|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Првото запче
12.11.2011 12:10:55   
TeaM
Nie na 5 meseci izvadivme 2 zapcinja :)
Dali im gi cistite zapcinjata na vasite bebenca i so shto?

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 576
12.11.2011 12:21:48   
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: TeaM

Nie na 5 meseci izvadivme 2 zapcinja :)
Dali im gi cistite zapcinjata na vasite bebenca i so shto?

ТеаМ, имаме посебна тема за миење на запчиња, еве тука. Ама мислам твоето е уште мало за да му ги миеш.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот TeaM)
Непосредна врска до пораките: 577
16.11.2011 19:57:48   
Luci
После 5 дена и второто запче ни излезеuser posted image user posted image user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: luci

Ние денес го видовме првото запче, на 9 месеци и 12 дена.....редно бешеuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 578
17.11.2011 14:46:27   
mila 3
nie imame 8 meseci, pred nekolku dena ni izlegoa prvite 2 zapcinja ama gore, dole nemame.neli treba obratnouser posted image gledam i dvojkite kako da ke izlezat ama pak gore user posted image kako zajak e user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 579
17.11.2011 15:06:51   
AnnaMolly RR
Мила, тоа не мора да значи дека МОРА долу прво да му никнат. Најчесто никнуваат долните, но може и горните.
И не мора по некој редослед да ги вади. На пример на Филип му никнаа горните единици, па после еден месец горните четворки! Немаше ни двојки, ни тројки, директно четворките ги извади.
Не е важно по кој ред се вадат, важно е да се убави, белички и здрави user posted image Честитки за првите запчиња!

Live and let live

(Одговор на членот mila 3)
Непосредна врска до пораките: 580
17.11.2011 15:07:34   
Calypso
Nema pravila vo izleguvanjeto na zapcinjata, ne se sekiraj, koga ke izlezat, koi ke izlezat, togas. Najvazno e da se zdraviuser posted image
Cestitki!

< Поракaта ја уредил Calypso -- 17.11.2011 15:08:07 >

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 581
17.11.2011 15:15:51   
mila 3
fala user posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 582
20.11.2011 20:01:11   
maki1
Mamicki dali nekoja od vas na user posted image mu ima staveno kilibarna ogrlica i kakvi se iskustvata?

Pantai Rai

-Heraclitus

Непосредна врска до пораките: 583
21.11.2011 14:22:54   
Natuska85
Еве тема за ќилибарни ѓерданчиња

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 584
21.11.2011 14:43:50   
vida
Imame zapceeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image zapcevo nase cekalo Danilo da napravi 8 meseci pa da izleze user posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 585
2.12.2011 15:36:13   
sunshine24
prvoto zapce nikna tri dena pred da napravi 5 meseci a posle dve nedeli i vtoro nikna dolu i dvete...user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 586
2.12.2011 16:01:36   
arh_diz
Cestitki za novite zapcinja da vi se nizat kako bisercinja, so lesno da gi vadite

Биди тоа што си

(Одговор на членот sunshine24)
Непосредна врска до пораките: 587
2.12.2011 16:22:37   
Pepelaska *
Честитки за сите запчиња, да се множат. Ние имаме 4 горе 1 и 2 и долу исто, значи 8, имаме 3 петки и 1 четворка незнам зошто вака му излегоа а сега му се подуени и 3 горе .И мене ме интересира дали им ги чистите со што и колку пати ?

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 588
2.12.2011 16:44:05   
rina13
se dodeka ne niknat premolarite(predkatnicite)cistenjeto moze da bide so specijalen naprstok ili so gaza potopena vo voda,koga ke niknat i premolarite moze da se pocne so cetka i voda ama nikako so sila za da ne mu se stvori odbivnost.Nie imame 5zaba i gi cistime so gaza sekoj den po 1nas.detskite pasti doagjaat vo predvid koga ke znae da pluka,i togas pastite ne treba da sodrzat fluor.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 589
3.12.2011 10:50:53   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska###
И мене ме интересира дали им ги чистите со што и колку пати ?

Со оваа четка од Нуби. Многу е мека, убава и плус ги масира непцата. Јас не му ги мијам секој ден, заборавам user posted image
user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 590
3.12.2011 10:53:19   
AnnaMolly RR
Инаку, КЛИК за да видите нешто повеќе за миењето на запчињата.

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 591
3.12.2011 16:46:30   
vida
Од како ни излезе првото запче доле десно после три дена ни излезе и горното лево.Почна да ѕирка и горното лево десно па веке имаме трииииии user posted image па што радување им дадов user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 592
4.12.2011 17:10:58   
omorfo89
vida cestitki, pa site so lesno da gi izvadite :) user posted image nie se uste nemame nitu edno zapce ajde ke vidime ovoj mesec dali nekoe ke iznikne user posted image

[img]http://lb3f.lilypie.com/aJqIp2.png[/img]

(Одговор на членот vida)
Непосредна врска до пораките: 593
13.12.2011 12:13:16   
mamapi
Kerka mi ke vadi prvo zabce izgleda,imame 5 i pol meseci,sinoka cela nok vristese i nesakase da spie!Denes i odbiva da jade i po celo vreme place,ama nema temperatura!Ja mackam so edna germanska mast se vika Dentinox,ama nesto nema efekt!Help mamicki!!!!!!

(Одговор на членот omorfo89)
Непосредна врска до пораките: 594
13.12.2011 12:27:10   
libra.n
Mamapi i jas ja koristam Dentinox, samo koga ja mackam i gi masiram nepcataso prst, i ubavo i e se smiruva. dva pati vo den mi rekoa od apteka ama jas i poveke ja mackam

(Одговор на членот mamapi)
Непосредна врска до пораките: 595
10.1.2012 23:25:24   
bebushkatamojaa
Eve konecno i nie imame zapceeee!!!Inaku sinceto mi ima 5 i pol meseci, no veke 2 meseci intenzivno se ligavese, stavase se i sesto vo usta i nemirno spie, a jas Dentinox mackam no voglavno na dolnoto nepce...Koga vecerva zemav da mu stavam i vikam aj i gore da cepnam, koga sto da vidam, biserce-trojka desno GOREuser posted image Aj sto se izraduvav jas, ama i toj bese cel vozbuden i slatko se kikotese dodeka go cepkav srce na mama

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 596
10.1.2012 23:30:41   
Maca25
јас како што знам тројките последни растат?!?! или нешто грешка сум? ќерка ми извади единици, двојки, четворки па после тројки. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот bebushkatamojaa)
Непосредна врска до пораките: 597
11.1.2012 8:43:01   
Felly RR
Taka e Maco, и јас знам дека по тој редослед растат. Поверојатно е дека е двојка, и кај Матеа така излегоа - единиците долу, па горе двојка, па единица.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 598
11.1.2012 8:54:19   
dostickage
Zenski znaete koga pocnuvaat da rastat petki?

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 599
11.1.2012 9:01:35   
Maca25
Нина има петки, ама не знам точно кога и пораснаа. Само знам дека беше оваа година. Значи некаде помеѓу 2-3 години.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 600
Страница:   <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  22 23 [24] 25 26   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?