Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
ooo mila moja prijatelkeee dobredojdovte doma;-)))) imajte ubavi migovi so najbliskite,baknezi za vas;-)a so tvojot mm ke si ponedostigate,ama ke nadoknadite;-)))))))))))))) gus-gus
Falaa mila mene mi e cudno sto sumdoma nemam lap top od mob sumpa ke vi popisamna latinica.nierano ke legnuvame leona mi e pobrkana malku:)dobra vi nok se citkame utre
Кикичка добредојде во МК! Кажувај со време кога ќе доаѓаш во Скопје, да организираме некоја дружба. немате појма колку гп чекав викендов...се сум откажала, часови, искачање, само да си поседам малце дома. ептен ми е турбо периодов, сакам малце одмор.
Добро утро женски како сте, јас денес идам во Скопје ама незнам дали ќе имаме време да прошетаме .Можно е да идат и свекор ми и свекрва ми ќе одиме кај што сме кумови за малото не сме отидени од летоска за срамота , па кај девер ми и назад дома.Требаше да остануваме јас си планирав и со вас да се запознаам ама ама мм утре е на работа а Мартин е малку настинат така да најверојатно околу 20 декември идеме пак дефинитивно со спиење здравјееееее.
добро утро пријателки,ние денес малку сме удрени хахаххаа бебево почна да ни се буди во 05 наутро ,аларм за јадење....па сега низ дома генералка,па ќе одиме малку на шопинг на украси новогодишни,а вечер на забава сме,па малку со мм сами да се пожуркаме после 4месеци а и повеќе ај еве од мене едно кафенце за да се раздрмаме
Што правите жени? Јас денес цел ден по дома го поминав, освен пола саат со Нина што прошетавме. Си легнавме околу 16:30 ко бајаги малце да одмориме, зме заспале и станавме и двете во 19:30. Сега не знам кога ќе легнеме. Н. е полна со енергија, ене ја скока, пее, игра, кој знае дали до 12 ќе ја легнам.
Hahaha jas i kerkami sekoj den sme taka..Porano izdrzuvav da ne legnam preku den ama sega bidjeki stanuvam po 10 pati za vo wc i preku den mi se spie mi se place...Denes se setavme i nemame vreme da si legneme preku den pa koga se vrativme kerkami zaspa i eve ja sega spie- top ne ja budi Sega jas se dosaduvam,mm si raboti na lap top i t ka
o arh i diz ako ti se pogodi maliot avion se leta 2casa se na se a so pogolemiot 1:30min. inaku ke gledam da isplaniam doagjane naka sk bas i na 20 pa i pepelaska da uklopime nekako vreme,leona sega zaspa edvaj,denes vreme top utre rekoa 13stepeni uste po top,kaj majka si bev da pocicam i jas malku mi falese i taka aj dosta e donra nok
There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
Тања што ќе легнуваме! Мислам дека Н. има повеќе енергија од сите нас тука заедно. До сега играше фудбал. Него ај по уште една чашка црвено вино, како за пред спиење...да не докрајчи не можам да ставам слика, не знам зошто.
Добар ден, женски! Јас сум пресреќна, јатрва ми е бремена 6 недели! Ми се плаче од среќа за нив, по два спонтани ова е трета бременост. Се надевам ќе им биде трета среќа и по 7 години брак да си добијат бебенце, а ние внуче :)
Инаку, Филип и мм спијат, едвај чекам да станат да си ја украсуваме елката!!!
Не е малку рано за елка украсување? Ние здравје наредната недела. Баш ми е мило за јатрва ти Анамоли, се надевам дека ќе ги израдува Господ овој пат
Јас сум тажна денеска, славата ни е, наместо да се спремаме за слава и гости да чекаме за славата ние се спремавме за на гробишта и имавме гости за свекор ми, девет дена му пеевме Овој период од годината секогаш ми беше најубав, зашто почнуваа славите, прво нашата, после Св. Никола кај двете сестри од свекор ми чекаа, па вечерта одевме кај едната, дента кај другата и секогаш беше многу интересно, забавно, се јадеше, се пиеше, се пееше до сабајле и наредниот ден продолжувавме. После тоа новогодишни, божиќни празници, па роденденот на М...сега ништо нема да биде исто, па напролет 2 блиски свадби имавме, на едната требаше да биди старосват свекор ми, кај внук од сестра, ама не дочека кутриот Многу тажен ден, ама ај доста плачки да не ви го расипувам и вас денот