|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
4.4.2011 14:52:38   
AnnaMolly RR
Кај сте, женски? Никој нема кафе да стави. Или сите сте испозаспале по ручек?

Јас шетам по дома, седни, стани, легни... Ме боли бубрегот, не можам да издржам мислам дека ќе испуштам душа user posted image
Не можам да вдишам воздух како што треба. Се надевам ќе издржам до утре, имам закажано ехо. Вакви болки до сега никогаш не сум осетила.

Live and let live

(Одговор на членот Julie1)
Непосредна врска до пораките: 726
4.4.2011 21:59:54   
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris

Провери ти тоа, па да се договориме, што е до мене може да лижеме и на клупа у парк user posted image user posted image user posted image

Има сладолед во Клаус!!! Вчера кај свекрва ми бевме и ја сретнав газдарицата. Нов, тазе! Информација од прва рака. user posted image user posted image

Јас сум тука анамоли, ама ме зеза мониторов, не можам да гледам ко што треба. Ни бои можам да погодам, ни резолуција.. екранов на моменти ми е ДВД на моменти вајд скрин, како му чини. user posted image

< Поракaта ја уредил виктори -- 4.4.2011 22:02:25 >

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 727
4.4.2011 22:07:37   
Natuska85
Има сладолед и кај мене во фрижидер,пресен од оваа годинаuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Ве чекам утре да кркамеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 728
4.4.2011 22:12:31   
Pepelaska *
user posted image

Еве кафе ,бујрумте, ние цел ден скоро шетавме Мартин се изнаужива а богами и јас во пешачењето и сонцето

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 729
4.4.2011 23:22:10   
Pepelaska *
Никој не сака од кафево бреее за џабе арчотuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 730
4.4.2011 23:33:52   
Natuska85
Пепелашка сите гледаат идол сигурноuser posted image .А јас не пијам кафе за мене нешто благце ако има на репертоаротuser posted image user posted image user posted image user posted image .Добри беа и Виктор и Мики и нашиот Иванuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 731
4.4.2011 23:34:52   
Тања РР
Доцна е Пепелашка за кафе, дај некој чај или млекце за пред спиењеuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 732
4.4.2011 23:37:26   
Pepelaska *
user posted image  user posted image
Повелете, Натушке ставам сладолед пошто пиша дека имаш, да не те фати мерак после за нешто па да ме гризе совестuser posted image  туку ај на спиење

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 733
4.4.2011 23:38:54   
Tanjat7880
Stignav jas na kafe,Natushka dobar ti e Miki,da,ama i ona devojceto Jule e strashna,neli?!
Inace denes mojot sin me razbudi so zborovite:
-Mamo,stani,8:02e saatot ke zakasnam vo gradinka!user posted image Dusha dava tamu da odi!
A i da se dofalam do kraj,nauci da vozi tocak na dve trkala,i mnogu e gord a jas se rasplakav od negovoto "dostignuvanje"

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 734
4.4.2011 23:53:48   
nadica
браво за твојот син тања, пепелашка фала на понудата јас и кафе се напив да не мислиш дека за џабе си се арчела ама и од се друго се понудив user posted image
јас еве само што ја префрлив надица во нејзиното креветче и пред да гасам компјутерот да ве видам набрзина и да одам да средам низ дома па да нанам оти треба да станам пред 7ч user posted image  мислам дека преминав во хронично ненаспана особа

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 735
5.4.2011 8:58:54   
Maca25
Добро утро! Јас станата рано рано па на сите ви направив кафенце, ви исцедив портокали и направиви појадок. Уживајте!
Јас сум ептен возбудена, треба за еден саат да одам на разговор за работа! Пуштајте ми среќа!

user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 736
5.4.2011 9:22:03   
Viktori
Фала многу Маца! Со среќа на интервју!
Јас си земам едно сокче и едно кафе од вчера,
да не ги фрли Пепелашка!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 737
5.4.2011 9:27:12   
denim
Maca, ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet na denesnoto intervju.

