|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
16.12.2011 16:38:07   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR

АнаМоли не е тоа месечарење. Сите деца зборуваат во сон. Б пукаше некогаш, Ј бегаше од едно девојче од школо, а М редовно кога ќе заспие на кауч нешто коментира. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Viktor be ....me iznasmea

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 851
16.12.2011 19:49:13   
mamicka77
MAMICKI PRESREKNA SUM SAMO STO SE VRATIVME OD KRSTEVKA OD KAJ KUMASINCITE NA MALATA NELA PREKRASNO SI POMINAVME I NI KAZAA DEKA NASKORO PAK KE KRSTIME SEGA MASKO I SUM PRESREKNA MOJATA PRINCEZICKA KE BIDE KUMA I SEGA KE PRISUSTVUVA VO ZIVO NA KRSTEVANJETO NA NELA BESE VO UTROBATA NA MAMICKA PAK BESE PRISUTNA NA EDEN NACIN

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 852
16.12.2011 20:08:35   
kikicka
еххх суперр нека и е со убаво се!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 853
16.12.2011 20:21:07   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: mamicka77

MAMICKI PRESREKNA SUM SAMO STO SE VRATIVME OD KRSTEVKA OD KAJ KUMASINCITE NA MALATA NELA PREKRASNO SI POMINAVME I NI KAZAA DEKA NASKORO PAK KE KRSTIME SEGA MASKO I SUM PRESREKNA MOJATA PRINCEZICKA KE BIDE KUMA I SEGA KE PRISUSTVUVA VO ZIVO NA KRSTEVANJETO NA NELA BESE VO UTROBATA NA MAMICKA PAK BESE PRISUTNA NA EDEN NACIN

user posted image user posted image user posted image

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 854
16.12.2011 22:27:07   
mila mama
Добровечер РР-ки! Одмна не сум пишала тука, сега ве читам - настинки колку сакаш вработувања фала Богу има, сакам вака кога има позитивни вести. Ики, жал ми е за дедо ти...
И јас почнав со работа и не останува многу време, ама еве затоа за викен е порелаксирано! Ууф еуфорија е голема пред празнициве, продавниците полни иако е бааѓи ладно тука, цел свет излегол надвор!
Кај и да е ќе треба да се стегнам да купам новогодишни честитки, да ги испратам со време да не стигнат во февруари.

Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata...
No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 855
17.12.2011 8:42:18   
Annet
dobro utro mili moi...jas ne spiev ni eden cas nokva,dezurav da ne krene t Iva..kako voz da me udril...........ama dobro pominavme se prevtuvavme cela nok.sega stavam edno jako kafeeeee sakate??user posted image

(Одговор на членот mila mama)
Непосредна врска до пораките: 856
17.12.2011 8:51:10   
SkCura77
Daj edno jako nes-kafe oci da otvoram! I jas dezurav nokjeska, maliot moj od pamet me izvadi... Sum se streknala u son srede nokj, stanav i sto da vidam, bebusot moj od 4,5 meseci go prefrlil kjebenceto preku glava i pretka i se bori so racinjata. Sum sripala da go trgam kjebenceto, edvaj se smiriv, a on se rasoni i mi se smeese.
Sega k'o luda rabotam nesto po doma, kolku da otrgnam misli. Dajte nekoe kafe da pieme i da muabetime za nesto drugo.

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 857
17.12.2011 13:18:59   
Annet
zenulenca kaaj ste denes???????????????aaa site ve fatilo neraspolozenievo od tmurniov den ????????????
user posted image

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 858
17.12.2011 13:26:26   
Luci
Аннет каде е кафето? Јас чекам ли чекам од сабајле а ти абер немашuser posted image Јас сум денес располежена супер, т.е ќе бидам уште по супер ако ми помине денот како што си замислував. Од работа ќе одиме до гтц и после на саем, па на ручек, па до рамстор или веро. Многу ми е мерак да одам на саем кога има новогодишен панаѓур, ептеннннн и едвај чекам да излезам од работа и да долетам до тамуuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 859
17.12.2011 13:44:56   
Annet
user posted image
eve eveeeeeeee hahhahha,ajde ubav pomin i za nas setkajte....mene kako mi se ide za Skkkkkkk.ama mm nekkao go mrziiiiii

