Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добра ви вечер женски. Како сте? Јас скоро се прибрав од работа, мртва уморна сум, колку мразам почеток на месец а особено денот кога ги пуштаат пензиите
KOLEDE LEDE PADNALO GREDE UTEPALO DEDE ,DEDE SE MACI BABA GO KVACI ZA CETIRI JAJCA GUSKINI SATKINI KOLEDE .kaj ste mi zenski na ova ladno vreme? се знае каде дома во кујна работно Убав ден ви посакувам на сите.
Жени како сте ми денес? Ја спремавте ли Бадниковата трпеза? ЈАс имам една дилема, всушност секоја година ја имам : Дали лепчето со паричка треба да биде со или без квасец? Ајде помагајте, време е да почнам да месам.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Vo Prilep se vrti paricka za Vasilica (barem kaj majka mi i svekrva mi) a za Badnik se pravi maznik so oriz. Mene mi se padna lani i kaj majka mi (stavile za nas) i kaj svekrva mi i kaj nas doma. I navistina bev srekna izminatata godina- si dobiv kerka
И така јас си месам влезена во пекарски филм ама ептен,тестото навидум убаво ми делува меко, како за лаик одлично. Задоволно си трљам раце ќе има мм со што да се фали на работа, го ставам лепчето да се пече и ја гледам паричката на масата... епа ќе се убиев среќа во несреќа е што претерав со брашното па наместо едно лепче јс имав уште 3 што чекаа да се печат, па се снајдов некако Инаку лепчето баш и не ми испадна како што планирав камен тврдо е
Кај нас свеки го месеше лепчето, јас и мм со Филип до сега на коледе бевме Со квасец го правеше, од тестото за пита и останало и го направила во 7 топчиња. За вечера ќе имаме печена пастрмка, грав и пита со зелка.
И така јас си месам влезена во пекарски филм ама ептен,тестото навидум убаво ми делува меко, како за лаик одлично. Задоволно си трљам раце ќе има мм со што да се фали на работа, го ставам лепчето да се пече и ја гледам паричката на масата... епа ќе се убиев среќа во несреќа е што претерав со брашното па наместо едно лепче јс имав уште 3 што чекаа да се печат, па се снајдов некако Инаку лепчето баш и не ми испадна како што планирав камен тврдо е
Me iznasmea Bitno si se potrudila i si napravila lepce ne e bitno kakvo izleglo Jas ne sum fanala testo vo raka ......I cestito za parickata Godinava da ti bide srekna najsrekna Ova za lebce bez kvasec ne sum cula.I majka mi i svekrva mi stavaat kvasec.
Cekam kostenite da mi se dovarat pa da si vecerame so moite,da vidime kade ke se padne parickata, inace vcera vecer bev na ogin vo madzar maalo so drugarka mi koja e madzarmalska snaa i imase edna pogaca na postavenata masa so jadenje i pienje i jas neli strvna si skrsiv parce i op gledam paricka vo vnatre a be se izraduvav kako malo dete, e sega denes kaj i da se padne so sreka neka e jas si se iznaraduvav vcera iako lebceto od koe skrsiv ne bese nameneto za adetot tuku samo nekoj go prinel na masata ama sepak me izraduva.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
јас сум среќна што денес сум ослободена од спремање. одиме кај свекрва ми, она спрема вечера. Јас и Нина си бевме на коледе по родинини и пријатели само.
nie sekoja god i majkami i sveki go mesat bez kvasec t.e. presnoa i jas ovaa god sum oslobodena od spremanje i nie so mm i MILA si bevme koledari do 13 i 30 i potoa so mila natamu navamu sadovi peglanje i sveki zavrsila se
a inaku uste ne sme vecerale da ja sredam MILA i ke vecerame pa ke pisam kade e padnata koga se omaziv dve god edno po drugo kaj mene lani vo sveki a sega ke videme svekorot saka namestalka za MILA da bide ama ne mu davame
eeee nas ni padna vo kolata;-)))))))))00 nie si delime za sreka za arno;-)))) samo Gospod da ni dade mir i trpenie ,se ke si dojde;-0 na site moie RR prijatelki na koi im se padna parickata vi posakuvam mnogu sreka,ljubov i pari;-))) da ste zdravi i zivi;-)))
Кај нас се падна кај маж ми,мене ме одминува со години
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.