Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Здраво женски јас таман ја пофалив Л дека е супер демек пу пу да не а подречам АМА.....температурата манифестира со вироза некоја си која нема др.симптоми освен тем и воспалено грло.Ете такаа
Ај женчиња добравечер ја онде ја фалам свекрва ми у другата тема, додека она са стране ми го цвикнува нервот со мешање во воспитен процес на син ми... чурам и се тресам моментално, а од што??? па нормално од преќутување дајте сеа една вотка да џапнам, да не барам јадење оти на нервна база гуде се напраив
Eh Natushke..jas eve cela nedela se tokmam da pocnam so magisterskata....epten ja zavlekov..ama epten...ako ne ja sredam do juni..posle mislam deka ic nema da sredam..ajde zaedno moze kje ni trgne a???
< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.2.2012 23:27:15 >
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Јас кога ќе ми рече некој лоша си, му велам фала за комплиментот
Инаку во недела слушам Соул рели на антенна5, ако не сте ја слушале емисијава пуштете, ептен е јака, водител е Раде Врчакоски (татко му на Врчак) и ептен е забеган човекот. Секоја недела од 9-10 наутро
П.С. Како ги испофалив радијава од посабајле
Добро утро бичис и од мене. Јас се наспав ,подобро и е на Л. од сирупот и фала богу се наспавме колку толку. Ај наздравје кафето моево е при крај. Недела убаво времето надвор сонце уште од 8 саат има. Кога сме кај радијата на антена посебно од 14 часот ми е најубаво неделно возење со антенна мислам дека се викаше ептен ми чил .
Да, да кикичка и јас порано стално во сабота и недела слушав тоа време антена имаше чил аут музиче, ептен релаксирачко. Сега некако тоа време немам баш пристап до радио или сум зафатена со други активности
Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знам . Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учење . Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече мо . Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?
Убаво времето денес,ќе шетате негде?
Сноувајт Раде Врчаковски е Врчак уствари, а и не ми се верува татко му да води емисија доктор е човекот,колку јас што знам . Инаку да ви се пофалам синоќа откако ви пишав се исклучив и почнав со учење . Имав дремнато преку ден и останав до 1 читав.Многу си се радувам дека конечно почнав,па како ќе терам видече мо . Надица,Андрианче ајдее ви пуштам стимул и на вас за учење.Мислам и на Кикичка дека и треба а?
Епа значи се изнасмеав од сабајле ако вчера плачев денес ке се смеам Леле сноувајт ти тргна денов со врчак и татко му : Натушка не да ми требаа леле готово дојде време за полагање.
Леле Раде сум пишала, Миле Врчакоски, не знам дали е доктор ама тој ја води емисијава и закон е
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly RR
Вака од дома стварно изгледа убаво времево, само да стане мм (беше трета смена) и може некаде да шетниме, веќе ни се здосади на сите само дома.
Го видов Фели мт сабајле кога си идеше (јас па одев на работа, спиевме кај мајка ми сношти и затоа по иста улица се сретнавме) и се подзамислив никогаш во животот не сум работела трета смена, којзнае како е си реков, поубаво да не знам а?
Па и поубаво да не знаеш, сега спие и ми рече во 10:30 да го разбудам, да го искористел денов, а уствари ако го разбудам тогаш па нема да биде наспан. Вака ќе го оставам да спие, до кај 12, па после пола ден пак има.
охоохохох Натушке со среќа со правосудниот. Мм кога го спремаше година дена мислам дека не се видовме како што треба а кога ќе се видевме се каравме бидејќи беше нервозен Ајде добро утро убавици, што убаво сонце огреало надвор за мерак. Давајте по едно капучино со повеќе млеко и еве ви по една гушка од мене
Ана моли како сте се оправивте ли? Ај од утре натаму ве чекаме некој ден. Јас сега го успав , мм отиде да пазари па јас да зирнам што има и пак седнувам на книга додека стане ,а после одиме да го искористиме сонцето
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.