|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
17.6.2011 22:33:16   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Ајде и јас да ви се пофалам, вчера му го одобрија кредитот на свекрва ми, па сега почнуваме да го правиме спратот од куќата, па во план сме, здравје боже, за неколку месеци да се вселиме, доста беше под кирија

so sreka i brzo da si se vselite snowhite,bravo samo ubavi raboti da ni se slucuvaat na site nasuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1801
17.6.2011 22:35:05   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly

Uf jas bi kasnala banana split. Cel send sum samo na kafe I cigari. Sabajle go operiraa filip pa cel send se guskame I setame niz bolnica za da ne place I da ne ja vadi infuzijata. Se e vo red I utre si odime doma. Jas da ve pozdravam malku od mob pisuvam I ke si legnam do filip samo sto zaspa.
anna molly izguskaj go filip i od mene i najbrzo doma da steuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1802
17.6.2011 23:16:04   
Natuska85
Ана Моли user posted image user posted image за тебе и Филипче,јак дечко е он,брзо ќе му помине.Па во недела да се видиме,ако ве пуштат утре.Јас одам на спанчево,бај,бај

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1803
17.6.2011 23:35:45   
Џесика
Еве и јас конечно се прибрав дома, домче слатко домче user posted image напорни десетина дена, чував две деца што само се тепаат, се буткаат, а се сложуваат само кога праат бељи... додуша, моево е лошото, ама успеав некако да излезам на крај... А кога дојдов дома, ме чекаше гооолемо изненадување... мм ми купил Дормео душек, го наместиле со свекрва ми, само јас да дојдам и да си легнам... се израдував ко мало дете!!! После 2 години кукање од кичма, конечно!!! И еве сега седи карши мене и ми 'ржи, сакал да праи ќерка user posted image user posted image user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1804
17.6.2011 23:49:48   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

После 2 години кукање од кичма, конечно!!! И еве сега седи карши мене и ми 'ржи, сакал да праи ќерка user posted image user posted image user posted image

е па добра ноќ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

инаку јас еве ја заспав надица па да ве видам на кратко и легнувам и јас

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1805
18.6.2011 13:32:15   
kuklica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика

И еве сега седи карши мене и ми ''ржи, сакал да праи ќерка user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i napravi ??????

< Поракaта ја уредил kuklica -- 18.6.2011 13:33:08 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1806
19.6.2011 8:51:17   
mama26
dobro utro devojcinja kako ste mi,jas denes sum vesela imam i povod zosto,pa povelete vo kafe barot da ve pocastam

p,c. gjesika pa nema vajda da ostanes so edno detence vaka dvete ke si porasnat zaedno u pravo e tm..stiskame palci za devojce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1807
19.6.2011 12:54:39   
Martins mom
Штама на РРuser posted image Кај сте бе девојки??? 

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1808
19.6.2011 15:13:47   
Natuska85
Штама тука, кај мене дома беше гужвата.Дел од тетките рингерајки дојдоа да ги видат мама и малиот Кристијан.преубаво си поминавме.Тетка Маца25,тетка Виктори,тетка Јулие,тетка Џесика и тетка Беатрис со снашката Ања,фала ви што дојдовте,ми беше мило.Ќе ставам покасно слика од Ања и Кристијан фатени за раче да ги видите какви се.Сега одам да одморам малку додека user posted image ми спие.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1809
19.6.2011 15:16:32   
Viktori
Срцки се двете мали рингерајчиња! Значи најубави дружби, во најубаво друштво!!!
Да ви кажам најискрено, малку се исплашив дека ќе ни се заретчат дружбите откако станавте мамички, ама гледам со Бобо и Јана бејбиситери, мака ќе немаме!!! user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1810
19.6.2011 18:15:57   
Natuska85
Еве да ги видите срцките

user posted image

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1811
19.6.2011 18:19:54   
Natasa981
Natuske, lele kolku se zlatni! pupu masala epten se slatki! user posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 1812
19.6.2011 18:22:06   
annie
здраво и од мене!!!моите 2 поголеми излегоа со мм на шетање а јас по дома со бебето дајте ставете по еден чај се смрзнав тука едвај 15 степени има :(

Солзата е нејзин начин да се изрази, нејзината тага, нејзината љубов, нејзината осаменост, нејзината болка и нејзината гордост!!!

Непосредна врска до пораките: 1813
19.6.2011 18:25:53   
blond
Натушке, ептен се слатки... Уф срценца, пу пу пу да ги серат кокошките user posted image user posted image

(Одговор на членот annie)
Непосредна врска до пораките: 1814
20.6.2011 14:44:37   
Maca25
Што правите? Јас на работам, си работам и си ѕиркам по малце на РР што има! Нина пак ни е болна, плачела цел ден по мене, не јаде, ништо не пие, ја болело устето (грлото). Јас сум жива ненаспана...

