|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
2.12.2011 19:25:35   
Annet
ooo mila moja prijatelkeee dobredojdovte doma;-))))
imajte ubavi migovi so najbliskite,baknezi za vas;-)a so tvojot mm ke si ponedostigate,ama ke nadoknadite;-))))))))))))))
gus-gususer posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 726
2.12.2011 21:58:46   
kikicka
Falaa mila mene mi e cudno sto sumdoma nemam lap top od mob sumpa ke vi popisamna latinica.nierano ke legnuvame leona mi e pobrkana malku:)dobra vi nok se citkame utre

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 727
2.12.2011 23:32:38   
Maca25
Кикичка добредојде во МК! Кажувај со време кога ќе доаѓаш во Скопје, да организираме некоја дружба.
немате појма колку гп чекав викендов...се сум откажала, часови, искачање, само да си поседам малце дома. ептен ми е турбо периодов, сакам малце одмор.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 728
3.12.2011 8:39:17   
Pepelaska *
Добро утро женски како сте, јас денес идам во Скопје ама незнам дали ќе имаме време да прошетаме user posted image .Можно е да идат и свекор ми и свекрва ми ќе одиме кај што сме кумови за малото не сме отидени од летоска за срамота , па кај девер ми и назад дома.Требаше да остануваме јас си планирав и со вас да се запознаам ама ама мм утре е на работа а Мартин е малку настинат така да најверојатно околу 20 декември идеме пак дефинитивно со спиење здравјееееее.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 729
3.12.2011 9:08:37   
arh_diz
Kikick kolku se leta do Skopje? Imas drustvo vo SK ne si za zalenje a i imas sigurno pomos za Leona
Ovde tmurno vremeto user posted image stana vo 11:30 .

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 730
3.12.2011 11:48:55   
Annet
добро утро пријателки,ние денес малку сме удрени хахаххаа бебево почна да ни се буди во 05 наутро ,аларм за јадење....па сега низ дома генералка,па ќе одиме малку на шопинг на украси новогодишни,а вечер на забава сме,па малку со мм сами да се пожуркаме после 4месеци а и повеќе ај еве од мене едно кафенце за да се раздрмаме user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 731
3.12.2011 22:39:54   
Maca25
Што правите жени?
Јас денес цел ден по дома го поминав, освен пола саат со Нина што прошетавме. Си легнавме околу 16:30 ко бајаги малце да одмориме, зме заспале и станавме и двете во 19:30. Сега не знам кога ќе легнеме. Н. е полна со енергија, ене ја скока, пее, игра, кој знае дали до 12 ќе ја легнам.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 732
3.12.2011 23:00:48   
miana
Hahaha jas i kerkami sekoj den sme taka..Porano izdrzuvav da ne legnam preku den ama sega bidjeki stanuvam po 10 pati za vo wc i preku den mi se spie mi se place...Denes se setavme i nemame vreme da si legneme preku den pa koga se vrativme kerkami zaspa i eve ja sega spie- top ne ja budi user posted image  Sega jas se dosaduvam,mm si raboti na lap top i tuser posted image ka

Непосредна врска до пораките: 733
3.12.2011 23:39:48   
kikicka
o arh i diz ako ti se pogodi maliot avion se leta 2casa se na se a so pogolemiot 1:30min. inaku ke gledam da isplaniam doagjane naka sk bas i na 20 pa i pepelaska da uklopime nekako vreme,leona sega zaspa edvaj,denes vreme top utre rekoa 13stepeni uste po top,kaj majka si bev da pocicam i jas malku mi falese i taka aj dosta e donra nok

