|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Рингеријада
3.7.2011 12:06:08   
Палешка РР
Погледнете од каде ги црпи содржините Бебе Магазин КЛИК.
Без срам си презема не само идеја туку и текст од збор до збор user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1851
3.7.2011 12:28:00   
Pepelaska *
Не гледав оваа недедела ама ова не е прв пат нели?! Срам да им е!

како сте денес инаку, овде е права зима ладно е камен, ние од сабајле бевмедо црква да го причестиме Мартин за крштевката многу му се бендиса винцето срце малоuser posted image сега мм ни замина да работи со мајсторот а ние дома пак сами уствари со дедо и бабаuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1852
3.7.2011 13:49:43   
lukas
Ajde zenski like..pls

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1853
3.7.2011 13:56:45   
Maci3
ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

Ajde zenski like..pls

Лајкнато user posted image

(Одговор на членот lukas)
Непосредна врска до пораките: 1854
3.7.2011 14:15:22   
sreca moja

ИЗВОРНА ПОРАКА: lukas

Ajde zenski like..pls

lajknatouser posted image

Непосредна врска до пораките: 1855
3.7.2011 14:53:49   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка

Погледнете од каде ги црпи содржините Бебе Магазин КЛИК.
Без срам си презема не само идеја туку и текст од збор до збор user posted image

Ова не им е прв пат. Јас мислам одговорните да преземат нешто во врска со ова. За крадење авторски текстови се одговара пред закон.

Live and let live

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1856
3.7.2011 17:56:30   
Maca25
Повелете!! Частам за прва плата!! На цела фирма и била префрлена плата во средата, а јас тек во петокот дознав!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Maca25 -- 3.7.2011 17:57:29 >

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1857
3.7.2011 18:05:34   
Martins mom
Да ти се множат Мацо платите во поголеми суми, а тоа што дури во петоко си дознала, значи работиш од задоволство, не за париuser posted image user posted image user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1858
3.7.2011 18:09:38   
Viktori
Петок ден за плати а? user posted image
Ај честито! Да ти се множат и да ти останува вишок!user posted image

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 1859
3.7.2011 18:10:01   
Maca25
и едното и другото! мислев дека некој ќе ми каже дека е префрлена плата, а сите си молчат, јас не прашувам, и во петокот шрфот ме прашува: се е ок со платата? да не фали нешто user posted image ?? а јас цела збунка му викам: КОја плата? зарем има плата?!?! ми се изнасмеа. од работа право да се уверам дали навистина има. И одма отидов да ја подновам ќерка ми од прва плата, и купив пантолончиња и 2 маички. Сега сум јас на ред за купување. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1860
3.7.2011 18:10:58   
Maca25
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори

Петок ден за плати а? user posted image
Ај честито! Да ти се множат и да ти останува вишок!user posted image

во среда ми префрлиле, ама јас не сум знаела. user posted image user posted image user posted image

Фала, да ти се врати дупло!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 1861
3.7.2011 18:43:25   
mila mama
Cestito prva plata Maco! Da dade Gospod sekogas parite da ti svrsuvaat posle denovite od mesecot user posted image user posted image user posted image

Za plagijatot na Bebe magazin, mislam deka e krajno vreme da se prevzemat podrasticni merki user posted image

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

Непосредна врска до пораките: 1862
3.7.2011 21:34:14   
mamamoni
честито прва плата Маца со здравје да си ја трошиш, и јас во петокот си ја земав првата плата после породилното, а уште за три месеци имам од боледувањето за земање, и си се почестив и јас нема чекање, поздрав до сите рингерајки, некако послабо ве читам и ми недостасувате

Daughters are another version of yourself, but only better !

