Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женски, да не оди некој во Веро центарот? Во 12:30 ќе има некоја новогодишна забава за деца. Јас и Филип ќе одиме со свеки Ако доаѓа некоја од вас, се гледаме таму!
Браво за сите што се забавуваат, особено Оливија, блазе си ти за забавувањето . Баш си мислам сега откако се занимавам со темата деца веќе 2.5 години немам излезено како што треба. И кога излегувам, се пазам да не испијам многу алкохол да не ми штети на забременувањето, па ако сум во плодни денови воопшто не излегувам.. ако излезам пијам сокче, во топло да сум облечена да не ми измрзнат јајниците.......цигарите ги оставив со тешко срце и пак нема . Баш ми фали излегувањето и журкањето по дискотеки и мамурликот утредената . Поздрав до сите и убав ден!
Женски, да не оди некој во Веро центарот? Во 12:30 ќе има некоја новогодишна забава за деца. Јас и Филип ќе одиме со свеки Ако доаѓа некоја од вас, се гледаме таму!
Bas mislev kaj da se setni denes idime nie, iako nisto ne razbira, malecka e ama sakam malku da smeni ambient .
Браво за сите што се забавуваат, особено Оливија, блазе си ти за забавувањето . Баш си мислам сега откако се занимавам со темата деца веќе 2.5 години немам излезено како што треба. И кога излегувам, се пазам да не испијам многу алкохол да не ми штети на забременувањето, па ако сум во плодни денови воопшто не излегувам.. ако излезам пијам сокче, во топло да сум облечена да не ми измрзнат јајниците.......цигарите ги оставив со тешко срце и пак нема . Баш ми фали излегувањето и журкањето по дискотеки и мамурликот утредената . Поздрав до сите и убав ден!
Ti samo opusti se izleguvaj , dokolku mozes bebceto ke si dojde kolku poveke se stegas potesko Jas odamna nemam izlezeno a diskoteka ima preku ulica place ako me nema.Se nadevam deka ke se privikne so tatko mu za da mozam da otidam na novogodisna zabava od rabota
Bas mislev kaj da se setni denes idime nie, iako nisto ne razbira, malecka e ama sakam malku da smeni ambient .
libra.n ако ме познаеш дојди да се видиме! Ако не ме знаеш од сликите, ќе носам венче со кафеава машна и носам наочари со црвена рамка! Баш би сакала да се видиме! Ајде и некој друг ако доаѓа се гледаме таму. Јас викам такси и тргнувам за 10 минути.
Блазе си ви женски што се во Скопје па се таму се организира и концерти и претстави тука нема ама баш ништо , досадно е да пукнеш,јас вечер го терам да излезиме малку мм да се пожуркаме ама ќе видиме
Мили мои рингерајки!!! Еве конечно и јас да пишам нешто. Ч) Ми се случија многу работи, од кои поекето се лоши. Татко ми и дедо ми направија собраќајка и дедо ми почина. Со свекрва ми се испокарав и сега не зборам со неа веќе месец дена Братучетка му на маж ми толку ме има извадено од такт што цела недела плачев порази неа Андреја ми фати бронхитис, среќа вчера бевме на лекар и ни рекоа дека е оздравена, али ипак нервози од секоја страна. туку ај поопширно ке си пишам во секоја тема тука само онака у кратки црти... И добрата работа е што конечно се вработив, па ај да ве почестам
Икки, жал ми е за дедо ти Андреја побрзо да оздрави, а тебе честитки за новата работа! Да ти донесе многу пари
Инаку, ако некој беше во Џамбо околу 13 часот и ако слушнал како се дере некое дете - Филип беше! Го крена цел Џамбо во воздух, пукнав од срам. Сакаше се да фаќа... Само влеговме и право горе по скали излеговме.
zenski da ve pozdravam na kratko,so kiki sme veke cela nedela na imunologgija,vospalenie na uvo lecime.dobri sme veke se nadevam vo ponedelnik ke bidat vo red rezultatite i ke ne pustat.pustete ni srekicka site.ve guskammmmm
Инаку, ако некој беше во Џамбо околу 13 часот и ако слушнал како се дере некое дете - Филип беше! Го крена цел Џамбо во воздух, пукнав од срам. Сакаше се да фаќа... Само влеговме и право горе по скали излеговме.
Јас од 12:30 до 13;30 бев во Џамбо и не слушнав врескање така да не се секирај не бил толку гласен
И јас да ве поздравам и нас не советуваа повеќе дома мали прошетки надвор само да не се повтори настинката....конечно денес бевме малку меѓу луѓе ....леле секаде гунгула сите шопингираат .....празници се ближат Честитки на сите за убавите вести...побрзо оздравување на сите што се болнички и за нивните мамички!
Тука во СЛО. секогаш повеќе е еуфорија за Католичкиот Божиќ се е накитено уште на почеток на Декемврии тоа трае до после Нова Година....ехе ете тебе веќе ти се исполнила желбата за
Zdravo zenski,da ve pozdravam.Nate stiskam palci za dobri rezultati,i sto poskoro da si dojdete domce.Inaku i tuka e ludilo pred Bozik i se e vo duhot na praznicite,ama mojata ne mi e po setanjeto pa mi go skratuva zadovolstvoto za dobar i dolg soping. kako i da e ke uspeam uste ovie 2 dena da dokupuvam uste nekoj poklon i vo vtornik destinacija Skopje .
Женски како сте денес, јас сум денес не можам веќе значи ќе полудам мм ама баш никогаш не е дома па барем недела бе барем една во месецот ми се чини дека сум мажена со татко му и мајка му , катастрофа. Ај остај тоа туку си тераат како да нема никоооојј дома сите кашлаат и му дишат на детето в лице, тој спие тие грмат со тв, ај да не замарам ама не можам веќе , извинете на негативнава енергија
Bogdancanka cestitki za novata rabota , cekame castenje od prvata plata .Tuka e ukraseno od 1 Dekemvri , na setanje po trgovski centri ne mi se odi poradi sin mi ima premnogu guzvi.Setame nadvor na igralaliste a toj uziva vo snegot Pepelaska organiziraj se so Martin setajte nadvor
Здраво ррки ние денес по ручеци вамте тамте неможам се здебелив пак,синоќа на свадма се изнаскокав ,се истегав се средив малку инаку на кој има за честитање му ЧЕСТИТАМ набрзинка ве читнувам немам време тука и мака ми е...Натуш побрзо оздравување гревче и оно го фати,Ние уште сме со мрсолки ,Нова година уште малку и ние ке украсиме дома,после св.Никола и така.ајд КИсс и гушки до сите
добро утро на ситее натушкееее бацки за васссс. јас ич не спиев моето ѕверче не ме остави ноќваааааа сега спие и јас тука одма пијам кафенце ајде повелете сите на кафеее,инаку денес му е име на свекорот па ќе имаме едн куп гости уште сега ме фака паника лелеее ич не сум организирана во последно врее,немам време за ништоооо уфффф ај повелете кафe и ситни блакца за името