Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Еј, како ме потсети на New age и јас имам одено таму, многу опуштено место, стварно не знам дали сеуште постои. Баш ќе ја прашам сестра ми, таа сега го знае градот на прсти.Иначе многу беше опуштено и мачиња се шетаа нели?
"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
Уф,Пенелопа,блазе тебе со масажава.И мене добро би ми дошла една .И ние не славевме ништо,освен по една чаша убаво црвено винце и после со на гушкање и нанање.
Инаку мене уште ме држи од сношти еуфоријата и уште си слушам буда бар и ми текна да ве прашам тие што сте од Скопје, дали New age се уште постои? Леле тоа ми беше омилено место во Скопје, немаше шанси да одам во Скопје а да не отидам таму. А сега одамна не сум била, баш ми фали
Постои уште...јас на таа улица живеам и гледам дека е пуно со средношколци.
Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
лелее само јас сум раскитана со дете изгледа по надвор на ова време Леона гајле нема вчера дури тргна по мразот да оди едвај ја фатив стое и се лизга со нозете јас ја тргам таа писка за мразот .Денес убаво времето јас завршив на забар се мислам кај да скитнам нема со кој ајд може и сама .Пенелопа масажа пред два дена брат ми кога ме фати аууу ремонт ме направи сеа сме ме боле.
libra cestitki za rabotata pa pobrzo i po struka da si najdes,i jas sinoke nisto ne slavev sama vo soba so mila a mazeto mi so tate i mama so slavija vo sobata kaj sveki a za zenamu sto mu e gajle veke 6den kako sme na ratna noga so sveki i svekormi otkako i se razvikav da ne mi se mesa sveki vo oblekuvanjeto na mila i sega se luti ogin vrcat ma sto mi e gajle mm od nivna strana kako i sekogas ne moze na tate i mama da i zgresi duri vcera koga postilav alista na mila na susarata vo hodnikot ja slusnav sveki kako mu vika na svekorot ti treba da go sednes i da mu ocitas edna molitva ako biva biva ako ne neka i dade pardiite i da si odi toa se odnasase za mene ne mozelo ajs vo nivna kuka zakoni da davam e vo nivna ne ama vo mojata soba mozam i za moeto dete i mojot zivot mozam da davam a tie ne mozat da se pomirat so toa deka veke sin i e familijaren i ne mozat da mu frsat komandi cel zivot se izvbinuvam za golemiot post ama morav da si ja olesnam dusickata
< Поракaта ја уредил mamicka77 -- 15.2.2012 13:37:06 >
tuu bre mamicka77, nikako da gi ispeglate odnosite so sveki..sto zena ke bese ona? kako da si gi soberes partalite,normalna li e ?
eeeeeeeeee nate normalna e izgleda uste od prviot den jas ne sum prifatena od nivna strana nitu pak mojata familija bidejki taa saka finansiski da me pomagaat moite zenata e materijalist i te zatoa zosto ne me finansiski pomagale,pa koga ima potreba me pomagaat za laporaskopijata i histeroskopijata koga ja pravev moite mi pruzija pomos a taa si ponese pari so sebe i si gi vrati koga vide deka imavme da gi pokrieme site trosoci, i zosto cesto odam kaj moite teebalo edns vo mesecot a ne ednas vo nedelata ke sum go nejziniot sin odvela tamu da ziveeme
Mamicka77 ti treba prvo da porazgovaras so mt na miren nacin bez kavgi.I se sto ti smeta treba na nego da mu kazes a toj da im kaze na niv So kavgi nisto ne se pravi Nie so M se prosetavme na igraliste denes -12 e , posle -30 ova ni dojde kako +12 M se iznaigra so sneg , ima premnogu sneg odi kaj sto ima mnogu sneg i paga
Mamicka77 ti treba prvo da porazgovaras so mt na miren nacin bez kavgi.I se sto ti smeta treba na nego da mu kazes a toj da im kaze na niv So kavgi nisto ne se pravi Nie so M se prosetavme na igraliste denes -12 e , posle -30 ova ni dojde kako +12 M se iznaigra so sneg , ima premnogu sneg odi kaj sto ima mnogu sneg i paga
dzabe e se bezbroj pati se e razgovaralo ali so nea se nema razbiracka dva tri dena e ok i potoa ista pesna so isti komandi bezbroj pati e razgovaral i pak nisto takva si e i takva ke si ostane cel zivot a mojot zivot ke bide pekolen veke stvrano ne mozam da izdrzam pa duri i mu ja napolnila glavata deka sum cekala mila malku da potporasne i da sam si ja zemala i deka ke sum si odela kaj moite od deka i dojde taa idea i jas ne znam jas ne go napraviv toa koga bevme sami bez mila sega doprva ke otvaram aravani koga ja cekavme tolku vreme niz bolnickite vrati
