|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
14.1.2012 10:18:33   
Natuska85
Се гледаме во 14.00 user posted image user posted image user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот mami2)
Непосредна врска до пораките: 1326
14.1.2012 10:57:59   
AnnaMolly RR
90 % и јас доаѓам. Внатре кај елката се чекаме?

Live and let live

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 1327
14.1.2012 11:03:50   
kikicka
Нека ви е наздравје кафенцето рр да си поминете убаво па чекаме слики од дружбата!user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1328
14.1.2012 11:17:53   
Natuska85
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

90 % и јас доаѓам. Внатре кај елката се чекаме?

Да

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1329
14.1.2012 12:03:42   
Felly RR
Убаво да си поминете, ние сега се вративме од санкање, кај нас има многу снег.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1330
14.1.2012 12:06:46   
Ikana
Dobroutro i od mene! Ubav pomin denes, se nadevam bebeto koga ke porasne malku ke mozam da ve druzam i jas!
Maca se opravi li malce?
Site da ozdravete pobrzo!!! I mene me fati bubacka nekoja pa se setav po doma so maska...
Inaku gledam emisija za Tokio...uffff kako bi otisla ne znaete!!! user posted image Bebcho Hello Kitty baby ke go pravamuser posted image
Ubav den na site!!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1331
14.1.2012 13:31:14   
libra.n
Zenski, jas otkazuvam za sredbata vo 14:00, mi dojdoa nenajaveni gosti...i ne mozam da se smugnam user posted image Ubavo da si pominete bas mi e krivo sto nema da se zapoznam so vas. Nareden pat  ajde....

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1332
14.1.2012 14:10:50   
nadica
Абе што не отидовме на средбата не отидовме, ама нема ли некој тука да части кафе, сок, и секако некоа слатка. Јас неможам од i-phone да послужам ништо а и пишувањето не е баш лесно. user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1333
14.1.2012 14:12:39   
tinush
Нека ви е наздравје кафенцето рр да си поминете убаво па чекаме слики од дружбата!user posted image

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

Непосредна врска до пораките: 1334
14.1.2012 14:30:27   
Tanjat7880
user posted image
Eve kafe za nas vakvite jadni shto sme po domauser posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1335
14.1.2012 14:36:31   
tinush
Леле Тања благото.   ммммммммммм.. Сигурно цел ден во кујна си останала

Највредниот накит околу мојот врат се рацете на мојот Син

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1336
14.1.2012 14:46:43   
Luci
и јас ќе си земам од кафето и од благото, иако сум на работа

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 1337
14.1.2012 14:49:52   
kikicka
аууу ијас си бев на кафенце ама воа облаците и ветерот зезнаа работа за пдодлго шетње и сега сме дома и еве ја Л . несака да нанаuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот tinush)
Непосредна врска до пораките: 1338
14.1.2012 16:46:14   
bombica
Женскиии како си поминавте на собиранката?Ајде слики да видиме user posted image
Ние синоќа и од сабајле бевме во Скопје ама по доктори малиот на кожен др. го носевме

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1339
14.1.2012 16:52:45   
Natuska85
Супер си поминавмеuser posted image .Си поседовме,муабет,кафенце,па јас и Виктори си отидовме,а другите женски останаа да прошетаат малку низ Верото.Ама заборавивме да се сликамеuser posted image .

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1340
14.1.2012 18:47:41   
Melanija RR
Доказен материјал нема user posted image сликар немавме user posted image ама убаво си поминавме user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1341
14.1.2012 22:40:47   
libra.n
Decki znaete sto? kaj svekrva mi koga se vrtela kora, mi padnala mene parickata mi se javi da mi kaziuser posted image user posted image user posted image  Inkau uste imam gosti, izgleda si namislile poln pansion da otepaat, ke mi bidat i na spienjeuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1342
15.1.2012 0:25:14   
Ikana
Lele luge kolku se uplasiv ne znaete....svekrva mi posto go cuva bebeto navecer videla nekoj kako zirka niz vratata vo 5h nautro...I koga izlegla ona toj pobegnal...lele kolku mi e strav!!! Ne znam sto da pravimeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1343
15.1.2012 0:40:29   
Тања РР
На влезната врата? Кој би можел да ѕирка и зошто? Живеете во куќа или стан? А да не и се причинило на свекрва ти?