ПО 100 ГОДИНИ ...НЕМА ДА БИДЕ ВАЖНО КОЛКАВА БЕШЕ МОЈАТА СМЕТКА ВО БАНКА, КАКВА БЕШЕ КУЌАТА ВО КОЈАШТО ЖИВЕЕВ, ИЛИ КАКОВ АВТОМОБИЛ ВОЗЕВ. ...НО СВЕТОТ МОЖЕ ДА БИДЕ ПОИНАКОВ ЗАТОА ШТО ЈАС БЕВ БИТЕН ВО ЖИВОТОТ НА ЕДНО ДЕТЕ!

Непосредна врска до пораките: 738
5.4.2011 9:33:34   
arh_diz
So sreka Maca
I jas sum stanata rano ke si zemam sokce kafence se napiv

Биди тоа што си

(Одговор на членот denim)
Непосредна врска до пораките: 739
5.4.2011 10:06:18   
Pepelaska *
Добро утро женски ,Маца со среќа!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 740
5.4.2011 10:32:16   
skorpijana
dobro utro i od mene maca aj so sreka

zivej go sekoj dena kako posleden

Непосредна врска до пораките: 741
5.4.2011 10:48:25   
Martins mom
Среќно Маца, па дај боже да не израдуваш...
Јас вчера бев и кој знае што ќе излезеuser posted image user posted image Макар што малку ми беше чудно...кога појдов имаше што да видам...35-36 луѓе за три работни места повикани на интервју и не можев, а да не искоментирам, а портирот ми вика „што се чудиш, вие сте четврта група...од сабајле 100 души поминаа“...
user posted image user posted image user posted image user posted image   Се задржав два часа, пошто интервјуто беше групно и мораше да ги ислушаме сите...жива глупост

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот skorpijana)
Непосредна врска до пораките: 742
5.4.2011 13:12:57   
Палешка РР
Со среќа на сите Рингерајки кои бараат работаuser posted image

Јас да ве поздравам од Прилеп, кај нас врне и ладно е, тмурно, ама јас сум расположена user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 743
5.4.2011 13:50:53   
Maca25
Ок беше интервјуто! Добро помина, сега чекам одговор, само што ми кажаа дека ќе потрае малце user posted image околу 2-3 недели. Па ќе видиме! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 744
5.4.2011 14:04:25   
mamamoni

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

ама јас сум расположена user posted image

да и јас денеска сум расположена ама за чистење user posted image user posted image user posted image да го искористам времево оти кога е топло ни се шета, со среќа Маца , да си ја добиеш работата и сите кои бараат

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 745
5.4.2011 17:39:54   
Martins mom
Има сладолед-има муабет, нема сладолед-нема муабет !!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 746
5.4.2011 18:13:30   
mamamoni
ладничко е денеска за сладолед затоа ги нема user posted image user posted image

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 747
5.4.2011 21:03:06   
Natuska85
Море денес имаше сладолед и тоа како,не само виртуелноuser posted image user posted image user posted image .Јас еве си јадам од колачот на Џесика кој остана бајаги пошто повеќето кои беа најавени не дојдоаuser posted image .Многу е вкусен мора да ја пофалам Џесuser posted image user posted image user posted image .

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 748
6.4.2011 12:04:56   
Tanjat7880
Dobar den devojki,shto pravevte ova tmurno utro?!
Maca ti posakuvam da ti se otvori vratata kade si tropnala i na site ostanati koi tropaat po vrati tie da ni se otvorat.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 749
6.4.2011 12:16:13   
Џесика
Добар ден и од мене, времево заникаде е, јас добив, кичма ме кине... Борјан се навикна деновиве на тераса да си игра додека беше сончево, и денес одма сакаше да излезе... му купивме кола и сега сака да ја возика на широко user posted image срце на мама, пресреќен е по цел ден само вика „коа, коа“user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?