|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
17.1.2012 13:33:57   
Pepelaska *
калипсо кај живеешuser posted image , да има сонце ама кај мене е смрзнувачка

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1426
17.1.2012 13:39:43   
Calypso
Vo Skopje, sega e malku potoplo tuka, za razlika od sabajle, mnogu duvase. Ima sonce, ne velam deka e mnogu toplo, ama ne e ni ladno do tolku user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 1427
17.1.2012 14:18:32   
Maca25
уф колку е убаво надвор, а јас седам затворена во канцеларија user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1428
17.1.2012 15:08:29   
kikicka
еее и кај нас ама сонцее пече сонце лажее

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1429
17.1.2012 21:46:09   
AnnaMolly RR
Женски, што херпес ми излезе на устава, како некое чудовиште user posted image
Првпат во мојот живот имам херпес. Се мачкам со Херпесан, ама некако слабо поминува...

Live and let live

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1430
17.1.2012 21:51:10   
Bogdancanka
ah Annamolly jas mnogu cesto se boram so herpesi i nikako da go najdam vistinskiot lek,najcesto koristam aciklovir toa mi pomaga ako go primetam pred da izleze no,ponekogas mi izleguvaat preku nok i uzasno me bolat...imam koristeno herpesan i ne mi pomaga...ponekogas stavam pasta taa mo go zasusuva,probaj i ti...

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1431
17.1.2012 21:54:32   
AnnaMolly RR
Леле, Богданчанка, вчера и мм ми рече да ставам паста и сабајле кога станав ми беше поголем и повеќе ме болеше!
Ајде ќе земам и ацикловир утре и ќе пробам. Фала за информација!

Live and let live

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1432
17.1.2012 21:54:45   
Ikana
mene nema da mi veruvas, ama od ona johnson mlekoto so lavanda za bebinja mi pominuva...zvuci kako glupost ama kaj mene funkcionira...neznam dali ima i od onie kako nalepnici tuka za herpesi, zaboraviv kako se vikaat ama mn se efikasni za vo rana faza.

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1433
17.1.2012 22:00:18   
Bogdancanka
aciklovirot obicno pomaga na pocetokot koga pocnuva da izleguva,jas go osekam cuvstvuvam peckanje i cesanje i stavam,a koga ke mi izleze preku nok navecer stavam pasta da go zasuvam toa mi bese sovet od eden farmacev mi rece moze da stavam pasta ili med da mi go zasusi

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1434
17.1.2012 22:08:27   
bombica
Мене пред 2-3 недели ми излезе херпес многу ме болеше и долго време ми стоеше.Ставав ацикловир ама џабе.Ако често ви излегуваат херпеси лекот е ацикловир таблети.Јас испив 1 доза пред 12 год и мирна бев не ми излегуваа се до сега.Да прекинам скроз со доење планирам пак да пијам.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1435
17.1.2012 22:16:42   
Melanija RR
Од средства по дома најмногу помага паста за заби и тоалетна вода (парфем).Ова од луѓе околу мене да чукнам во дрво никогаш не сум имала херпес

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1436
18.1.2012 0:09:28   
SkCura77
За херпес пробајте и три дена по ред мачкање со алкохол 70% локално на херпесот.
Малку ќе пече, ама ќе помине и херпесот ќе исчезне. Мене тоа ми помогнало.
А за лишаи бела медицинска течна пудра - така ја викаат по аптеките. user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1437
18.1.2012 3:06:59   
blond
Кај сте бе мамички да ме дружите сеа, а ? user posted image
Јас пуштав машина за алишта, машината со садови ја наполнив па и неа ја пуштив, лом ја направив и рерната, сусам имам низ цела куќа user posted image , за малку ќе ја запалев микробрановата (ставив внатре чингова чинија user posted image user posted image и среќа само мала искричка летна ).
Решив подобро ќе се оставам без сон и ќе си завршам обврските отколку цел ден да се молам на свекрва ми да го чува малиот.user posted image
Инаку се спремам за именденот во петок, ај ве молам секоја по нешто нека направи, благо, солено, не одбивам, било што нека е и нека прати user posted image user posted image
Јас направив една врста благо и еден солен ролат. Утре вечер ми се планирани витлерите, слатки со кокос и уште еден солен ролат по рецепт на Calypso.
Ај сеа пријатно, машината е готова, да спружам алиштата.

