Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Па ништо посебно, генерално е се во ред на 4д-то малку ми се разликуваат бебеињата за неколку дена едното е поголемо, само ме загрижи фактот што докторот ми кажа дека имаат една обвивка а две воденици обвивките им сраснале ама тоа било нормално, само да не се разликуваат во растот повеќе од две недели и треба да се следи. Јас па мислев тоа важи само за еднојајчани. Ама тоа наводно било нормално. И крвната слика нешто биохемиските анализи триглицериди и холестерол ми се малку покачени, ама и тоа било нормално за трудници. Денеска прв пат се враќам несреќна од гинеколог.
Не треба да бидеш несреќна, па не ти кажале ништо лошо! Нели само неколку дена се разликувало едното бебе, а велиш дека не треба да се разликува повеќе од две недели! Ехеее, колку има разлика од неколку дена до две недели! А холестерол во бременост имав до плафон! После тоа ми се стабилизира.
Фала ти АнаМоли, свесна сум дека се е како што ми велиш и дека не треба да се грижам, ама денов денес таков ќе ми биде. Утре ветувам дека ќе бидам порасположена. Поздрав!
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Ama trgnalo ovde se na slatko blago, a ja sirota se spremam da idam da vezbam sega ama na studov ne mi se mrda, ama se za ubavina , ke vidite aj od utre jas koga ke vi pustam samo zitarici , jogurti, ovosja i zelencuci da ve motiviram malku za zdrava ishrana i da ve napravam zgodnici i ne i pravite vise ligi na krajot od iskusenieto sum Snowhite da e zivo i zdravo bebuleto!
Женски, како сте? Јас одлична, кај мамичка на гости Уште утре ќе уживам, да се видам со сите, па потоа се фрлам на учење. И мора да се положат барем два испита, да ме тепате ако не ги положам. Јас не частам ништо денес, немам сеуште породилно исплатено ама затоа кога ќе дадат пари, се ќе е на моја сметка. Ај барем ракија има овде, повелете на греана
Честитки Натушке за запчето со лесно бели бисерчиња да реди.
Честито Натушке нека му се редат сите како бисерчиња Ние деновиве се мкнеме по доктори со Павел живи нервози.Вчера на клиника заглавивме 6 саати среќе весел беше не плачеше
честитки Натушка!!!нека му се редат како бисерчиња Инаку како сте вечерва девојки?Како е кај вас имате ли снегче...кај нас еве само што започна да врне а и многу е ладно бррррр јас на вакво време никако неможам да функционирам како дрво сум
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Лелееее снег колку наврна!!! Убава е глетката од прозор, ама да излезам и да се клизам по улици ми е одвратно, Борјан утре ќе ми квичи да излеземе и да му правам топки да ме мава
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.