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1815
20.6.2011 15:14:01   
zapce
Zdravo i od mene i jas po malku ve zirkam od rabota, Maca pobrzu da ozdravi Nina. Eve jas da vi se "pofalam". Vo petokot ne ograbija, sabajleto nema nikoj doma site se na rabota, jas go odnesov maliot vo gradinka i na rabota a za toa vreme nekoj rabotel doma kaj mene i mi go sobral celoto zlato a so toa i nakitot-bizuterijata(sega nemam ama bas nisto da stavam). I najstrsno e koga si dojdov doma i koga zabelezav i viknav policija ne zemaa nitu otpecatoci nisto, samo slikaa zapisaa sto mi fali i toklu. Koga prasav e toklu li nema li da proverite nesto otpecatoci mi rekoa deka mnogu gledam filmovi.
Sto zanci da ne te ograbat ako te ograbat nema spas nemaat tehnologija za da gi pronajdat.

Ако не сум за себе - кој ќе биде за мене?
Ако сум само за себе - што сум јас?
Ако не сега - кога?

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1816
20.6.2011 20:25:38   
mama26
lele sama ostanav odnosno samo 3 sme kaj ste zeni sto ve nema..a preku 500 gosti?user posted image

(Одговор на членот zapce)
Непосредна врска до пораките: 1817
21.6.2011 14:07:28   
kuklica
Denes ziva dusa nema po RRijadava so e ova ili se raduvate sto konecno pocna letoto kako kalendarski taka i vremenski user posted image ajde koj e za na plaza bujrum user posted image

Непосредна врска до пораките: 1818
21.6.2011 21:55:19   
Olivia
Dobrovecer zenski, jas denovive ne sum arna vremevo se zatopli a mene grlo me boli. Denes mi e sreken ili tazen den, 2godini od brak a ja samicka mazule mi e na drugata strana od svetot se iznaplakav kako malo detecelll den, eve kako sto e redot ke ve cas_tam od tortata koja vo solzi ja pravev malku ja zeznav kako za prva fondant torta ama vkusot bese deset_ka, ananas krem brule, povelele.

user posted image

< Поракaта ја уредил Olivia -- 21.6.2011 21:56:52 >

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот kuklica)
Непосредна врска до пораките: 1819
21.6.2011 22:14:34   
Natuska85
Оливиа многу убаво изгледа тортата,сигурно и мнг вкусна е. Нека ви е честита годишнината,да ви се множат по 100 и само среќа и радости да ве следат во животот.

user posted image

И јас сум малку user posted image денес,синоќа што ме тераше да јадам кајсии,и сабајле исто ама бајаги си каснав и моето ангелче денес цел ден има грчеви,а еве 2 месеци веќе незнаевме што се тоа грчеви.Многу гревче е.Сега се смири малку,еве го дреме белки ќе биде мере вечерва,многу ми е жално да го гледам како се грчи цело.user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1820
21.6.2011 23:51:40   
mila mama
Olivia srekna godisnina i od mene! Ti posakuvam cel zivot iskreno da si se sakate i nikogas poveke da ne ste razdeleni za poveke od 1 cas!user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1821
22.6.2011 13:11:11   
mama26
OLIVIA srekna godisnina izvini malku kasnam,,da vi se mnozat godinite ispolneti so ljubov sloga i sreka da ve prati..zivi i zdravi da ste.

tortata kako za prva ti e super da ja sliknev jas mojata prva so fondan user posted image user posted image user posted image se rastece cela user posted image user posted image user posted image user posted image koga ne go biva ne go biva ama ne se otkazuvam bice bolje pozdravuser posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1822
22.6.2011 18:55:16   
Pepelaska *
Оливиа среќна годишнина, да сте уште 100 заедно среќни и весели и заедно! Тортата ти е закон јас мислам дека никогаш не би направила со фондан user posted image не ме бива бе, инаку ние сме 3 дена со температура, една ноќ и вчера денски прележавме в болница со Мартин примаше инфузии, грлото многу му било црвено сега ќе пие само сируп , денес нема Т и подобар е се надевам ќе помине срцето ме боли овие 3 дена да го гледам така избоцкано по рачињатаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1823
22.6.2011 19:22:56   
Natuska85
Што е бе ова сите рингерајчиња со температра,и на маца,и на анамоли и твоето пепелашкаuser posted image некој вирус да не е?user posted image .И јас денес како да кренав температура незнам што ми стана да не ми е некој почетен стадиум на маститис,пошто и такви топчиња како да ми се појавија кај едната града.Се напив парацетамол и еве сега читам за маститис тука на рр па земав си ја масирав градата.Мислам дека сум малку подобра од преска.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1824
24.6.2011 6:18:11   
Viktori
Ајде станувајте!!! Дочекав викенд! Додуша уште денес да помине, ама кај и да е ќе биде, добро е!! Се ми е пореметено, и спиење и будење, почнав да станувам пред да ми ѕвони алармот user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?