|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
17.1.2012 9:39:11   
Maca25
во игротека user posted image

колачињава ти се мммммм....убавини!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1401
17.1.2012 10:11:06   
Snowhite RR
Мацо браво веќе закажавте, а вашиот роденден колку се сеќавам беше во фебруари така? Нашиот е на 28 јануари, а јас си спијам на уши, абер немам да закажам

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1402
17.1.2012 10:13:23   
Maca25
Моравме сега да закажеме за да го фатиме попутот од игротеката. Ако закажевме покасно ќе платевме дупло повеќе. не можам да поверувам колку паднале цените за изнајмување на игротека, од лани има мнооогу голема разлика.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1403
17.1.2012 10:22:40   
Yummy Mammy
Dobro utro i od mene.
Maco, kolku toa padnale cenite i kade? Bas me interesira... Nie vo dekemvri slavevme rodenden, vo site igroteki kaj sto prasav cenite bea bukvalno isti, mozda malku i poskapicki, i na kraj pak plativ poveke od lani. user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1404
17.1.2012 10:37:26   
Maca25
во игротеката каде што закажав лани изнајмување на просторот беше 2500 денари за 2 часа, а оваа година фатив попуст и ја изнајмивме за 900 денари. Има разлика нели?!?!user posted image Затоа и толку рано закажавме, за да го фатиме попустот за месец фебруар.

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1405
17.1.2012 10:39:29   
Yummy Mammy
900 den?! Moze jas da si zakazam za sledniot dekemvri?
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1406
17.1.2012 10:41:46   
Maca25
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image може до декември ќе биде уште поевтино user posted image user posted image user posted image

Ние бевме во неделата таму на роденден, прашав дали има термин за роденденот на Нина и слободен беше тој од 17:30 и ме изненадија со цената. Вчера отидовме уште еднаш и закажавме, си земавме покани и сега чекаме да дојде 09.02.

Непосредна врска до пораките: 1407
17.1.2012 10:53:25   
dostickage
Super,koja igroteka?

Непосредна врска до пораките: 1408
17.1.2012 11:02:55   
Maca25
Од прееска избегнувам да пишам која игротека, само да не им правам реклама. Кој го интересира нека ми пише  пп

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1409
17.1.2012 11:11:11   
Ikana
Dobro utro zenski, kako ste?? JAs eve bolna si lezam vo spalna, si dremam na RR ke si simnam nekoe filmce sega, i taka ...malce i mama da se odmori huhuuhuser posted image
Sakav da prasam nekoj sto se razbira...smeam li med da jadam dodeka dojam? Zboruvvam za edna lazicka vo caj?

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1410
17.1.2012 11:20:56   
mamicka77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Dobro utro zenski, kako ste?? JAs eve bolna si lezam vo spalna, si dremam na RR ke si simnam nekoe filmce sega, i taka ...malce i mama da se odmori huhuuhuser posted image
Sakav da prasam nekoj sto se razbira...smeam li med da jadam dodeka dojam? Zboruvvam za edna lazicka vo caj?

super ikana a bebus so babite neka sedi

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1411
17.1.2012 11:21:42   
Yummy Mammy
Dobro utro Ikana, aj pobrzo da ozdravis.
Ne samo sto smees med da jades, nego i se preporacuva, zatoa sto ne mozes poinaku da mu go dades medot na bebeto, vaka barem preku mlekoto ke si gi zeme potrebnite sostojki. I jas sum eve zatnata cela, i si zimam i med, i sirupcinja za iskasluvanje i drugi nekoi prirodni raboti koi mi olesnuvaat.

Непосредна врска до пораките: 1412
17.1.2012 11:27:06   
Maca25
Сите болни деновиве а?!! мене уво ме искина цела ноќ.

Непосредна врска до пораките: 1413
17.1.2012 11:36:48   
Ikana
Bebcho e so maz mi, zema on sloboden den od rabota, posto svekrva mi ja cuvase nokeska a majka mi mora da odi na rabota, psoto bese na odmor do vcera...
Fala i vie pobrzo da ozdravete...Mene mi pocna kako nastinka na grlo, pa na stomak me udri 2 dena, i na kraj denes se budam so grloto patali i nosot isto...si pijam cajcinja so med pa zatoa prasav dali smeam...inaku nokeska piev mnogu jak lek kako fervex ama pojak, od na mm tie lekarstvata od Anglija, i pisuvase na nego deka ne e za trudni zeni i za zeni sto dojat pa prvovo mleko izutrinava go frliv, ne bese mnogu nekoi 50ml...veke nema da go pijam lekot pak, taka sto ke se molzam i so sise ke ja hrani mm.
Inaku se razbolev na zabar koga otidov posto so zabot si imav maka, prvo izleguvanje od doma posle 2 i pol meseci, i odma me fati virusot. Vas virus vi e? Da znam dali sum samo jas ili stvarno ima epidemija niz gradov.

