|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
5.1.2012 23:09:24   
Тања РР
Добра ви вечер женски. Како сте? Јас скоро се прибрав од работа, мртва уморна сум, колку мразам почеток на месец а особено денот кога ги пуштаат пензиитеuser posted image user posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1051
6.1.2012 10:55:32   
mama26
KOLEDE LEDE PADNALO GREDE UTEPALO DEDE ,DEDE SE MACI BABA GO KVACI ZA CETIRI JAJCA GUSKINI SATKINI KOLEDE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .kaj ste mi zenski na ova ladno vreme?

СЕ ШТО Е МОЕ КЕ СИ ДОЈДЕ ,А АКО НЕ СИ ДОЈДЕ КЕ СИ ГО ЗЕМАМ САМА.

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1052
6.1.2012 12:09:33   
kikicka

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

KOLEDE LEDE PADNALO GREDE UTEPALO DEDE ,DEDE SE MACI BABA GO KVACI ZA CETIRI JAJCA GUSKINI SATKINI KOLEDE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .kaj ste mi zenski na ova ladno vreme?

КОЛЕЕДЕЕЕЕ ....КОЈ ШТО СПИЕ НЕКА СТАНЕ НЕКА МЕСЕ КОЛАЧИЊА ИЛИ НЕКА СИ КУПЕ ОД ПРОДАВНИЦАТА КАКО МЕНЕ user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1053
6.1.2012 12:33:18   
penelopa

ИЗВОРНА ПОРАКА: mama26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .kaj ste mi zenski na ova ladno vreme?user posted image user posted image се знае каде дома во кујна работноuser posted image Убав ден ви посакувам на сите.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот mama26)
Непосредна врска до пораките: 1054
6.1.2012 14:22:18   
Тања РР
Жени како сте ми денес? Ја спремавте ли Бадниковата трпеза?
ЈАс имам една дилема, всушност секоја година ја имамuser posted image : Дали лепчето со паричка треба да биде со или без квасец? Ајде помагајте, време е да почнам да месам.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1055
6.1.2012 14:53:01   
Melanija RR
Тања сега и мене ме збуни,мислиш не е посно user posted image .И мене ми остана уште лепчето со паричка ама со квасец секогаш ја правам.Ќе каже некој нешто за ова?

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1056
6.1.2012 15:47:24   
Тања РР
Не, не да не е посно, туку нели Исус и апостолите на Тајната вечера јаделе бесквасен леб?

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1057
6.1.2012 15:57:09   
Annet
се спрема се крчка хахаха нека ни е за многу години празникот и после чекам да видам на кој му се паднала паричката,мене до сега никогашuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1058
6.1.2012 16:05:11   
libra.n
Vo Prilep se vrti paricka za Vasilica (barem kaj majka mi i svekrva mi) a za Badnik se pravi maznik so oriz. Mene mi se padna lani i kaj majka mi (stavile za nas) i kaj svekrva mi i kaj nas doma. I navistina bev srekna izminatata godina- si dobiv kerkauser posted image  

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1059
6.1.2012 16:06:35   
temjana
И така јас си месам влезена во пекарски филм ама ептен,тестото навидум убаво ми делува меко, како за лаик одлично. Задоволно си трљам раце ќе има мм со што да се фали на работа, го ставам лепчето да се пече и ја гледам паричката на масата... епа ќе се убиевuser posted image среќа во несреќа е што претерав со брашното па наместо едно лепче јс имав уште 3 што чекаа да се печат, па се снајдов некакоuser posted image Инаку лепчето баш и не ми испадна како што планирав камен тврдо еuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1060
6.1.2012 16:44:01   
AnnaMolly RR
Кај нас свеки го месеше лепчето, јас и мм со Филип до сега на коледе бевме user posted image
Со квасец го правеше, од тестото за пита и останало и го направила во 7 топчиња. За вечера ќе имаме печена пастрмка, грав и пита со зелка.