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 1863
3.7.2011 21:54:09   
Natuska85
Мацо честито плата,да ти се множи и секогаш да ти останува вишокuser posted image .Јас набрзинка да ве читнам ,каната сум денес цел ден со гости сум.user posted image на спиење па се читаме утре user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mamamoni)
Непосредна врска до пораките: 1864
3.7.2011 21:59:22   
ikki
maca 4estito plata, da ti se mnozi se poveke i poveke :)

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1865
4.7.2011 9:35:56   
penelopa
Hello рр-ки има ли некој за кафеuser posted image
user posted image

Мене мајка ми ми беше на гости, ја изнашетавме јас малку поодморив и сега ми фалиuser posted image али тоа е ќе се навикнеме.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот ikki)
Непосредна врска до пораките: 1866
4.7.2011 10:08:06   
Natuska85
За мене ако може леден чајuser posted image .И мене како ми фали мајка ми,еее.Едвај чекам август да дојде,ќе одиме ќе си поседиме 2-3 недели ем ќе си се одморам,ем знам ќе се изнашетам со другаркитеuser posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1867
4.7.2011 10:15:43   
Beatris
Ставете едно кафе и за мене! Ама поголемо user posted image Да надохнадам за другите денови што не сум пиела на рр user posted image Јас сум кај мајка ми а она е на работа user posted image user posted image Битно Ања си ужива кај баба и дедо, не може да се донаспие. И прија амбиентот и стариот кревет на мама user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1868
4.7.2011 10:29:29   
arh_diz
Maca cestitki za prvata plata
Jas si pijam kafe so svekiuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1869
4.7.2011 10:31:52   
Beatris
Сега видов и јас. Честитки Маца за првата плата. Дај боже да имаш да си купиш се и да ти остане вишок user posted image

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 1870
4.7.2011 10:53:56   
lukas
dobro utro od mene kako ste?
uf kolku sakam da ve druzam kako porano ama edno kafe i pocnuva da se dosadva sin mi ...i poveke nemozam da sedam...nemozam ni da ve doprocitam ..hehhe...zatoa vaka odvreme navreme ke prokomentirvam po malku za da ne me zaboravite...user posted image

Неможите да бидите храбри ако не сте повредени.Неможе да научите ако не сте погрешиле.Неможете да бидете успешни ако не сте доживеале неуспех.

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 1871
4.7.2011 14:53:49   
Martins mom
Какво заборавање, ние имаме јака меморија, без гајлеuser posted image  

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 1872
4.7.2011 15:51:53   
mama26
devojcinja kako ste? povelete i od mene edno makijato ve castam user posted image

user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1873
4.7.2011 15:53:47   
mama26
cestitki za plata maco sekoj mesec da ti raste user posted image   lukas kaj te zaboravam bre tebe nema sansi ...

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

Непосредна врска до пораките: 1874
5.7.2011 9:07:22   
AnnaMolly RR
Хелоу и од мене. Пијам кафе на работа, па еве и за вас направив. user posted image
user posted image

А ми треба една дупла вотка зашто цела сум напната, Филип во градинка е катастрофа, цело време кенкал и викал „мама, мама“. Воспитувачките ми се жалат дека им бил напорен за чување, многу бил жив и со никој не сакал да си игра. Претходната недела ми се јавија во 13:30 и ми рекоа дека од 11 плачел, не можеле да го смират, да дојдам да го земам. Јас излегов од работа во паника, се качив во такси и очекувам да го најдам отечен од плачење. Ама кога дојдов тој пресреќен, си игра, се смее, ни трага од плачење. Се гледаше дека не плачел. И ја прашувам восиптувачката Па нели плачел 3 часа, како е сега вака расположен? И таа ми вика Не плачеше, туку е немирен и жив, цело време покажувал кон вратата, сакал надвор и не сакал да спие. Па, добро, бе луѓе, зошто се платени тие восиптувачки? Сега детето мене ако ми е живо и темпераментно да не го носам во градинка? Леле, многу ме изнервираа.
И вчера кога бев да го земам ми вика дека цело време лазел натаму-наваму, не се смирувал. „Многу е активен“ - така ми рече восиптувачката. И ја прашувам дали нешто треба да донесам, дали снемал влажни марамици и слично, а таа ми вика Па, ако продолжите да го носите, донесете! Е, ако е „многу активен“ да не го носам ли? Глупости!

Се изнапишував user posted image Ама си олеснав на душата user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?