Непосредна врска до пораките: 1414
17.1.2012 11:42:55   
Maca25
Јас откако почнав да работам секој месец сум болна. После толку седење дома, со Нина, па скоро 2 години сега сум како бебе кое тргнало во јасли. 

Непосредна врска до пораките: 1415
17.1.2012 11:55:50   
Ikana
Jas od 2009 dekemvri do ovoj januari niednas ni nastinka ne fativ ako mi veruvas, bidejki sekoj den piev vitamin c, alkohol nikako, i pesacenje sekoj den minimum po 2 km, i bev sucka slaba, 54 kg i nisto ne mi bese....sega imam apteka doma, imam 75 kg, dorucek, rucek i vecera mi se kako oce nas i PAK me sotrea virusive...i aj sega najdi nzs Maco?!?!

Непосредна врска до пораките: 1416
17.1.2012 12:03:18   
Maca25
нема нзс....треба шетање по планини на чист воздух, витамини и здрава храна. 

Непосредна врска до пораките: 1417
17.1.2012 12:55:25   
Tanjat7880
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1418
17.1.2012 12:57:20   
Maca25
оо што убаво чајче ни напраила Тања!!! Фалааа

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 1419
17.1.2012 12:57:33   
Tanjat7880
Za site ,oi bilnicki drugarki nudam eden GROG koj ima cajce vo sebe pa rum,greano crveno vino pod obavezno i mnogu drugi takvi raboti koi ke ve opushtat i ako ne drugo ke zaboravite na virusot!!!NAZDRAVJE mili moi.

Непосредна врска до пораките: 1420
17.1.2012 12:59:00   
Tanjat7880
ИЗВОРНА ПОРАКА: Maca RR

оо што убаво чајче ни напраила Тања!!! Фалааа

Maca tuka se ima drugo a najmalku cajce!!!
Ste cule za GROG picence,nekoja probala...?

Непосредна врска до пораките: 1421
17.1.2012 13:00:24   
Ikana
Lele lele lele pa Ringerajki, maz mi volku caevi ne napravi, kolku sto vie ponudivte...se znae, sekogas najdobri!!! user posted image user posted image user posted image
Tanja ne sum piela nikogas ama kako mi zvuci, mh mh mh

< Поракaта ја уредил Ikana -- 17.1.2012 13:03:39 >

Непосредна врска до пораките: 1422
17.1.2012 13:05:14   
Pepelaska *
ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

Bebcho e so maz mi, zema on sloboden den od rabota, posto svekrva mi ja cuvase nokeska a majka mi mora da odi na rabota, psoto bese na odmor do vcera...
Fala i vie pobrzo da ozdravete...Mene mi pocna kako nastinka na grlo, pa na stomak me udri 2 dena, i na kraj denes se budam so grloto patali i nosot isto...si pijam cajcinja so med pa zatoa prasav dali smeam...inaku nokeska piev mnogu jak lek kako fervex ama pojak, od na mm tie lekarstvata od Anglija, i pisuvase na nego deka ne e za trudni zeni i za zeni sto dojat pa prvovo mleko izutrinava go frliv, ne bese mnogu nekoi 50ml...veke nema da go pijam lekot pak, taka sto ke se molzam i so sise ke ja hrani mm.
Inaku se razbolev na zabar koga otidov posto so zabot si imav maka, prvo izleguvanje od doma posle 2 i pol meseci, i odma me fati virusot. Vas virus vi e? Da znam dali sum samo jas ili stvarno ima epidemija niz gradov.

икана, и јас доека го доев бебето се изразболев со црвено грло и сл и ми даде докторката стрепсилс, не штетат на млекото а и ефикасни се , по 3 4 на ден имаш различни вкусови
и да со маска се шетав , го преслакав и слично пошто имаше нецели две недели и никој не можеше да помага

побрзо да оздравите сите

< Поракaта ја уредил Pepelaska### -- 17.1.2012 13:08:18 >

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 1423
17.1.2012 13:14:04   
Ikana
user posted image user posted image user posted image
Zemav eve i cajce od kamilica, so med i limun, paracetamol, c vitamin 1000mg, med i limun so mlaka voda izmesani za gargara.
A sega e mnogu vazno da ja dojam, ke gi dobie antitelata za virusov od mene. Eve za nekoja minuta ke se izmolzam pak i ova mlekce odi kaj nea vo stomaceto, a ne vo mijalnikot.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1424
17.1.2012 13:32:18   
Calypso
Lele devojki, ve citam, site ste mi nastinatiuser posted image ajde pobrzo da mi ozdravite!
Nie so maliov setkavme nadvor, super e vremencevo, ete go se izmori i zaspa.
Za bolnite eve cajce
user posted image

a za onie drugite koi mene ke me druzat za kafeuser posted image

user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 1425
Страница:   <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  55 56 [57] 58 59   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.