Инаку, јас денес бев на лекар. Конечно. И дијагнозата ми е 3 во 1: ларингит, трахеит и бронхитuser posted image Поминав на Панцеф.

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

Непосредна врска до пораките: 1344
15.1.2012 1:05:19   
Ikana
Neznam Tanja, videla senka so crna jakna kako bega...moja pretpostavka e deka sakal da provali i proveruval dali ima nekoj doma, bidejki bese Stara Nova neli....Vo kukja sme i se gleda preku vratata...Moze da i se pricinilo i mu kazala na mm utrovo, ama on i rekol da ne mi kazuva, i vecerva mi kaza....i mm i se naluti zasto mi kaza posto znae deka ke se uplasam i sega nejkam da si legnam, mislam koj bi spiel?! A i mene ne mi e jasno sto i trebase da mi kaze!!?
I mi vika oblakaj i go bodito naopaku na malata...i ja prasuvam zosto, taka mi vika ....i maz mi pak i se razvika...leleeee ne mozam vakvi raboti ej, ke pocnam da mislam deka namerno mi pravi ili ne e saglam zenava... poima nemam! Mozno li e?!
PAncefot ednas na 24h taka? Mnoooogu e jak i jas go piev posle carskiot rez kako posledna linija na odbrana...5 dena mislam traese terapijata...ajde najbrzo da ozdravis!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 1345
15.1.2012 10:56:51   
bombica
Женски ајде денес од мене кафенце и торта частам за првото запче на Павелuser posted image
user posted image
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1346
15.1.2012 11:02:57   
kikicka
ее икана јас така кога бев студент во ск нели седевме подкирија и вечерта учев до касно испит имав наредниот де и си легнав ,а цимерката влегла порано да се тушира,и оп само што испаднала слушнала некој на врата како зборува и пробува со клучеви или незнам што да отвара,јас само во сон се сеќава како таа стои над мене и вика стани стани некој сака да влева.user posted image user posted image ејј јас нозе ми се пресекоа можеш да замислиш,и што направивме станав и ја лупнавме вратат за да видат дека има некој внатре и се шушкаа и заминаа а ние за тоа време грабаме ножеви свашта за секој случај ,а она ми вика леле што со тие ножеви ,а јас пана сета лудница се зезам викам ке колам само нека проба ич око не ми трепнува.и се јавивме на дечко и тој дојде и така не чуваше цела вечер . А полиција јок,последен пат кога дојдоа полицаеците(бидејќи пред тоа беше ограбен станот ,али кај студенти нема пари дома се зезнале)се пушаше дури и бр оставе ееее алооо каде бе ти за што си дојден ??? тоа е секакви има зависи на што ке налеташ.

Јас би ти рекла да си пријавите во полиција дека манијак ви се шета по улица и вознемирува.
Не се плаши во тие моменти не дај боже али мораш да си присебна,никогап не се знае,јас секогаш размислувам за некоја ситуација што ако ми се случе како ќе постапам.

Непосредна врска до пораките: 1347
15.1.2012 11:04:00   
kikicka
бомбица нека му се редат како бисери бели

Непосредна врска до пораките: 1348
15.1.2012 11:52:18   
Natuska85
Леле Икана и јас би се преплашила ептен,а кој не биuser posted image .И мене ми се има десено додека бевме студенти под кирија вечерта касно седиме гледавме филм со цимерката и туп гледаме клаката се помрднува,некој од надвор ја отвара,среќа бевме заклучени.И право почнавме да тропаме и слушнавме само по скалите некој надолу како трча.Ептен бевме преплашени.

Бомбица нека му се редат како бисерчиња запчињата на Павел и ајде части по еден сутлијаш да му бидат белиuser posted image .

Непосредна врска до пораките: 1349
15.1.2012 11:59:58   
bombica
aaaaa не ми текна на сутлијаш, ја па чоколадна торта user posted image Ајде еве и сутлијаш и тоа без цимет за да му бидат само бели а не со кариес user posted image
user posted image [/url]

Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.