(Одговор на членот SkCura77)
Непосредна врска до пораките: 1438
18.1.2012 8:27:59   
libra.n
Добро утро девојкиuser posted image   Еве ќе почестам кафенце, денес рано сум станала user posted image
user posted image

(Одговор на членот blond)
Непосредна врска до пораките: 1439
18.1.2012 9:34:40   
Pepelaska *
Добро утро женски, многу сум среќна во неделата ми се породи кумата, имаме мало кумче Давид повелете мекици
user posted image

user posted image

и бидејќи е Водопост еве и посно ајварче,
многу сум радосна за кумовиве, кумата ја знам нецела година а толку е мила, го засака Мартин какко нејзино дете, не дека сум некој материјалист и дури ми пречеше што толку му носи, секое идење нешто сега за нова година пакетче, џемпер, капче нараквици, лани мече и сл,
Да и враќам и јас само за убаво
Нека е здрав и жив Давид!

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот libra.n)
Непосредна врска до пораките: 1440
18.1.2012 9:40:23   
Luci
Мјам мјам мјамм што е убаво ајварчево, цела тегла ќе ја изедамuser posted image Нека е жив и здрав Давид, голем да расте и да ги направи тато и мама најгордите родители

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 1441
18.1.2012 9:45:13   
bombica
Пелашка нека е здраво и живо кумчето, големо да расте.
Либра фала за виртуелново кафенцеuser posted image
Јас ја чекам мајка ми да дојде па да се напиеме кафе сама не ми се пие.
Кај нас пред 1 саат заврна снег за 5 мин. се побеле ама толку беше....А баш се израдував user posted image

Непосредна врска до пораките: 1442
18.1.2012 9:51:54   
Maca25
Честито Пеплашка!! Да ви е живо и здраво кумчето!! 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

Непосредна врска до пораките: 1443
18.1.2012 9:56:22   
penelopa
Честитки да е живо и здраво бебето јас пробувам и мекици и ајварче посебно ако е домашно а и од кафенцето шмркнувам на брзина пошто немам време се спремаме да одиме на шопинг во Грацuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1444
18.1.2012 10:15:24   
Tanjat7880
Pepelashka,neka ti e zivo i zdravo bebceto i samo ubavi povodi da imash pa da castish,jas sum i za kafe i za mekici a bogami i ajvarce...tu tu tu

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1445
18.1.2012 10:15:40   
Felly RR
Честитки Пепелашка! Нека е здраво и живо кумчето!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1446
18.1.2012 10:22:19   
Calypso
Cestitki za kumceto, da e zdravo i zivo! Jas od mekicite ke si zemam, ne sum mnogu po ajvarotuser posted image

I ovde zavrna malku sneg sabajle... ama tolku mu bese silatauser posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1447
18.1.2012 10:26:22   
Ikana
Da e zivo i zdravo kumceto, cestitki!!!
Dobro utro zenski jas od mekicite i od kafeto ke se pocastam!!! Malku sum podobra denes, so trista apcinja, zemam probiotici, taka mi prepisaa, bidejki imav virus i probioticite pomagale da se zajakne imunitetot so toa sto ja pomagaat crevnata flora, a vo stomakot bil centarot na imunitetniot sistem. Mnogu komplicirano mi zvucese ova, pa si rekov ajde, i taka antibiotici nema ke probame so ovie...i za cudo pu pu masala, podobro mi e....Vie kako ste mi?

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1448
18.1.2012 10:45:23   
Maca25
Јас таман мислев дека се оправам, сабајле се истурив од повраќање!! у пм више!!

Непосредна врска до пораките: 1449
18.1.2012 10:47:50   
Melanija RR
Пепелашка да е жив и здрав Давид!!!

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.