Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Dobroutro i od mene! Ubav pomin denes, se nadevam bebeto koga ke porasne malku ke mozam da ve druzam i jas! Maca se opravi li malce? Site da ozdravete pobrzo!!! I mene me fati bubacka nekoja pa se setav po doma so maska... Inaku gledam emisija za Tokio...uffff kako bi otisla ne znaete!!! Bebcho Hello Kitty baby ke go pravam Ubav den na site!!!!
Zenski, jas otkazuvam za sredbata vo 14:00, mi dojdoa nenajaveni gosti...i ne mozam da se smugnam Ubavo da si pominete bas mi e krivo sto nema da se zapoznam so vas. Nareden pat ajde....
Абе што не отидовме на средбата не отидовме, ама нема ли некој тука да части кафе, сок, и секако некоа слатка. Јас неможам од i-phone да послужам ништо а и пишувањето не е баш лесно.
"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
Доказен материјал нема сликар немавме ама убаво си поминавме
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Decki znaete sto? kaj svekrva mi koga se vrtela kora, mi padnala mene parickata mi se javi da mi kazi Inkau uste imam gosti, izgleda si namislile poln pansion da otepaat, ke mi bidat i na spienje
Lele luge kolku se uplasiv ne znaete....svekrva mi posto go cuva bebeto navecer videla nekoj kako zirka niz vratata vo 5h nautro...I koga izlegla ona toj pobegnal...lele kolku mi e strav!!! Ne znam sto da pravime
Neznam Tanja, videla senka so crna jakna kako bega...moja pretpostavka e deka sakal da provali i proveruval dali ima nekoj doma, bidejki bese Stara Nova neli....Vo kukja sme i se gleda preku vratata...Moze da i se pricinilo i mu kazala na mm utrovo, ama on i rekol da ne mi kazuva, i vecerva mi kaza....i mm i se naluti zasto mi kaza posto znae deka ke se uplasam i sega nejkam da si legnam, mislam koj bi spiel?! A i mene ne mi e jasno sto i trebase da mi kaze!!? I mi vika oblakaj i go bodito naopaku na malata...i ja prasuvam zosto, taka mi vika ....i maz mi pak i se razvika...leleeee ne mozam vakvi raboti ej, ke pocnam da mislam deka namerno mi pravi ili ne e saglam zenava... poima nemam! Mozno li e?! PAncefot ednas na 24h taka? Mnoooogu e jak i jas go piev posle carskiot rez kako posledna linija na odbrana...5 dena mislam traese terapijata...ajde najbrzo da ozdravis!!!
ее икана јас така кога бев студент во ск нели седевме подкирија и вечерта учев до касно испит имав наредниот де и си легнав ,а цимерката влегла порано да се тушира,и оп само што испаднала слушнала некој на врата како зборува и пробува со клучеви или незнам што да отвара,јас само во сон се сеќава како таа стои над мене и вика стани стани некој сака да влева. ејј јас нозе ми се пресекоа можеш да замислиш,и што направивме станав и ја лупнавме вратат за да видат дека има некој внатре и се шушкаа и заминаа а ние за тоа време грабаме ножеви свашта за секој случај ,а она ми вика леле што со тие ножеви ,а јас пана сета лудница се зезам викам ке колам само нека проба ич око не ми трепнува.и се јавивме на дечко и тој дојде и така не чуваше цела вечер . А полиција јок,последен пат кога дојдоа полицаеците(бидејќи пред тоа беше ограбен станот ,али кај студенти нема пари дома се зезнале)се пушаше дури и бр оставе ееее алооо каде бе ти за што си дојден ??? тоа е секакви има зависи на што ке налеташ.
Јас би ти рекла да си пријавите во полиција дека манијак ви се шета по улица и вознемирува. Не се плаши во тие моменти не дај боже али мораш да си присебна,никогап не се знае,јас секогаш размислувам за некоја ситуација што ако ми се случе како ќе постапам.
Леле Икана и јас би се преплашила ептен,а кој не би .И мене ми се има десено додека бевме студенти под кирија вечерта касно седиме гледавме филм со цимерката и туп гледаме клаката се помрднува,некој од надвор ја отвара,среќа бевме заклучени.И право почнавме да тропаме и слушнавме само по скалите некој надолу како трча.Ептен бевме преплашени.
Бомбица нека му се редат како бисерчиња запчињата на Павел и ајде части по еден сутлијаш да му бидат бели .
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.