арх_диз , дај кажи им тука на нашиве власти, се исплашија од -15, не можат со снегот да се справат еден саат одевме на вакцина ( а на 10 мин е) со кола. Мартин спие сега го боцнаа во двете рачиња срце се изнаплака, сега го пазам да не крева температура со реакција е , облоги има , се надевам нема да крене, битно раат сме сега до 2014
dzabe e se bezbroj pati se e razgovaralo ali so nea se nema razbiracka dva tri dena e ok i potoa ista pesna so isti komandi bezbroj pati e razgovaral i pak nisto takva si e i takva ke si ostane cel zivot a mojot zivot ke bide pekolen veke stvrano ne mozam da izdrzam pa duri i mu ja napolnila glavata deka sum cekala mila malku da potporasne i da sam si ja zemala i deka ke sum si odela kaj moite od deka i dojde taa idea i jas ne znam jas ne go napraviv toa koga bevme sami bez mila sega doprva ke otvaram aravani koga ja cekavme tolku vreme niz bolnickite vrati
mamicka77....штом е таква жената едноставно ставија на игнор нека збори што сака а ти фино ќе си разговараш на само со мт и ќе си најдете некое решение.....јас да сум на твое место би се отргнала одма од нив па и да одам под кирија да живеам......многу ме иритираат такви луѓе што се прават дека се знаат и што сакаат да командуваат!!!
Nie so mm vcera se stokmivme,aj kje slavime i trifun i valentin,..se sobravme 12 luge u bonimi, op aiha muzice...ama za 1 saat mi se javija moite - nemozele da go smirat...i ja pravec nazad.,..tolku od nashiot valentin ama kje nadoknadime hiihihih
Мамичке, те побарав на фб, те немаше вклучено. Дај стај ја малку свекрва ти да и очитам јас на неа молитва. На кого бе она парталите да си собере? Срамота. Наместо да се труди ако имате вие кавги со мт да ве смирува, она уште толку ве раскарува. Срамотилаци.
Не се нервирај. Пред некој период и јас мислев дека мм е против мене т.е на страна на мајка му, ама се испостави дека бил од моја страна, само што не ми го кажувал тоа за да не сум добила крила
И ти ако треба да се караш со некој, тоа е со мт. Не се ништо должни твоите да ви даваат пари. Ниту пак неговите. Кој сака нека дава, што дојде добродојде, нели?
А тоа како си го облекуваш детето и како го храниш, тоа е твоја и помалку и на мт одговорност. Кажи и на свекрИва ти дека она е баба на Мила, а не мајка.И утре, другиден кога ќе порасне, треба само родителите да ги слуша, а не бабите и дедовците (ова важи и за твоите родители и за неговите).
Ајде без нервози .
А јас сум супер, еве и јас со свекрва ми се мачам. И објаснувам почетни лекции (допрва за памперс се учиме како да смене) како да го чува Ј кога јас ќе тргнам на работа (а тоа е во понеделник ).
Женички да ве набрзинка. Ептен немам време да ве читам . Вчера бев во Велес на судење и по пат ми текна дека можев со Анет да се видам ама немав бројче да и свртам .Ај нареден пат .
Инаку мене уште ме држи од сношти еуфоријата и уште си слушам буда бар и ми текна да ве прашам тие што сте од Скопје, дали New age се уште постои? Леле тоа ми беше омилено место во Скопје, немаше шанси да одам во Скопје а да не отидам таму. А сега одамна не сум била, баш ми фали
Постои уште...јас на таа улица живеам и гледам дека е пуно со средношколци.
Одлично, средношколци не средошколци, нареден пат кога идам за Ск морам да најдам време да пијам едно варено вино или салеп таму
ние примавме ревакцина од дитепер, со реакција , го боцкаа во двете рачиња и со лајче, се изнаплака, сега засега е добар ама му дадов далерон , ми рекоа дека ќе го болело рачето , а и дека обавезно ќе има реакција оти било ревакцина, ќе се пазиме до утревечер. А таа беше за сипаници ? ММР? Ние ја примивме пред година и немаше реакција
Lele kakov den! Cel den PAK imase defekt i nemase struja, pa site tuto kompleto kaj moite na toplicko...auu kakva panika! Bitno macorot i bebeto se upoznaa preku zatvorena vrata...bebevo place, maceto mjauka i grebe na vrata da vleze...hihih kodak moment! A za EVN nemam zborovi! Tuku neka pomine zimava, ocigledno ne gi fatila spremni zgolemenata potrosuvacka na el energija vo zima...idioti! Ko snegov i patishta rabotava....
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.