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 860
17.12.2011 18:26:35   
Natuska85
nie pak na staro mesto,ista soba,ist krevet....ponedelnikot ne pustija neli,vtornik sabajle k se razbudi so mlaz povrakanje.i taka cel den i vecerta se vrativme pak tuka..pa sreda prestanaa povrakanjata,prodolzivme so proliv.se iscedi deteto.ama moj buli ne se predava,jade,kaka,jade,kaka.....izleze deka sme fatile rottavirus od devojceto so bese so nas vo soba.vcera prestana prolivot i denes sme super.pak go cekame ponedelnik za da si odime.aman veke.........

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 861
17.12.2011 18:38:56   
Viktori
user posted image

бацки за двајцата!

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 862
17.12.2011 18:43:23   
Maca25
леле Натушка баш ми е жал...ајде ќе помине брзо, јак дечко е Кики наш!!! Многу многу гушки за побрзо оздравување!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 863
17.12.2011 20:37:02   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

nie pak na staro mesto,ista soba,ist krevet....ponedelnikot ne pustija neli,vtornik sabajle k se razbudi so mlaz povrakanje.i taka cel den i vecerta se vrativme pak tuka..pa sreda prestanaa povrakanjata,prodolzivme so proliv.se iscedi deteto.ama moj buli ne se predava,jade,kaka,jade,kaka.....izleze deka sme fatile rottavirus od devojceto so bese so nas vo soba.vcera prestana prolivot i denes sme super.pak go cekame ponedelnik za da si odime.aman veke.........

Охххх точно знам низ што поминуватеuser posted image user posted image user posted image ви посакувам побрзо оздравување- барајте да ве стават во изолациска соба бидејќи многу често се случува да прифатат од друго дете. Душички user posted image user posted image user posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 864
18.12.2011 8:08:28   
mama26
DEVOJCINJA eve me i mene celo vreme ste mi vo misli no nikako da najdam vreme za da se priklucam.od rabota me faka doma veke 5 saat pa rucek cistenje i se isto pa isto..malku porano denes ama  dodeka spie sincevo pa posle pak isto moze ke izlezeme ke vidam
NATUSKE pobrzo da mi ozdravite i doma da si dojdete..

uf neznam nisto veke i so rr ki sto ima novo staro user posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 865
18.12.2011 8:31:29   
arh_diz
Natuska bas mi e zal za K srce malo niz sto pominuvauser posted image .
Mama26 ti ne zaboravi ,te nema vo posledno vreme

Биди тоа што си

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 866
18.12.2011 8:40:10   
mama26
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

Natuska bas mi e zal za K srce malo niz sto pominuvauser posted image .
Mama26 ti ne zaboravi ,te nema vo posledno vreme

tuka sum arh diz guski do tebeuser posted image samo so rabotava sto ispadna da rabotam i porano legnuvam koma sum epten rano stanuvam vo 5 saat i srce mi spie navecer.i nemam vreme ni za doma a ne uste da sednam ..iskoristiv denes posto nedela doma sum pa da ve sirnam a nikako ne ve zaboraivuser posted image

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 867
18.12.2011 12:01:58   
Elce

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Натушке ви посакувам побрзо оздравување,ист случај беше и мојот внук,лежеа на болница заради бронхопвнемонија,ден пред да ги пуштат дома исто повраќање три дена,потоа пролив само на инфузии беше 3 дена ништо не јадеше и на крај прими и крвна плазма,и температура имаше но помина,user posted image user posted image user posted image до вас