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 734
3.12.2011 23:41:44   
Тања РР
Блазе си ви, барем сте одморени, јас пред еден час се вратив од работа и уште сум исцрпена а Ј. нема намера да заспие. Со вечерата испивме по една чаша вино со мм па сега ми се спие, ми се плаче.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 735
4.12.2011 0:05:09   
Maca25
Тања што ќе легнуваме!user posted image user posted image user posted image Мислам дека Н. има повеќе енергија од сите нас тука заедно. До сега играше фудбал.
Него ај по уште една чашка црвено вино, како за пред спиење...да не докрајчи user posted image user posted image user posted image
не можам да ставам слика, не знам зошто.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 736
4.12.2011 11:11:39   
arh_diz
Maca i kaj nas e ist slucaj otkako ke otideme da spie ke se nacica i ke pocne da si igra skoka po spalna se simnuva dolu odi po site sobi .Sinojka zaspa okolu 02.Neznam od kade tolku enegrija

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 737
4.12.2011 15:36:58   
AnnaMolly RR
Добар ден, женски! Јас сум пресреќна, јатрва ми е бремена 6 недели! Ми се плаче од среќа за нив, по два спонтани ова е трета бременост. Се надевам ќе им биде трета среќа и по 7 години брак да си добијат бебенце, а ние внуче :)

Инаку, Филип и мм спијат, едвај чекам да станат да си ја украсуваме елката!!! user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 738
4.12.2011 18:01:13   
Snowhite RR
Не е малку рано за елка украсување? Ние здравје наредната недела. Баш ми е мило за јатрва ти Анамоли, се надевам дека ќе ги израдува Господ овој пат

Јас сум тажна денеска, славата ни е, наместо да се спремаме за слава и гости да чекаме за славата ние се спремавме за на гробишта и имавме гости за свекор ми, девет дена му пеевмеuser posted image
Овој период од годината секогаш ми беше најубав, зашто почнуваа славите, прво нашата, после Св. Никола кај двете сестри од свекор ми чекаа, па вечерта одевме кај едната, дента кај другата и секогаш беше многу интересно, забавно, се јадеше, се пиеше, се пееше до сабајле и наредниот ден продолжувавме. После тоа новогодишни, божиќни празници, па роденденот на М...сега ништо нема да биде исто, па напролет 2 блиски свадби имавме, на едната требаше да биди старосват свекор ми, кај внук од сестра, ама не дочека кутриотuser posted image user posted image user posted image
Многу тажен ден, ама ај доста плачки да не ви го расипувам и вас денот

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 739
5.12.2011 11:59:32   
kikicka
Женски мене денес ми е 23 роденден па да ве почастам
user posted image

user posted image

user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 740
5.12.2011 12:05:49   
arh_diz
Sreken rodenden kikicka

Биди тоа што си

Непосредна врска до пораките: 741
5.12.2011 12:23:04   
AnnaMolly RR
Среќен роденден, кикичка!
user posted image

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 742
5.12.2011 12:30:58   
Luci
Среќен роденден кикичка, ти посакувам се најубаво и да ти се исполнат сите желби. Повели мал подарок и од мене user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 743
5.12.2011 12:42:44   
kuklicka26
Sreken rodenden Kikicka i site zelbi da ti se ostvarat..poz

Непосредна врска до пораките: 744
5.12.2011 12:45:26   
Maca25
среќен роденден кикичка!!!

(Одговор на членот kuklicka26)
Непосредна врска до пораките: 745
5.12.2011 12:53:31   
elenak
Среќен роденден кикичка!Се најдобро...

Непосредна врска до пораките: 746
5.12.2011 13:03:10   
Felly RR
Среќен роденден, кикичка!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 747
5.12.2011 13:26:25   
Olivia
Sreken rodenden i od mene Kikicka

user posted image

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 748
5.12.2011 14:58:34   
lilicka
Среќен роденден Кикичка да си жива,здрава и многу среќнаuser posted image

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 749
5.12.2011 15:53:28   
temjana
Среќен роденден кикичка голема да раснешuser posted image (шала на страна, абе ти многу мала си билаuser posted image user posted image ) user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 750
Страница:   <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  28 29 [30] 31 32   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Adrijana

Koe ime vi se dopaga najmnogu?

Tino (16%)

Teo (57%)

Tomi (27%)

Број на сите гласови: 112

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!