|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Што ни беше муабетот?
14.2.2012 8:43:05   
Pepelaska *
Добро утро женски, уф кафенца, винца, јас прво кафе ќе земам. Ние утре сме на вакцина тоест ревакцина од дитепер и многу се плашам како ќе го додржам да не побегне, каков е направен жива нервоза има да вриска. Плус сама треба да одам. Денес конечно ми е малку подобра, имав проблем со притисокот и со замор, 80 со 50 ми беше,денес малку поарно ми е , можам да гледам бистроuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2101
14.2.2012 8:49:18   
Luci
Леле Тања ептен ме погоди со кафето бравоuser posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 2102
14.2.2012 8:49:34   
arh_diz
Jas ke si zemam kafence , a vino vecre so mm ke piemeuser posted image
Pepelaska i nie ne sme pocnale so revakcinacija na kraj na mesecov planirame

Биди тоа што си

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2103
14.2.2012 8:53:40   
Maca25
Добро утро и од мене!! многу ладно бре надвор, дури -11!!! колешкава ми кажува сабајле во 6 било -19?!?!
Јас и кафе и винце ќе си земам, едното да ме расони, другото загрее.user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2104
14.2.2012 9:10:43   
libra.n

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Овие десетина дена го чуваа мајка ми и свекрва ми на смени, а јас од четврток сум на одмор 2 недели и дома ќе си седиме.

E super Anna Molly RR, stom si na odmor, ke organizirame edno kafe-muabet (moze i vo domasni uslovi) jas sum "sam u kuci" do 17:00

Непосредна врска до пораките: 2105
14.2.2012 9:13:01   
vezilka RR
Добро утро и од мене девојки! Ладно, ладно, брррррррр! Се чувствувам како пингвин, а денес имам работа на терен..греота сум user posted image А како што е ладно богами може едно варено винце..

user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2106
14.2.2012 9:16:22   
Calypso
Dobro utro zenski i od mene... jas se smrznav, maliov si nema gajle... a pooblecena sum od negouser posted image
Ke si zemam od varenovo vino, sigurno ke me zgree... ama ke ostavam mesto i za veceruser posted image

A inace... ova za seksov... vistina e?!user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2107
14.2.2012 9:21:52   
AnnaMolly RR
Калипсо, јас сум сигурна дека е некоја заuser posted image анциј. Кој морон би донела таков закон?! Па и како мислат да проверуваат дали се почитува user posted image user posted image user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2108
14.2.2012 9:23:31   
Pepelaska *
KLIK

Знам дека глупо звучи ама стварно сакам да земам нешто од дормео па ај ако не ве мрзи по еден лајкuser posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 2109
14.2.2012 9:25:41   
Pepelaska *
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150602355409670&id=99305104669¬if_t=like

Непосредна врска до пораките: 2110
14.2.2012 9:27:23   
Calypso
AnnaMolly, se nadevam deka e zafrkancija... ama nisto veke ne me cudi od vladava... za proveruvanje, se se moze, samo da ne ima politicka pozadina?!user posted image Ne sum slusnala deka vo nekoja evropska zemja ima vakov zakon...

Edit... dobar e linkot segauser posted image

< Поракaта ја уредил Calypso -- 14.2.2012 9:29:01 >

Непосредна врска до пораките: 2111
14.2.2012 9:31:17   
AnnaMolly RR
Море какви сексуални закони има по светов, ова не ме ни чуди.

Ќе ги побарам после по нет и ќе ви ги пратам.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2112
14.2.2012 9:33:13   
Annet
Dobro utro milicki,Neka ni se srekni dvata praznika,koj sto mu e ubavo neka si slavi.Denes Iva polni 6 meseci,nie toa ke si slavime..

Непосредна врска до пораките: 2113
14.2.2012 9:34:05   
AnnaMolly RR
Во градот Виловдалеј во Орегон, мажот за време на секс не смее да псуе, додека во Амес тој не смее да испие повеќе од три голтки пиво додека има секс со жената.