Непосредна врска до пораките: 868
18.12.2011 13:01:46   
kikicka
ах кики кики срце мало ајде нека поминува душиче мало гушки за вас натушка.....РРки јас веќе се сокапав од играње од овие свадбиве имам намалено кг хахахахха како животно кога ке го пуштат на слобода се изнаигравме со мм денес ке славиме роденден иако поминаа скоро 3 месеци од вистинскиот ама сепак да прославиме и овде,па ке ставам слики ....Леона супер поминува со бабите не плачи по нас иако е 24 саати со мене не ме бара али кога ке ме види цела заулавува од радост user posted image user posted image мнг е смешна незнае што да направи хахах и така одам јас сега киссес ту оллл и хагс оф скроз user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Elce)
Непосредна врска до пораките: 869
18.12.2011 16:32:41   
AnnaMolly RR
Женски, не можам многу да ве читам деновиве, нон стоп трчаме по кутрето! Си земавме ново куче, откако умре старото ни фалеше едно кученце да ни трча по дома :) Филип збесна по неа, само ја гали, а таа го лиже до бесвест!

Се вика Верона и е од расата американски стафордски териер!

Еве видете ни ја срцката!

user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 870
18.12.2011 16:41:56   
Annet
aaaaaaaa super eeeee Veronaaa ;-))sto ubavko da si imate edno malo kutre i jas sakam ama kaj sto sum mazena strogo zabraneto e hhahahhhahahaa neka vi e zdrava i ziva ;-))

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 871
18.12.2011 19:44:29   
Martins mom
Hahhaa jaka e Verona, neka zivee dolgo, ama jas sum protiv zivotincinja vo domot. Ne za drugo, nejkam koga mi valka po doma, mm mi e dovolen, pravi nered kolku 10 zivotni zaedno. Imame mace i kuce, ama strikno vo dvor!user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 872
18.12.2011 22:46:48   
AnnaMolly RR
Верона нема да живее внатре, си има куќарка во двор. Мм ќе и направи убав бокс и таму ќе си седи. Сега е доле кај свеки додека не и биде готов боксот. И јас не сакам дома животинчиња, нема шанси. Само ја качивме малку горе кај нас да разгледа, да види каде сме. user posted image А јас сум алергична на кучиња, па тоа е уште една причина зошто не живее внатре. Најмногу заради Филип ја зедовме, тој денес цел ден игра со неа. Не ни беше во план, ама ни ја понудија едни пријатели и ја зедовме зашто е чиста раса, има километарско педигре. Здрава е, вакцинирана и прочистена.

И така, сега си имаме второ ѕверче user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 873
19.12.2011 8:29:29   
Ikana
Lele otkoga ne sum pisala!!! SaMo da ve pozdravam, nie sme na detska klinika, si lecime infekcija, (sto ja dobi u bolnica btw). Inace Gospod go vidov od varenje sisinja i molzenje... Mislam deka i vo son se molzam:)
cudno mi e uste ne mozam da se adaptiram na ona majka ama ke bide:) neznam dali da pisuvam prikazna posto mislam deka ke ve rasplakam, a ako pocnam da placam jas, ama mora hrabro:) ve guskam site!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 874
19.12.2011 9:12:28   
Annet
ej mila ikana ke pomine se i jas po 4 den od raganje na deteto zarsiv na detska klinika isto sto vikas molzenje ,placenje haos ,da ne se povtori i na nikoj ne mu posakuvam isto i nie imavme infekcija na bebeto na okoto i na gazeto........se ke pomine nemoj da se nerviras,mnogu sekavaat decata koga sme nervozni i jas koga si rekov veke ne placam ne se nerviram mislam deteto se smiri kako da e drugo.eve 4 mes nas ni pominaa se ke pomine;-))
inaku kako ste mi eve pomina i slavata kaj nas sv nikola sega cekame sneg malku sto e ova kako prolet da ide hahahhaa aj na kafe povelete,inaku jas mnogu pijam kafe go obozavam taka da vo koe bilo vreme dobredojdeni ste mi na kafence;-)))user posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Лазење.
пеперутка16

Кога вашето дете лазеше, потпираше на неговите раце?

6 месеци. (0%)

8 месеци. (20%)

1 година. (0%)

Не лазеше. (80%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!