|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
7.2.2012 12:32:28   
AnnaMolly RR
Наташа, на памперсот и дајперсот од напред има некои сликички со животинчиња. Лепенките од двете страни треба да се до нив, а никако да не ги лепиш врз сликичките. Тие се како индикатори до каде треба да се залепат лепенките.

Live and let live

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 926
7.2.2012 12:36:05   
Natasa981
znam, taka i pravam..pa pak ima brazdicki na nodzinjata.. Mozebi zasto sme malku so pomesnati kopancinjauser posted image da ne e do toa? ako ne, togas i Daipers-ot ne se kako sto mi se cinea :)

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 927
7.2.2012 12:46:44   
AnnaMolly RR
Штом има помеснати копанчиња, до тоа е user posted image На Филип кога имаше 7 кила, тие пелените од 11-24 му оставаа траги.

Live and let live

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 928
8.2.2012 10:53:57   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Нас од Дајперс ни се појави црвенило доле,на делот кај што се ластиците на пелената. Сигурно веќе не ни одговараат на конструкцијата на телото.Купував најголемо бројче и ок ми беа,не пропуштаа,ама црвенилото не се толерира.Се вративме на памперс актив бејби,ама многу ми е јак тој зелениот гел.

И кај нас истата ситуација од дајперсот му се прават црвени линии кај ластиците. П.е околу 9 кг. купувам од 7 до 18кг.Се мислам дали да купам поголеми или да менувамuser posted image Од памперс актив бејби воопшто не сум задоволна многу ми го испушта гелот.

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 929
8.2.2012 11:08:12   
dostickage
kupi mu dajpers od 9 kila.

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 930
8.2.2012 18:17:09   
Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Наташа, на памперсот и дајперсот од напред има некои сликички со животинчиња. Лепенките од двете страни треба да се до нив, а никако да не ги лепиш врз сликичките. Тие се како индикатори до каде треба да се залепат лепенките.

AnnaMolly abe nema sansi ja taka da mu ja zalepam pelenata...ima lufta..ako ne gi prekrijam slikickite so lepenkite...iname A ima 7 kila a koristam diapers 4-10kg???????????? probav ama ne ide,...ne sum valjda edinstvena sto taka lepo pelena user posted image baska nie nemam takvi reski..mislam onaka mnoguu malku od lastikot shto stoel kaj nodjinjata..

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 931
8.2.2012 18:18:15   
Andriance
ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

AnnaMolly abe nema sansi ja taka da mu ja zalepam pelenata...ima lufta..ako ne gi prekrijam slikickite so lepenkite...inace A ima 7 kila a koristam diapers 4-10kg???????????? probav ama ne ide,...ne sum valjda edinstvena sto taka lepi pelena user posted image baska nie nemam takvi reski..mislam onaka mnoguu malku od lastikot shto stoel kaj nodjinjata..

< Поракaта ја уредил Andriance -- 8.2.2012 18:19:16 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 932
8.2.2012 18:27:29   
lilicka
Значи истата ситуација со Дајперсот е и кај нас ни се познава ластикот не сме со многу големи бутчиња user posted image но ете и се познава како да ја стега.....еден куп пелени сменив аман веќе!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 933
8.2.2012 18:40:25   
Ikana
Isto i kaj nas, se poznava lastikot a pelenata i e taman. Pampers premium koristime dvojce, imame 4 i pol kila.

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 934
8.2.2012 21:13:40   
anaana
jas sega tek ke pocnam so kupuvanje na peleni. site mi gi preporacaa pampers, ama me interesira dali pampers new born, pampers premium care ili koj od niv. ima poveke sto se za novorodeno...
isto taka me interesira koj se najdobra zamena za pampers. jas sekako planiram vo pocetok samo so pampers ama cisto me interesira ako sakam da smenam koi da gi kupam..
pozzzz

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 935
8.2.2012 21:15:55   
bombica
Значи кај сите истиот проблемuser posted image Ние користевме и премиум кер и актив бејби и канбебе еве сега дајперс и сите го жилат кај ластикот а пелените дури и големки му се во должина, му се превиткуваат кај мешето

< Поракaта ја уредил bombica -- 8.2.2012 21:23:24 >

Непосредна врска до пораките: 936
8.2.2012 21:22:31   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

jas sega tek ke pocnam so kupuvanje na peleni. site mi gi preporacaa pampers, ama me interesira dali pampers new born, pampers premium care ili koj od niv. ima poveke sto se za novorodeno...
isto taka me interesira koj se najdobra zamena za pampers. jas sekako planiram vo pocetok samo so pampers ama cisto me interesira ako sakam da smenam koi da gi kupam..
pozzzz

