Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
i jas sakam od kafevo zs ke se onesvestam veke neznam kolku dena po red ne sum spiela ko covek se poremeti so spienjeto na sekoj pola saat se budi navecer se osekjam ko u logor na macenje da sum
и јас сум за кафенце, денес сме сами домче и Мартин си е мирен си заспа сега па јас на раат да си седам малку , значи не ми се верува колку збеснува кога сме сите дома какко друго дете да е.Мислев да излеземе кога ќе стане ама надвор е премногу ладноооо
Ahhh ubavini! Denes prv pat se naspav ko covek...do 11!!! Majka mi ja cuvase malata, mene me ostavija da si pospijam, meraci...mi pomina patronaznata posle mesec i pol, si napravivme muabet mi kaza nekoi korisni raboti i taka...sega na rucek...Sarma!!! Mh Mh Mh!!!
mamicki ve nema nesto denes kade ste nesto epten slabo jas so mila natamu navamu nekako do sega brzo ni mina denot ama od ega pa do 00 dodeka da zaspie ke bide epten dosadno
Еве сум јас. Цел ден турбо на работа по 2 недели одмор, па дома со Филип и утепана сум. Многу ми е жал што не поминувам повеќе време со детето, доаѓаме дома во 17 часот, додека раскренам, додека јадеме дошло 21 и тој спие
Ааа ние денес сме сами. Нина остана да спие кај моите, ние малце да одмориме. башка јас сум болна, кашлам буфтам, уво ме боли, грло ме боли, глава ме боли....да не набројувам.
A be bivase li i jas da se razbolam?? Ova nekoj virus e, antibiotici ne pomagaat...prvo grlo pocna da me boli, pa mi prestana i vcera ne bev naspana ic i zema zamav i pak pocna grloto i dijarea dobiv...Aman !!! I sea kako da pravam so bebevo??? Doma so maska se setam koga ja fakam nea...
јас затоа и нина ја пратив кај моите, да не ја разболам и неа, со мене спие а јас ваква заникаде ќе и дишам цела ноќ. сега ставив отол Х па да видиме дали ќе помине. Инаку цел ден ми зујат ушите, веќе почнаа да ме полудуваат, толку јако, гласно што едвак слушам....дај нека каже некој од што може тоа да биде?!?!?
Ајде да ви дадам малку здравје на сите да оздравете побрзо да не се подречам пу пу,иканаи јас еднаш се шетав со маска ама фала богу нејзе ништоне ибеше ние уште сме будни и не сака да спие се сме до 12 часот неуспани.
kikicka ko strasilo nekoe izgledam hahahha ama se za nea! duri i se kaciv na spratot samo za da ne i disam tamu vo sobata...nie uste sme na rezim jadenje na 2 do 3 saati pa so spienje si se prostiv sto e poveke od 6 saati, ima taka ubavi denovi ko denes koga ke se naspijam posto majka mi ja cuva, ama ete od druga strana me strefi .....tuku kazuvajte....virusov mnogu e gaden, kako najbrzo da se izleci? Antibiotik ne e vo igra!
добро утро и од мене. само што си го испив кафето на работа, денес малце релаксирсано ќе биде на работа....вака вторнички. Инаку ќерка ми за прв пат спиеше кај моите (без мене) и еве ја уште си спие. Се поминало во најдобар ред. Ние вчера си закажавме роденден!!!! Јеееее!!!! Ама Нина уште не знае
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.