Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Колку време се обидувате да забремените? 17.10.2011 16:26:34
amela
здраво.РР сакам да ја споделам мојата радост со вас во четвртокот сабајлето си ги видов моите немозев да поверувам дека гледам бев и им посакувам на сите кој сакат да си ги видат што поскоро ...... сега само со господ напред ќе си го чекаме нашето да ни дојде на свет.
RE: Колку време се обидувате да забремените? 18.10.2011 12:38:05
bebuskoo
Zdravo na site Nova sum na forumov i se nadevam ubavo cese druzime.5 god se obiduvame da napravime bebe.Imam redoven ciklus racunam plodni denovi togas se koncentrirame najmnogu i nisto. Duri pocnav postojano na toa da mislam.Neznam koga cisigi vidam tolku mnogu sakam
RE: Колку време се обидувате да забремените? 18.10.2011 12:57:06
Bogdancanka
dobredojde bebusko iskreno od srce ti posakuvam da si gi vidis crtki i site zaedno da se raduvame...imate napraveno nekoj pregledi za da se utvrdi pricinata i dali ima nekoj problem?
RE: Колку време се обидувате да забремените? 18.10.2011 16:57:09
bebuskoo
Fala Bogdancanka! Gi imam napraveno site ispituvanja imav mala pregrada na matkata so pomos na histeroskopija mia otsrania pred 1 god i sega vika dok see ok.Kaj mm spermogramot e super i sega nema nikakov problem vo mene i mm,klomifen piam folan folna kiselina eve nece da dojde .
RE: Колку време се обидувате да забремените? 18.10.2011 19:44:55
Bogdancanka
бебушко мила штом проблемот е решен сигурно набрзо ќе си ги видиш цртки,само опуштено без нервози се ќе се среди...ајде мила стискаме палци набрзо да се израдуваш на цртки
RE: Колку време се обидувате да забремените? 18.10.2011 22:34:18
bebuskoo
Uste ovoj mesec ce probam so terapija denes mie 5 den od zemam klomifen i folna kiselina ako i ovojmesec nema nisto drugiov odam da serasprasam kaj dok za insemnacija mozebi so toa ce uspee.pozz
RE: Колку време се обидувате да забремените? 19.10.2011 0:37:44
HAPPY S
Amela cestitki imaj lesna bremenost,Klum i site sto ste vo iscekuvanje,cekam radosni vesti i za vas,pa da me izraduvate sto pobrgu,ajde so dusa ke cekam da pisete deka ste gi videle vi ja pustam celata sreka na svetot
RE: Колку време се обидувате да забремените? 19.10.2011 9:08:54
amela
fala vi na site za cestitkite ajde i jas stiskam palci za site vas koj ocekuvate da videte naj vazno e da ne se misle na toa oti samata psiha prave jas se trudev tocno 1 god 2 meseci za da ostanam sekoja nedela bev po doktori pa klamidija sum imala pa kandida pa klomifen piev pa macina trava i nisto od seto toa no resev veke da ne se zamaram za toa i ne odev po doktori ne mislev na toa i oooooooooop eve veke mi kasne 2 nedeli i napraviv test imase otidov na doktor mi potvrdia sega cekame da pominat pa da si bideme so naseto daj boze na site vie sto ocekkuvate sto pobrzo da si gi videte i bez razocaruvajne ima gospod za site
RE: Колку време се обидувате да забремените? 19.10.2011 17:39:26
klum
Happy S srcka bas mi e zal a tolku se nadevav deka ke me izraduvas no ne se sekiraj kako sto kaza razocaruvanje i otkazuvanje nema ,ke bideme vo kontakt pozdravce
RE: Колку време се обидувате да забремените? 29.10.2011 20:41:14
trudnicka
Zdavo RR
Sakam da ja podelam najubavata vest sto ja doznav vcera, a ja ocekuvam tocno edna godina. Vcera gi vidov i sum epten srekna, samo so gospod napred sega da bide se ok. Vistina e deka ovoj mesec najmalce ocekuvavme , no ete go pristigna koga najmalce ocekuvavme. Neznam dali ke mi veruvate, pa zatoa sakav da spodelam so onie koi dolgo ocekuvaat . Vo Avgust mesec pojdovme so soprugot kaj Iscelitel Ivan od Kumanovo, slusnav deka i toj covek pomagal, sigurno imate poveketo slusnato za nego. Posle 3tata terapija mi kaza deka nabrzo ke ostanam bremena i ete se sluci. Iskreno veruvam deka i toa mi dade sila da se opustam i da mislam deka ke imame bebe, a ne zasto nemame. Pa sakav da vi preporacam na onie koi veruvaat vo silata na Bog da pojdat i da si ja probate svojta sreka i da stanete
RE: Колку време се обидувате да забремените? 29.10.2011 21:17:27
busavka
Uste ovoj mesec ce probam so terapija denes mie 5 den oduser posted image zemam klomifen i folna kiselina ako i ovojmesec nema nisto drugiov odam da serasprasam kaj dok za insemnacija mozebi so toa ce uspee.pozz
Bebusko, ako moze da mi kazes samo folna kiselina i klomifen zemase, taa terapija e za 3 meseci taka? Pisi mi nesto poveke kako odi ova so tabletkite, koga se pijat i sl raboti zosto i jas so mm resivme da probame prvo taka pa uste ne sum bila kaj dr da mi prepise terapija no sekako ke odam no mn me interesira ako ne ti e tesko pisi mi vazi
RE: Колку време се обидувате да забремените? 30.10.2011 20:01:08
trudnicka
Vi blagodaram od sesrce. Posakuvam i vam da vi se ispolni edna od najposakuvanite zelbicki da se pojavat tie za koi i jas dolgo gi cekav. Ke bidam so vas i ke ve izvestam za mojata bremenost.
RE: Колку време се обидувате да забремените? 30.10.2011 21:36:48
slip
Cestitki do site novi trudnicki ringerajki, mnogu mnogu zdravje i lesni 9 meseci. Eve i jas da si kazam za mene, 1 i 7 meseci se obiduvam da zabremenam, i nema rezultat. Ama nema otkazuvanje, mora da se prodolzi, i onaka nemame izbor neli:-)
RE: Колку време се обидувате да забремените? 31.10.2011 9:32:22
mila28
ИЗВОРНА ПОРАКА: trudnicka
Vi blagodaram od sesrce. Posakuvam i vam da vi se ispolni edna od najposakuvanite zelbicki da se pojavat tie za koi i jas dolgo gi cekav. Ke bidam so vas i ke ve izvestam za mojata bremenost.
Честитки trudnicka, имај лесна и убава бременост, времето бргу поминува додека да трепнеш ќе се најдеш во трето тромесечие и ќе го исчекуваш На сите идни мамички им посакувам што поскоро да ги здогледаат
RE: Колку време се обидувате да забремените? 2.11.2011 14:25:07
Pipi88
zdravo, jas sum nova na forumot :) jas i mojot soprug veke 2 ipol meseci se obiduvame da imame bebe no nisto cela godina mi bese redoven ciklusot no sega vo oktomvri ne dobiv,bev pred 2 dena na ginekolog me gledaa na exo no nemase nisto i mi dadoa apcinja za zajaknuvanje na krvta i za spremanje na matkata za oploduvanje.Neznam sto bi mozelo da bide Ve molam sovet