Љубовниците во Либерти Корнер, во Њу Џерси, треба да избегнуваат да ги задоволуваат потребите во паркиран автомобил. Ако случајно засвират сирените додека тие имаат секс, можат да завршат во затвор.
Во Coeur d’Alenа во Ајдахо можете бегрижно да водите љубов во паркиран автомобил, заради тоа што законот им забранува на полицајците да дојдат до прозорите и да ви тропнат. Процедурата е следна- полицајците мораат да се паркираат позади автомобилот да ги уклучат сирените три пати, како знак на предупредување, потоа да почекаат две минути, пред да се приближат до вашиот автомобил.

Во Кетл Крик во Колорадо забрането е да водите љубов во езеро, река или поток, додека во Оксфорт во Охајо казниво е ако жената стоечки се соблекува пред слика од маж.

Во Кентаки жената не смее да стои во костим за капење покрај автопат ако не е во придружба на двајца полицајци или ако не е вооружена со палица! Во Илиноис законот забранува јавна ерекција, и танцување без облека. Интересно е што не е регистриран ниту еден случај на поднесена пријава заради ерекција во јавност, додека имало тужби до Врховниот суд заради голи танчери на јавни места.

Извор - топ.мк

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2114
14.2.2012 9:35:42   
vezilka RR
Хе,хе..нема шанси да донесат таков закон, им се коси со политиките за мноооооогудетно семејство user posted image

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2115
14.2.2012 9:41:12   
JovanaJ
Edvaj stignavme na rabota. Moravme da ja turkame kolata na kolegata od snegot za da trgneme. Ama dobra utrinska gimnastika! user posted image
Sega eden zelen caj da se stoplime malku...Nemozam da stavam sliki ama eve za site po eden zelen caj user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2116
14.2.2012 10:38:21   
Natasa981
Женски , здраво и од мене..многу ладно е надвор бррр. Нека ни е честит Св.Трифун или Св.Валентин, кој како слави user posted image Јас меѓудругото, ке си прославам и 1 година откако ме израдуваа две позитивни цртки на тестот за бременост! И по којзнае коој пат,неможам да постирам сликичка, па еве вака честам тортаuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 2117
14.2.2012 10:50:18   
Luci
Eве го чајот од Јована user posted image и тортата од Наташа user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 2118
14.2.2012 10:56:10   
Natasa981
ауу Луци, многу убава торта сум направила! Баш ти фалаuser posted image

Моќните нешта доаѓаат од малите почетоци - Џон Драјден

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2119
14.2.2012 10:58:03   
Annet

ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

Dobro utro milicki,Neka ni se srekni dvata praznika,koj sto mu e ubavo neka si slavi.Denes Iva polni 6 meseci,nie toa ke si slavime..

еве ја тортичката сто ја направив,повелете сите
user posted image

Непосредна врска до пораките: 2120
14.2.2012 11:01:45   
Luci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Анет за тортата, алал да ти е. Нека и се множат месеците на Иваuser posted image user posted image user posted image

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 2121
14.2.2012 11:01:50   
AnnaMolly RR
Њам њам, ПАК од сабајле почнавме со гнетење user posted image
Него мене како ми се јаде некое мрсно месо, а бе што да ви кажувам! Викендов ќе се почастам со нешто месно, еден ден ќе си дадам одмор од диета user posted image

Ајде денес од мене нешто здраво, еве што ќе јадам сега.

user posted image
Ова ми се највкусните житарки, а ги јадам со јогурт или кисело млеко.

Live and let live

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2122
14.2.2012 11:05:44   
Calypso
Eh sto ubava torta, bravo Annet, ajde da i se mnozat mesecite, pa i godinite na Iva.
Inaku, mojov denes polni 11 meseci... uste eden mesec rodendeeeen!

Aj da pocestam nesto
user posted image

odnapred se izvinuvam za nesakanite posledici od tipot na zelba za blago i slicnouser posted image

Непосредна врска до пораките: 2123
14.2.2012 11:13:50   
Annet
eee kolku e ubav denov na site se najubavo da bi bide da ni rastat decata zdravi i zivi,a na tie sto si posakuvaat dete da im donese dedo Boze ovaa godina;-)))

Непосредна врска до пораките: 2124
14.2.2012 11:18:00   
Џесика
Леле Анамоли кај ги погоди муслите што ги јадеме по дома user posted image јас уште кафе лигавам, за јадење попосле... денес планирам да го направам колачот стално што го правам, ама овој пат ќе биде во форма на срце, па копам по дома да изнајдам некој добар фил user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

Непосредна врска до пораките: 2125
Страница:   <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.