Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Пепелашка си се изнашетала, тура низ Македонија. Џес честито работа, многу пари да направиш, а најважно ти да бидеш среќна на работа Јас еве од сабајле барам некој рецепт за пиле, сакам да правам за ручек денеска, оти прв пат после не знам колку време сум слободна во недела, па тоа мора да се прослави. Се отепав од рецепти читање, а на крај изгледа ќе го направам со Маги сочно од рерна
Честитки за сите. Со среќа на Џесика за новата работа, и на Натушка нека и е со среќа враќањето на работа, а честитки и за кумашинчето! И повеќе вакви убави вести да читаме на РР. Ние денес пак ќе имаме гости за роденденот на Матеа, што не можеа да дојдат во четвртокот. Цела недела славиме
Јас сум турбо деновиве и неможам нешто посебно да ве читам.Во петокот бевме на предновогодишна адвоктска вечер и топ си поминав,немав излезено така од кога се роди .Ама брзо се вратив во форма . Вечер сме на мекици кај кумовците,па на предновогодишна забава од кај мм од работа. Некако грижа на совест осеќам дека толку време го оставам само дома со баба му и дедо му .Ама искрено ми требаше ова....Убаво ми е.......
Конечно и јас да успеам да напишам некој ред. Ве читам секој ден ама само за толку ми останува време Џесика честито и од мене за новата работа, баш се радувам кога некој се вработува на место за кое сонува.
Јас деновиве сум „куча -посо“ и некоја предновогодишна забава успат.
Добар ден на сите! Ајде нека тргне неделава со арно и убаво и со здравје и среќа на сите, па така да продолжиме и во новата 2012! Јас имам само две желби, здравје на сите и конечно да се вработам, зашто сега имам за гледање и хранење! И еве да ве частам кафе, да ми тргне понеделнички, зашто ќе имам многу убави поводи!
И јас исто посакувам, најмногу здравје, да ми се исполни еден план на професионално поле па да честам тука, што повеќе мамички на форумов да ни се зголемува семејството, и само за убави работи да си муабетиме тука годинава
Девојки, само на кратко да ѕирнам што има. Филип уште е со температура, уште го боли... Овие два дена вкупно изел пола парче леб сув и неколку смоки, а од течности дали 100 мл вкупно вчера и денес. Првпат ми одбива млеко, два дена заспива без да се напие ни голтка... Ма не со лажење, со карање, со молење, никако не сака ништо да стави во уста. Ама сирупот а го види, се утепува од радување и го пие без проблем
Сега сме кај моите, ќе останеме тука некој ден. Јас вечер сум на прослава од работа, па малку да тргнам мисли од се. Се читаме!
еее што сум се изнасмеала сега така сама и тоа ЏЕСИКА ОД ТЕБЕ ти гледав слики на фб и башка на профил кога ми отвори кај што пишува нели Married to .... има слика со мува ијас таква цела си ја бришам мувата со рака и укопчав дека уствари сликата етаква и си се насмеав слатко фала многу хахаххаха а како фино лопо си поминав со раката ке ја тргам мувата .....
Јас цел ден гости децаа купица Леонакако кутре е по мене дека сите ја задеваат и така мм спие да се одморел од шетање и така.како сте другите ???
Kikicke, јас цел ден по дома, де ваму де таму, де фати она, де фати ова. И на крај ништо работа не свршив И сега земав да правам од џиновската палачинка, по рецептот на РР. И ајде да ве почастам сите по една палачинка, ми стигна породилно за Ноемвир. А пред една недела зедов за Октомври Обожавам кога фондот ќе се збрка вака
ХАХАХ фала за палачинкава а фондот нека се побркува честооо на сите ни одговара мада да јас одамна завршив сонего кај мене ептен точни беа секој месец штета што нема ЈОШ хахахха.ајд киссес ту олл
hei kaj ste bre lepoti moi, se spremate li za novava??? nie sme dobro sekoj den se pointeresno;-))) ikana dobredojdovte nazat pozdrav za vas ama palacinkava kakov strv mi napravi leleeee ligi mi potekoa ke spleskam nekoja i ja ;-)))))
каде сте жени? икана мила добредојдовте дома! Марина ти е права кукла! јас ја успав Нина, па сега правам ручек за утре. Мм ја чува и мора нели се да им биде подмирено, а они цел ден само да си играат. Среќа што имам и златна братучетка, па и она доаѓа секој ден по неколку саати да помине со Н., за да може мм да работи малце. Едвај чекам да и поминат сипанициве, да можам да ја изнесам надвор. Не е излезена 2 недели од дома ( не се важи до лекар).
еве ме и мене од обврски глава неможам да кренам мм има температура па прима инфузија Н само што заспа и јас да ве ѕирнам на кратко па продолжувам со обврските ве читам редовно само за пишување немам време
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Pozdrav i od mene. Vecerva go isprativ mm vo Stip vo disko, devojcinjava gi legnav so sudni maki posto i dvete se zatnati, pa se nerviraat, pa vristat, pa se budat, pa pak vristat... I sega srce mi place za malku son, ama ne mi se ide odma vo krevet. Mi fali kontakt so nadvoresniot svet. A najmnogu od se mi fali da bidam sama so sebe vo tisina. Kolku ubavo zvucele skazalkite od saatot ustvari... se do sega ne sum primetila
Женски и јас да ве поздравам на кратко од работа,денес последен работен ден за оваа година,утре ќе славиме негде од канцеларијата преку ден .А наредна недела замислете ни ги споија празниците и цела недела ќе си се гушкам домче со а додека спие преку ден ќе ве читам ,се што сум испуштила минатиов период .Ај ќе ви ставам по едно кафенце оддамна не сум ви направила .Повелеле,видете само како ги декорирав
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.