|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
25.3.2011 21:37:02   
porcelina
shtom ke go napravam testot ke vi pisham, no mislam da pocekam uste nekoj den cisto za sigurna da sum. inaku nikogash ne mi docni, mozam casovnikot da si go namestam spored user posted image . user posted image a inaku imam i mali bolki vo dolniot del od stomakot. shto i da e ke ve izvestam na vreme. pozdrav

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 1101
25.3.2011 22:44:49   
humana
И кај мене ја нема уште user posted image вештицава,се надевам дека нема ни да дојде,ама нисто не ме боли ни гради ни глава,вчера малце ми се повраќаше ама денеска ништо,да ви кажам не се надевам многу

(Одговор на членот porcelina)
Непосредна врска до пораките: 1102
26.3.2011 10:23:24   
negla
user posted image  taka e !!!! neka docnat user posted image   i po 9 meseci neka ni dojdat!!!1user posted image

(Одговор на членот humana)
Непосредна врска до пораките: 1103
26.3.2011 15:42:44   
mimo
humana ima li nesto kaj tebe

(Одговор на членот negla)
Непосредна врска до пораките: 1104
26.3.2011 15:44:10   
mimo
dragi moi a jas neznam sto da kazam mi docnat 10 dena pa uste nisto bef i na eho nisto nema ama i znaci deka ke dojde vesticata user posted image  nema user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1105
26.3.2011 17:47:26   
Natasa981
ringerajki mili , navivam za vas ! samo napred negla, mimo, humana i ostanatite sto se vo ocekuvanje, sto pobrzo da si gi viditeuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1106
26.3.2011 23:32:12   
humana
Ni kaj mene nema nisto,sve si e pos taro,ni simtom nekoj ni za dobivanje ni za user posted image user posted image ,jas sum si super,i ne se nadevam mnogu,ama posakuvam da gresam,ajde necla mila i kaj tebe da nedojde,mimo moze gresi ginekologot ili ti rece deka ke dobies?

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 1107
27.3.2011 9:37:20   
porcelina
luge ne znam dali e psiholoshki no denes koga stanav osetiv deka gradite mi se nekako poddueni, no ne mi se osetlivi na dopir. isto taka kako da osekam blaga macnina. do sega nemav bukvalno nikakov simptom, osven malo peckanje vo dolniot del od stomakot. posledna user posted image beshe na 23. 02. mislite li deka toa e toa, deka user posted image e na pat? dajte mi vashe mislenje ve molam. a inaku planirav utre da pravam test.

Непосредна врска до пораките: 1108
27.3.2011 9:39:18   
Палешка РР
Дај Боже да си user posted image  порцелина. Извести не утре user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1109
27.3.2011 14:41:02   
mimo
humana daj boze da gresi doktorot inaku mi kaza deka nema nikakvi znaci deka ke dobies a i nema znaci na bremenost, pa mnogu sum zbuneta kazada pocekam da se storat 2 nedeli pa togas mora e doznae znaci uste 2 dena ke ceka i ke videme

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1110
27.3.2011 18:51:09   
humana
Drzam mimo sreka,os se srce ti posakuvam bremenost,inaku i na mene ne mi dojde uste,daj boze da ne mi dojde edno 9 meseci,deneska osekam mala bolka vo gradite i kako da mi se povraka ama ne povrakam,mislam deka mi e psihicki,ama neznam daj Boze da gresam

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1111
27.3.2011 19:13:15   
mamicki
Humana, mislam deka si user posted image !

Непосредна врска до пораките: 1112
27.3.2011 19:17:13   
humana
mamicka mila daj Boze da si vi pravo,i jas da si se izraduvam,ama deneska sum se iznadigala tesko,se nadevam deka ako sum ne sum si napravila nekoj problem,auu castam ako sum bremenaaa

(Одговор на членот mamicki)
Непосредна врска до пораките: 1113
27.3.2011 23:22:06   
mamicki
Da se pofalis naskoro, ama ako ti se gadi, ti se spie i ako si umorna....user posted image  e na pat!

