Pozdrav od mene,fala za kafencevo ke se posluzam i onaka do 3 nema spienje,smeniv den za nok.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 523
21.3.2011 7:27:38   
Палешка РР
Фала за кафенцето Пепелашка, јас и така ладно пијам user posted image
Убава работна недела ви посакувам на сите. user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот maki1)
Непосредна врска до пораките: 524
21.3.2011 10:09:13   
Snowhite RR
Добре дојде на пролеттаuser posted image Најубавото годишно време, ама првиов пролетен ден некако ко да не е пролетенuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 525
Страница:   <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  19 20 [21] 22 23   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?