Live and let live

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1061
6.1.2012 16:47:54   
temjana
јејјејеје си ја ќарив паричкатаuser posted image user posted image user posted image Сега ќе одам и кај свеки да им ја соберам па кај моите хаххаха сите пари ќе им ги зберамuser posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1062
6.1.2012 17:00:51   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana

И така јас си месам влезена во пекарски филм ама ептен,тестото навидум убаво ми делува меко, како за лаик одлично. Задоволно си трљам раце ќе има мм со што да се фали на работа, го ставам лепчето да се пече и ја гледам паричката на масата... епа ќе се убиевuser posted image среќа во несреќа е што претерав со брашното па наместо едно лепче јс имав уште 3 што чекаа да се печат, па се снајдов некакоuser posted image Инаку лепчето баш и не ми испадна како што планирав камен тврдо еuser posted image

Me iznasmea user posted image Bitno si se potrudila i si napravila lepce ne e bitno kakvo izleglouser posted image Jas ne sum fanala testo vo rakauser posted image ......I cestito za parickatauser posted image Godinava da ti bide srekna najsrekna
Ova za lebce bez kvasec ne sum cula.I majka mi i svekrva mi stavaat kvasec.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1063
6.1.2012 17:56:42   
Olivia
Cekam kostenite da mi se dovarat pa da si vecerame so moite,da vidime kade ke se padne parickata, inace vcera vecer bev na ogin vo madzar maalo so drugarka mi koja e madzarmalska snaa i imase edna pogaca na postavenata masa so jadenje i pienje i jas neli strvna si skrsiv parce i op gledam paricka vo vnatre a be se izraduvav kako malo dete, e sega denes kaj i da se padne so sreka neka e jas si se iznaraduvav vcera iako lebceto od koe skrsiv ne bese nameneto za adetot tuku samo nekoj go prinel na masata ama sepak me izraduva.

"Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1064
6.1.2012 18:05:03   
Melanija RR
Темјанае баш денес си ми хит,ме изнасмеа user posted image и гледај да собереш не денарчиња туку и по некое евро user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Olivia)
Непосредна врска до пораките: 1065
6.1.2012 18:13:48   
Maca25
јас сум среќна што денес сум ослободена од спремање. одиме кај свекрва ми, она спрема вечера. Јас и Нина си бевме на коледе по родинини и пријатели само. 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1066
6.1.2012 18:38:28   
mamicka77
nie sekoja god i majkami i sveki go mesat bez kvasec t.e. presnoa i jas ovaa god sum oslobodena od spremanje i nie so mm i MILA si bevme koledari do 13 i 30  i potoa so mila natamu navamu sadovi peglanje i sveki zavrsila se

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1067
6.1.2012 18:39:57   
mamicka77
a inaku uste ne sme vecerale da ja sredam MILA i ke vecerame pa ke pisam kade e padnata koga se omaziv dve god edno po drugo kaj mene lani vo sveki a sega ke videme svekorot saka namestalka za MILA  da bide ama ne mu davame

(Одговор на членот mamicka77)
Непосредна врска до пораките: 1068
6.1.2012 19:14:04   
taisa
nie istio za vasilica ke vrtime paricka inaku cudoto so parickata e povrzano so sv.Vasilij i kaj nas se pravi maznik
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1069
6.1.2012 20:07:28   
kapina
kaj nas kaj sveki se padna parickata 

(Одговор на членот taisa)
Непосредна врска до пораките: 1070
6.1.2012 21:12:25   
Annet
eeee nas ni padna vo kolata;-)))))))))00 nie si delime za sreka za arno;-))))
samo Gospod da ni dade mir i trpenie ,se ke si dojde;-0 na site moie RR prijatelki na koi im se padna parickata vi posakuvam mnogu sreka,ljubov i pari;-))) da ste zdravi i zivi;-)))

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1071
6.1.2012 21:16:11   
Melanija RR
Кај нас се падна кај маж ми,мене ме одминува со години user posted image

Непосредна врска до пораките: 1072
6.1.2012 21:35:59   
lale
parickata se padna kaj kerkami

Непосредна врска до пораките: 1073
6.1.2012 22:13:34   
mamicka77
kaj nas se padna vo MILA nasata kerkicka

(Одговор на членот lale)
Непосредна врска до пораките: 1074
6.1.2012 22:24:10   
lilili
Kaj nas parickata se padna vo kukata...

Непосредна врска до пораките: 1075
Страница:   <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  41 42 [43] 44 45   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.