Непосредна врска до пораките: 1114
27.3.2011 23:26:06   
Viktori
мене ми мириса на бебе порцелина,  user posted image ,ама напрај си тест за да си ги решиш дилемите. А и на нас! user posted image Тетките на Рингераја user posted image

Хумана, а ти доцни? Извини се сум во тек! Ама дај боже да си user posted image
па заедно ќе јадеме 9 месеци user posted image user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1115
27.3.2011 23:29:34   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: humana

Samo me buni ova so gradive sto ne me bolatuser posted image user posted image

Хумана срцка јас на 9 недела дознав дека сум воопшто трудна! Ни гради ни бутур!
Не се оптоварувај со симптомите. Во медицината се бара дијагноза! user posted image
Инаку не се шетаат сите гушнати со шоља за повраќање, ни гради ги болат, ни стомак ни ншто!
Јас почнав да повраќам кога дознав дека сум трудна! Претходно ништо  

< Поракaта ја уредил виктори -- 27.3.2011 23:30:13 >

Непосредна врска до пораките: 1116
27.3.2011 23:38:37   
ana33
e zdravo denes me nema si setav malku na planina da ne mislam mnogu na user posted image crtki inaku sega se osekam kako de ke dobijam i gratite me peckaat samo pa imam uste edna nedela za cekanje me ubiva toa cekanje nemozam da zaspijam ali toa e. humana draga sigurno si user posted image daj boze utre da ne izraduvas i ti mimo kako sto razbrav vo vtornik ke znaes so sreka neka ti e cekam da javis , viktori zdravo ne ja znam tvojata situacija nova sum od skoru na forumov kako si i dali siuser posted image ako si koj simptomi gi imase fala ti pozdrav

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1117
27.3.2011 23:39:02   
pavcule
Mene mi se vrtese,bev izmorena i pospana i mi se losese po malku, i se razbira ne mi dojde.ama jas imav neredoven ciklus i duri doznav 7 nedela.a pocnav da povracam posle nekoe vreme.a tolku bev skeptik i nesakav da napravam test bidejci posle edna godina obidi za bremenost i napraveni eden kup testovi malku izgubiv nadez ama koga najmalku otcekuvav se sluciuser posted image . A se se potvrdi so testot.Dvete crti odma pocrveneja za sekundi a ne kako sto cekav pred toa celi 5 minuti.

Непосредна врска до пораките: 1118
27.3.2011 23:43:39   
ana33
pavcule od srce ti cestitam sigurno si bila presrekna posakuvam da go vidam to za dve sekundi i jas ama ne gubam nadez ke bide pozdrav

(Одговор на членот pavcule)
Непосредна врска до пораките: 1119
28.3.2011 0:05:37   
humana
Хумана, а ти доцни? Извини се сум во тек! Ама дај боже да си
па заедно ќе јадеме 9 месеци
Малце ова е трети ден,ама пошто последниве месеци све ми подзакаснува ке поцекам,не се радувам пред верме,ама подсвесно си се надевам

(Одговор на членот ana33)
Непосредна врска до пораките: 1120
28.3.2011 0:27:40   
Viktori
viktori zdravo ne ja znam tvojata situacija nova sum od skoru na forumov kako si i dali siuser posted image ako si koj simptomi gi imase fala ti pozdrav

ана моите деца се веќе пораснати. Па и не памтам дека имав некои симптоми на бременост или пред да добијам.
Со едното дете имав болки во стомакот, ама со последното (третата ќерка) немав никаков симптом, па затоа дознав дека сум трудна дури во 9тата недела.
Ти не се секирај, опушти се, не мисли  на дали си трудна или не, уживај си...Фатете се со мт, нозете у вис и шо сакате прајте си user posted image
Ќе биде и user posted image .

Непосредна врска до пораките: 1121
28.3.2011 10:36:27   
mimo
jas ne mozef da cekam do utr pa denes si kupif test i negativen bese
a jas otidof sedof od poskapite rekov po siguren ama ete nisto pa neznam sto da vi gazam i samata sum zbuneta a sto mi velite dali mozno e da sum user posted image  ili ne

Непосредна врска до пораките: 1122
28.3.2011 14:32:39   
humana
mimo kolku ti kasni?

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1123
28.3.2011 14:36:09   
ana33
fala ti viktori na podrskata taka e ama koga cekas znaes kako e ke se potrudam da ne mislam pozdrav i se nadevam ke vi javam za 7 dena 

Непосредна врска до пораките: 1124
28.3.2011 14:39:34   
ana33
mimo kolku vreme ti kasni veke ?ne ocajuvaj mozno e da si user posted image ama si ostanala pokasno ,mene ti kazuvav vo januari ne mi dojde voopsto a posle na 1 fevruari ama se nadevam kaj tebe e user posted image nemoj da se grizis.

(Одговор на членот mimo)
Непосредна врска до пораките: 1125
Страница:   <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  43 44 [45] 46 47   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

imence
milobebence

koe ime za devojce poveke vi se dopaga?

lina (34%)

nina (20%)

sofija (30%)

mina (17%)

Број на сите гласови: 164

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!