Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 13:40:29
Ikana
E za inat ke dojdes Yummy mammy i lambada ke igras Biraj, Lepche ili Bebche
< Поракaта ја уредил Ikana -- 12.1.2012 13:44:02 >
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 13:55:12
mamicka77
zdravo mamicki eve ne nas so povtorno pominata ne spana nok od 3 i 30 pa se do 7i 30 potoa zaspa nekade okolu 7i30 i spiese do 8i 30 i eve sega ja izbanjav i zaspa aman pak li se vratija tie losi noki koi oko nema da zaklopi i se spie a plaka i se nesto se vrti vo krevenceto sto e rabota ne znam
(Одговор на членот Annet )
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 13:56:51
dostickage
Ja ne idam Ovaa Ikana sakala od rabota da ne sobere site i toa so sve maus i tastatura.Ma nemoj Biraj ili jas ili mausot mausot neli
(Одговор на членот Ikana )
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 13:58:19
arh_diz
Mausot pomalku mesto zavzema
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:08:03
dostickage
da ne tezam vo avionot
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:11:25
Annet
dostickage lelee spremaj i maus i se so se kabli odime;-)))))))))))))))))))))0
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:13:56
bombica
A bre zenski ve citam i se smeam na glas ke go razbudam Ikanceeee neli e Bred vo avionot idam i jas
< Поракaта ја уредил bombica -- 12.1.2012 14:14:32 >
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:22:36
AnnaMolly RR
Женски, сте го гледале ВИДЕОВО ? Се утепав од смеење. Мене до душа и оригиналот ми се допаѓа, баш е забавна песната.
_____________________________ Live and let live
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:26:28
Calypso
Pesnata e super AnnaMolly, taman za razigruvanje... e sega koj ima Pero doma, neka mu ja misli
_____________________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:30:54
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Женски, сте го гледале ВИДЕОВО ? Се утепав од смеење. Мене до душа и оригиналот ми се допаѓа, баш е забавна песната. леле да знае човеков колку е популарен одма ќе дојде во Мк...хихихи и мене ми е супер оригиналот- всушност така и ми звони мобилниот
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:30:56
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet dostickage lelee spremaj i maus i se so se kabli odime;-)))))))))))))))))))))0 abe za Rio i monitorot kje go zemam i kukjisteto
(Одговор на членот Annet )
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:40:27
bombica
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR Женски, сте го гледале ВИДЕОВО ? Се утепав од смеење. Мене до душа и оригиналот ми се допаѓа, баш е забавна песната. Pesnava e kraj
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:45:15
AnnaMolly RR
И ОВА ! Ново е, се ПУКНАВ од смеење!
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:46:28
temjana
Слушам ќе сме оделе некаде? Рачунајте на мене доаѓам 100% со се маус Ајде жени да правиме збиранка некаде се заседнавте по домите, дај да излеземе малку да се видиме да пооговараме
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 14:56:36
blond
Aj лелееее муабетиииииииии... Не за џабе велат: две жени пазар, три жени-панаѓур. А куп жени-"посни" муабети. А идам и јас, ама ја сакам да ми го земете Иглезијас помладиот..Евентуално Пирс Броснан (знам дека е стар, ама има страшна харизма).
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:01:27
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana Слушам ќе сме оделе некаде? Рачунајте на мене доаѓам 100% со се маус Ајде жени да правиме збиранка некаде се заседнавте по домите, дај да излеземе малку да се видиме да пооговараме Ајде, јас од понеделник се враќам на работа. Да правиме едно кафе утре?
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:06:49
Viktori
Утре и е на Јана роденден. А во сабота? Мислам дека повеќе одговара, за да можат и вработените да дојдат.
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:16:22
Ikana
hahahah e alal da vi e!!! Kako mi trgna denov so smeenje, sakam sekoj den vakov da mi e!!! Dostickage ke ti dadam nov maus u avionot hahahhahah
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:17:18
Ikana
Bred Pit gi cuva mausite, bombica...slusas?! Hahahhaha
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:24:53
Maca25
Абе уште не сме полетале?!?! Дајте уште по едно коктелче, да се размрдам малце...не сум станата од стол.
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:35:21
temjana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Viktori RR Утре и е на Јана роденден. А во сабота? Мислам дека повеќе одговара, за да можат и вработените да дојдат. Може и сабота мене ми одговара кога и да решите само да се договориме. Ајде давајте предлози каде, кога во колку?
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:47:23
bombica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Bred Pit gi cuva mausite, bombica...slusas?! Hahahhaha Ako treba 10 mausi ke zemem so mene i na sekoj saat ke menjam po eden ahahaha E zenski vi ljubomoram na sobirankive. Anneeet ajde jas i ti edna mini sobiranka da si napravime
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:52:05
Џесика
Каде без мене бе??? Ја ќе ви бидам ДиЏеј, ќе стварам атмосфера, ќе ве олабавам, додека вие се сместите со маусите... и во сабота каде во колку саат? Термин сместа!!!
_____________________________ Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 15:59:32
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana Bred Pit gi cuva mausite, bombica...slusas?! Hahahhaha Ako treba 10 mausi ke zemem so mene i na sekoj saat ke menjam po eden ahahaha E zenski vi ljubomoram na sobirankive. Anneeet ajde jas i ti edna mini sobiranka da si napravime eeeeee bombica ti pak imas edna rr vo tvojot grad a jas kaj mene nemam nikoja pa i pat ne me nanesuva nitu nakaj sk nitu nakaj veles
RE: Што ни беше муабетот? 12.1.2012 16:24:59
fetusce
Samo da se porodam i jas ke vi se pridruzam.
Анкета
Домашна работа.пеперутка16 Со какви домашни работи најчесто се занимава вашиот сопруг?