Анаана јас би ти препорачала памперс премиум кер.Според мене најдобри се за новороденче.А за замена искрено незнам што би ти рекла. Јас досега испробав неколку вида и сеуште неможам да најдам соодветни пелени што му одговараат на моетоuser posted image пишав и погоре сите го жилат кај ластикото

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 937
8.2.2012 21:29:53   
anaana
jas sekako na pocetok ke gi koristsm premium care, no sakav mislenje za drugite peleni od pampers kako sto se sleap and play - za koi procitav ne bas dobri komentari, tie active baby i sl...

Непосредна врска до пораките: 938
8.2.2012 22:13:58   
Bububebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: anaana

jas sekako na pocetok ke gi koristsm premium care, no sakav mislenje za drugite peleni od pampers kako sto se sleap and play - za koi procitav ne bas dobri komentari, tie active baby i sl...

Е кога ќе почниш со премиум,верувај ми дека нема да сакаш да ги смениш user posted image

Непосредна врска до пораките: 939
8.2.2012 22:23:53   
anaana
user posted image fala mnogu, ne sum pocnala uste ama se nataka mi odi deka nema da gi menuvam... :)

(Одговор на членот Bububebe)
Непосредна врска до пораките: 940
8.2.2012 22:27:42   
Ikana
Najmeki se...osven ako ne pocnat da mi propustaat, nemam bas ic namera da gi smenam....kolku i da e cenata, super se!!! (premium)

Непосредна врска до пораките: 941
8.2.2012 22:28:55   
Bububebe
Остај што се најмеки ама и најслаби.Не се познава дека носи пелена user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 942
8.2.2012 22:31:52   
Ikana
Hahhah da da za doteruvanje, prva liga...na hulahopka da ne se poznava aaahahahahuser posted image

Непосредна врска до пораките: 943
8.2.2012 22:38:12   
Bububebe
Единицата,двојката и тројката имаат мрежичка,а четворката и петката немаат user posted image ,ама пак се најубави user posted image

Непосредна врска до пораките: 944
8.2.2012 22:53:39   
Ikana
A sega dvojcevo gledam ima i krilca na gorniot del hihihh
tuu sto meraci ke imavme na pelenive, a Bububebeuser posted image

Непосредна врска до пораките: 945
8.2.2012 22:56:29   
Bububebe
user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 946
9.2.2012 11:33:29   
Natasa981
mene Pampers premium-ot mi propustaat :( ne e valjda deka neznam da gi stavamuser posted image Daipersot se super nepropustlivi ama ja zilat kaj nodzinjata..kako sto pisav pogore,ne sme debelki ama imame kopancinja mesnatiuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

Непосредна врска до пораките: 947
11.2.2012 11:12:01   
bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Купив не го стегаат толку ама сабајле беше воден до вратот user posted image Се мислам дали актив бејби да земам го испуштаат гелот ама барем ќе биде сув

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 948
11.2.2012 17:17:22   
kremco
I kaj nas premium care 2kata propustase  a bea mali znaci tesni pa gi smenivme so 3ka i tie  ja stegaat okolu nodzinjata a vo struk otprvo bea ogromni sega i se taman gledam a propustaat samo ako se labavo stegnati,imame 5 i nesto kila...

Непосредна врска до пораките: 949
13.2.2012 9:01:09   
dostickage
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

ИЗВОРНА ПОРАКА: dostickage

Купив не го стегаат толку ама сабајле беше воден до вратот user posted image Се мислам дали актив бејби да земам го испуштаат гелот ама барем ќе биде сув

Mozebi ne e do pelenite,daj im sansa user posted image
Mozebi ednostavno se vrtel mnogu nokjeska ili milimetar podole si ja stavila pelenata ili milimetar posiroko i dete kako dete tolku mu treba.I mene mi se slucilo ponekogas da propusti pelena i koga kje stanam sabajleto kje razmislam deka vecerta pretal i klocal dodeka sum mu stavala pelena taka sto kojznae kako sum ja stavilauser posted image
Daj im sansa nekolku dena dodeka ne gi potrosis ako en menjaj za nesto drugo.Ako iskaca gelot pa ni toa ne go biva ,so znam...

Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?