Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Добро утро женски, уф кафенца, винца, јас прво кафе ќе земам. Ние утре сме на вакцина тоест ревакцина од дитепер и многу се плашам како ќе го додржам да не побегне, каков е направен жива нервоза има да вриска. Плус сама треба да одам. Денес конечно ми е малку подобра, имав проблем со притисокот и со замор, 80 со 50 ми беше,денес малку поарно ми е , можам да гледам бистро
To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
Добро утро и од мене девојки! Ладно, ладно, брррррррр! Се чувствувам како пингвин, а денес имам работа на терен..греота сум А како што е ладно богами може едно варено винце..
Dobro utro zenski i od mene... jas se smrznav, maliov si nema gajle... a pooblecena sum od nego Ke si zemam od varenovo vino, sigurno ke me zgree... ama ke ostavam mesto i za vecer
A inace... ova za seksov... vistina e?!
AnnaMolly, se nadevam deka e zafrkancija... ama nisto veke ne me cudi od vladava... za proveruvanje, se se moze, samo da ne ima politicka pozadina?! Ne sum slusnala deka vo nekoja evropska zemja ima vakov zakon...
Edit... dobar e linkot sega
< Поракaта ја уредил Calypso -- 14.2.2012 9:29:01 >
Љубовниците во Либерти Корнер, во Њу Џерси, треба да избегнуваат да ги задоволуваат потребите во паркиран автомобил. Ако случајно засвират сирените додека тие имаат секс, можат да завршат во затвор. Во Coeur d’Alenа во Ајдахо можете бегрижно да водите љубов во паркиран автомобил, заради тоа што законот им забранува на полицајците да дојдат до прозорите и да ви тропнат. Процедурата е следна- полицајците мораат да се паркираат позади автомобилот да ги уклучат сирените три пати, како знак на предупредување, потоа да почекаат две минути, пред да се приближат до вашиот автомобил.
Во Кетл Крик во Колорадо забрането е да водите љубов во езеро, река или поток, додека во Оксфорт во Охајо казниво е ако жената стоечки се соблекува пред слика од маж.
Во Кентаки жената не смее да стои во костим за капење покрај автопат ако не е во придружба на двајца полицајци или ако не е вооружена со палица! Во Илиноис законот забранува јавна ерекција, и танцување без облека. Интересно е што не е регистриран ниту еден случај на поднесена пријава заради ерекција во јавност, додека имало тужби до Врховниот суд заради голи танчери на јавни места.
Edvaj stignavme na rabota. Moravme da ja turkame kolata na kolegata od snegot za da trgneme. Ama dobra utrinska gimnastika! Sega eden zelen caj da se stoplime malku...Nemozam da stavam sliki ama eve za site po eden zelen caj
Женски , здраво и од мене..многу ладно е надвор бррр. Нека ни е честит Св.Трифун или Св.Валентин, кој како слави Јас меѓудругото, ке си прославам и 1 година откако ме израдуваа две позитивни цртки на тестот за бременост! И по којзнае коој пат,неможам да постирам сликичка, па еве вака честам торта
Ова ми се највкусните житарки, а ги јадам со јогурт или кисело млеко.
Eh sto ubava torta, bravo Annet, ajde da i se mnozat mesecite, pa i godinite na Iva. Inaku, mojov denes polni 11 meseci... uste eden mesec rodendeeeen!
Aj da pocestam nesto
odnapred se izvinuvam za nesakanite posledici od tipot na zelba za blago i slicno
Леле Анамоли кај ги погоди муслите што ги јадеме по дома јас уште кафе лигавам, за јадење попосле... денес планирам да го направам колачот стално што го правам, ама овој пат ќе биде во форма на срце, па копам по дома да изнајдам некој добар фил
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.