Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Женчиња, знае некоја како можам најлесно да го направам Шрек за маскембалска маска? Од петици до глава ми треба, значи целосна маска на Шрек. Ајде поискусни помош
< Поракaта ја уредил blond -- 11.1.2012 22:10:41 >
Хелоу, женски! Јас КОНЕЧНО седнав малку денес да одморам, цел ден трчав натаму наваму. И си имав гости на кафе - Пепелашка, Мартин и тато! Супер си поминавме, Филип и Мартин се изнатрчаа, се изназборуваа...
Еве неколку слики да видите и да ви е криво никој друг што не дојде
Znaci planot e vakov: PAlam avionot, ja sobiram Maca, pa Arh_diz, pa Annet...avionot mi e vakov:
pa ideme prvo na Shopping vo Paris i London da se doterame...kupaci, naocari, nekoe fustance, pa taka spremni ideme na Thailand, Rio de Janeiro, Virgin Islands, Nov Zeland ima preubavi plazi...Pa ke odime da kasneme nesto do Rim...
A sega i poukata zad slikive............................ Zivotot e preubav, denov e soncev, kazete im na najmilite deka gi sakate i uzivajte vo sekoja sekunda!!! Mnogu ve sakam!!! ( i site ke ve zemam so avionot )
Sto e ova bre zeni, saat vreme samo ovoj forum e aktiven se popalile site na lepceto (Bread) Aj jas eve ke se zrtvuvam, ne doagam so vas za da mozam da vi kazam sto ste propustile tuka
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.